Foldal > Turisztikai régiók > Tisza-tó

Tisza-tó

Tegyen egy képzeletbeli utazást egy különleges vízivilágban, az Alföld síkságán, a hömpölygõ folyó és a tó találkozásánál!...Burjánzó ártéri erdõk, sárgán aranyló homokpadok, holtágak, szigetek, öbölzetek, madarak ezrei köröznek a levegõben és bújnak a nádasokban…körülöttük csend és harmónia. A természet csodája a Tisza-tó.

Tisza-tó
Tisza tó

Magyarország tenyérnyi területén bejárhatja Európa különleges Világörökségét, a Tisza-tavi Madárrezervátumot, romantikus csónaktúrákat tehet, kipróbálhatja szerencséjét a legendás halbõségérõl ismert Tiszán.

S ha mozgalmasabb napokra vágyik jet-skí-t, motorcsónakot bérelhet kedvére, kerékpáron, lovon bebarangolhatja az apróbb falvakat, fürödhet termálfürdõkben, kóstolhat halászlevet, birkapörköltet és ellátogathat az ország cseresznyéskertjébe.

Tisza-tó
Tisza-tó

A Tisza-tó a természetközeli élmények esszenciája. Ha aktív kikapcsolódásra vágyik, a Tisza-tavi Túraközpont Hálózat megszervezi kirándulását és kiszínezi üdülését. Keresse a garantált szolgáltatásokat nyújtó Vízi-Kerékpáros-Lovas és Gyalogos Túraközpontjainkat. A Túraközpontok jól mûködõ kikötõk, szálláshelyek és éttermek a Tisza-tó partján, a Hevesi Füves Pusztákon, a Borsodi Mezõségben, a Hortobágy és a Nagykunság találkozásánál és a Tisza folyó partján. Összesen 30-an, akik behálózva a régiót kínálnak speciális szolgáltatásokat a túrázók számára.

Bõvebb információ: www.tiszatoinfo.hu


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.014 s