Hirdetési feltételek

INGYEN adjatja fel hirdet√©s√©t, ak√°r T√ĖBB kateg√≥ri√°ban is! K√∂vesse az utas√≠t√°sokat!

1.
Regisztráljon itt az ingyenes hirdetésfeladáshoz!
2.
Majd ezt k√∂vet√Ķen, a megadott e-mail c√≠m√©re azonnal kap egy levelet, melyben az aktiv√°l√≥ linkre kattintva aktiv√°lhatja regisztr√°ci√≥j√°t.
3.
Ezut√°n a felhaszn√°l√≥neve √©s jelszava seg√≠ts√©g√©vel a bal oldali BEL√ČP√ČS blokkban be tud l√©pni rendszer√ľnkbe √©s azonnal lehet√Ķs√©ge ny√≠lik korl√°tlan sz√°m√ļ BELF√ĖLDI program, sz√°ll√°s vagy egy√©b, a port√°l profilj√°ba ill√Ķ hirdet√©s felad√°s√°ra, ak√°r t√∂bb kateg√≥ri√°ba is.

A feladott hirdet√©sek csak szerkeszt√Ķs√©gi j√≥v√°hagy√°s ut√°n jelennek meg a port√°lon!

Hogy hatékonyabbak legyenek a hirdetései!

A hirdet√©sei megjelennek a megjel√∂lt kateg√≥ri√°ban, az esem√©nynapt√°rban (amennyiben id√Ķpontot is rendelt hozz√°), valamint a r√©szletes keres√Ķben is! Ezen t√ļlmen√Ķen kiemelt, kedvez√Ķ hirdet√©si lehet√Ķs√©geket tudunk biztos√≠tani c√©g√©nek, ak√°r a teljes port√°lcsoportunkon! Kiemelt hirdet√©si lehet√Ķs√©gek m√°r 10.000 Ft/h√≥-t√≥l el√©rhet√Ķek! R√©szletesebb felvil√°gos√≠t√°s a m√©diaaj√°nlatunkban! A szem√©lyre szabott aj√°nlatokat k√©rje szerkeszt√Ķs√©g√ľnkt√Ķl, forduljon hozz√°nk bizalommal!

Hirdessen √Ėn is az √©lmez√Ķnyben!

Nek√ľnk a n√©zetts√©g tov√°bbi n√∂vel√©se,
√Ėnnek a hat√©kony hirdet√©s a l√©nyeg!

Jogi kérdések

Az LHP Port√°lcsoport eg√©sz√©n tal√°lhat√≥ internetes oldalak haszn√°lat√°ra vonatkoz√≥ elveinket az 1992. √©vi LXIII. t√∂rv√©nyben foglaltak figyelembe v√©tel√©vel alak√≠tottuk ki. Weboldalunk haszn√°lat√°nak t√©nye azt jelenti, hogy √Ėn tudom√°sul vette felt√©telrendszer√ľnket. Az LHP Port√°lcsoport √°ltal √ľzemeltetett weboldalak tartalma a szerz√Ķi jogr√≥l sz√≥l√≥ 1999. √©vi LXXVI. t√∂rv√©nyben foglaltak szerint v√©delem alatt √°ll. Az √ľzemeltet√Ķ arra t√∂rekszik, hogy szolg√°ltat√°sait folyamatosan a lehet√Ķs√©gei szerinti legmagasabb sz√≠nvonalon tartsa, de az esetleges technikai fennakad√°sokb√≥l ered√Ķ k√°rok√©rt felel√Ķss√©get nem v√°llal. Az √ľzemeltet√Ķ mindennem√Ľ v√°ltoz√°s - ide √©rtve az esetleges sz√ľnetel√©st √©s megsz√Ľntet√©st is - jog√°t fenntartja. A l√°togat√≥k, felhaszn√°l√≥k √°ltal megadott szem√©lyes adatokat bizalmasan kezelj√ľk, harmadik f√©lnek azokat, a jogszab√°lyokban el√Ķ√≠rt esetekt√Ķl eltekintve, hozz√°j√°rul√°sa n√©lk√ľl nem adjuk tov√°bb. Az √ľzemeltet√Ķ az √°ltala r√∂gz√≠tett szem√©lyes adatokb√≥l statisztikai jelleg√Ľ √∂sszegz√©seket k√©sz√≠thet, amelyek azonban nem alkalmasak egyedi azonos√≠t√≥khoz val√≥ kapcsol√°sra. Szolg√°ltat√°saink sz√°mos olyan linket (kapcsol√≥d√°si pontot) tartalmaznak, amely m√°s weboldalakra vezetnek. Ezen weboldalak tartalm√°√©rt √©s szolg√°ltat√≥ik adat-, valamint inform√°ci√≥v√©delmi gyakorlat√°√©rt nem v√°llalunk felel√Ķss√©get. Az √ľzemeltet√Ķ lehet√Ķs√©gei szerint mindent elk√∂vet az√©rt, hogy az √°ltala szolg√°ltatott adatok pontosak legyenek, de az esetleges pontatlan adatk√∂zl√©sekb√Ķl ered√Ķ k√°r√©rt val√≥ felel√Ķss√©g√©t kifejezetten kiz√°rja. √ögyszint√©n kiz√°rja felel√Ķss√©g√©t az √ľzemeltet√Ķ azon adatok√©rt, hirdet√©sek√©rt, k√∂zlem√©nyek√©rt, stb., amelyeket az √°ltala m√Ľk√∂dtetett weboldal lehet√Ķs√©geinek kihaszn√°l√°s√°val haszn√°l√≥i k√∂zvetlen√ľl helyeznek el a weboldalon. Az adatb√°zisainkban felt√ľntetett √°rak t√°j√©koztat√≥ jelleg√Ľek. Egyes term√©kk√∂r√∂kn√©l az √°rak az import√Ķr√∂k, illetve forgalmaz√≥k √°ltal kiadott aj√°nlott √°rak, amelyekt√Ķl a piaci √°rak elt√©r√Ķek lehetnek.

Figyelem!

A hirdet√©sekkel kapcsolatban az LHP Port√°lcsoport szerkeszt√Ķs√©ge semmif√©le felel√Ķs√©get nem v√°llal, valamint fenntartjuk a jogot, hogy a felt√∂lt√∂tt, j√≥ √≠zl√©st vagy a port√°lcsoportunk √©rdekeit s√©rt√Ķ, hirdet√©seket azonnal t√∂r√∂lj√ľk!


2009 - LHP PortŠlcsoport - Minden jog fenntartva
0.018 s