Foldal > Sport és szabadidõ > Lovaglási lehetõség > Puszta Lovasudvar és Vendégház

t: 3863

Puszta Lovasudvar és Vendégház

Kpek:


Rszletek:

   Cseresznyéspuszta a Délmezõföld Tájvédelmi Körzet 7500 hektáros határán, a Duna-Dráva Nemzeti Park közvetlen szomszédságában található.

Ezen a páratlan szépségû területen, különleges élményeket ígérõ, erdõk-mezõk közepén bújik meg a Puszta Lovasudvar és Vendégház a maga 62 hektárával.
Már az idevezetõ út is egy vadregényes tájon visz keresztül. Az ember azt hinné, hogy évszázadokat megy vissza a múltba, ahogy ezen a 2,2 km-es erdei úton közelít a tanya felé, ami Budapesttõl mindössze 110 km-re található,Tolna megyében.

Válogasson menürendszerünkbõl és fedezze fel a lehetõségeket: legyenek azok lovaglással, táborokkal, rendezvényekkel, gasztronómiával, szálással vagy egy egyszerû kirándulással kapcsolatosak.

Mi megígérjük, hogy a lehetõségeinket maximálisan kihasználva segítünk Önnek, és felejthetetlenül kellemes élményekkel tér haza.

Pihenjen Cseresznyéspusztán, festõi környezetben, ahol megtalálja mindazt, ami a felhõtlen kikapcsolódáshoz elengedhetetlen.
Ajánljuk a lovak szerelmeseinek, és szeretettel várjuk a nyugodt természetet és a családias hangulatot kedvelõ vendégeinket is.


Tulajdonsgok:
Szolgáltatások: Lovagoltatás

Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.021 s