Főoldal > Sport és szabadidő > Lovaglási lehetőség > Puszta Lovasudvar és Vendégház

t: 2431

Puszta Lovasudvar és Vendégház

Képek:


Részletek:

   Cseresznyéspuszta a Délmezőföld Tájvédelmi Körzet 7500 hektáros határán, a Duna-Dráva Nemzeti Park közvetlen szomszédságában található.

Ezen a páratlan szépségű területen, különleges élményeket ígérő, erdők-mezők közepén bújik meg a Puszta Lovasudvar és Vendégház a maga 62 hektárával.
Már az idevezető út is egy vadregényes tájon visz keresztül. Az ember azt hinné, hogy évszázadokat megy vissza a múltba, ahogy ezen a 2,2 km-es erdei úton közelít a tanya felé, ami Budapesttől mindössze 110 km-re található,Tolna megyében.

Válogasson menürendszerünkből és fedezze fel a lehetőségeket: legyenek azok lovaglással, táborokkal, rendezvényekkel, gasztronómiával, szálással vagy egy egyszerű kirándulással kapcsolatosak.

Mi megígérjük, hogy a lehetőségeinket maximálisan kihasználva segítünk Önnek, és felejthetetlenül kellemes élményekkel tér haza.

Pihenjen Cseresznyéspusztán, festői környezetben, ahol megtalálja mindazt, ami a felhőtlen kikapcsolódáshoz elengedhetetlen.
Ajánljuk a lovak szerelmeseinek, és szeretettel várjuk a nyugodt természetet és a családias hangulatot kedvelő vendégeinket is.


Tulajdonságok:
Szolgáltatások: Lovagoltatás

További információ:

Kapcsolatfelvétel Kapcsolatfelvétel


Kérjük adja meg adatait és írja meg üzenetét.
A *-al megjelölt részek kitöltése kötelező.

Név*:
Telefon:
E-mail cím*:
Tárgy*:
Fontosság:
Sürgős Átlagos Nem sürgős
Üzenet*:
Ha ezt a szöveget látja engedélyezze a képek megjelenítését
Írd ide mit látsz a képen:


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.012 s