Hirdetési feltételek

INGYEN adjatja fel hirdetését, akár TÖBB kategóriában is! Kövesse az utasításokat!

1.
Regisztráljon itt az ingyenes hirdetésfeladáshoz!
2.
Majd ezt követően, a megadott e-mail címére azonnal kap egy levelet, melyben az aktiváló linkre kattintva aktiválhatja regisztrációját.
3.
Ezután a felhasználóneve és jelszava segítségével a bal oldali BELÉPÉS blokkban be tud lépni rendszerünkbe és azonnal lehetősége nyílik korlátlan számú BELFÖLDI program, szállás vagy egyéb, a portál profiljába illő hirdetés feladására, akár több kategóriába is.

A feladott hirdetések csak szerkesztőségi jóváhagyás után jelennek meg a portálon!

Hogy hatékonyabbak legyenek a hirdetései!

A hirdetései megjelennek a megjelölt kategóriában, az eseménynaptárban (amennyiben időpontot is rendelt hozzá), valamint a részletes keresőben is! Ezen túlmenően kiemelt, kedvező hirdetési lehetőségeket tudunk biztosítani cégének, akár a teljes portálcsoportunkon! Kiemelt hirdetési lehetőségek már 10.000 Ft/hó-tól elérhetőek! Részletesebb felvilágosítás a médiaajánlatunkban! A személyre szabott ajánlatokat kérje szerkesztőségünktől, forduljon hozzánk bizalommal!

Hirdessen Ön is az élmezőnyben!

Nekünk a nézettség további növelése,
Önnek a hatékony hirdetés a lényeg!

Jogi kérdések

Az LHP Portálcsoport egészén található internetes oldalak használatára vonatkozó elveinket az 1992. évi LXIII. törvényben foglaltak figyelembe vételével alakítottuk ki. Weboldalunk használatának ténye azt jelenti, hogy Ön tudomásul vette feltételrendszerünket. Az LHP Portálcsoport által üzemeltetett weboldalak tartalma a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll. Az üzemeltető arra törekszik, hogy szolgáltatásait folyamatosan a lehetőségei szerinti legmagasabb színvonalon tartsa, de az esetleges technikai fennakadásokból eredő károkért felelősséget nem vállal. Az üzemeltető mindennemű változás - ide értve az esetleges szünetelést és megszűntetést is - jogát fenntartja. A látogatók, felhasználók által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek azokat, a jogszabályokban előírt esetektől eltekintve, hozzájárulása nélkül nem adjuk tovább. Az üzemeltető az általa rögzített személyes adatokból statisztikai jellegű összegzéseket készíthet, amelyek azonban nem alkalmasak egyedi azonosítókhoz való kapcsolásra. Szolgáltatásaink számos olyan linket (kapcsolódási pontot) tartalmaznak, amely más weboldalakra vezetnek. Ezen weboldalak tartalmáért és szolgáltatóik adat-, valamint információvédelmi gyakorlatáért nem vállalunk felelősséget. Az üzemeltető lehetőségei szerint mindent elkövet azért, hogy az általa szolgáltatott adatok pontosak legyenek, de az esetleges pontatlan adatközlésekből eredő kárért való felelősségét kifejezetten kizárja. Úgyszintén kizárja felelősségét az üzemeltető azon adatokért, hirdetésekért, közleményekért, stb., amelyeket az általa működtetett weboldal lehetőségeinek kihasználásával használói közvetlenül helyeznek el a weboldalon. Az adatbázisainkban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Egyes termékköröknél az árak az importőrök, illetve forgalmazók által kiadott ajánlott árak, amelyektől a piaci árak eltérőek lehetnek.

Figyelem!

A hirdetésekkel kapcsolatban az LHP Portálcsoport szerkesztősége semmiféle felelőséget nem vállal, valamint fenntartjuk a jogot, hogy a feltöltött, jó ízlést vagy a portálcsoportunk érdekeit sértő, hirdetéseket azonnal töröljük!


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.010 s