Főoldal > Szálláshely > Üdülőház > Apartman Rajna

t: 1855

Apartman Rajna

Képek:Részletek:

   A Bükki Nemzeti Park közelében, a Bükkalja erdő borította völgyében, Észak-Magyarország egyik leglátogatottabb idegenforgalmi helyén, Bogácson várja Önöket apartmanházunk számtalan lehetőséget kínálva a tökéletes kikapcsolódásra és az egészséges élet örömére, meghitt baráti, családias hangulatban.

Bogács: Dél-Borsodi üdülőközség, a Bükkaljai Borvidék központja.
A Bükk lábánál ez a barátságos üdülőfalu fogadja gyógy- és strandfürdőjével, két közeli horgásztóval, szép környezeti fekvésével, gazdag kulturális programjaival, borkultúrájával az utazókat.
Egertől 16 km-re, Mezőkövesdtől 10 km-re fekszik a Bükk-hegység kiszélesedő völgyében.
Nemzetközi hírű termálfürdőjével, szép környezeti fekvésével, gazdag kulturális programjaival, borkultúrájával fejlett infrastruktúrájával és színvonalas szolgáltatásaival a régió kiváló üdülőközsége.
A Termálfürdő vizét az 1950-es évek közepén kőolajkutatással feltárt 485 m mély termálkútból, triász és felső-eocén időszaki mészkőből nyeri.

Az Apartman Rajna üdülőház 1998-ban épült, és 2005-ben átalakítás, felújítás és korszerűsítés után nyerte el mai formáját.
A Zöldváralja utcában családias környezetben 9 önálló lakrésszel várja az Apartman Rajna a vendégeit.
Apartmanházunk egy olyan új, színvonalas szálláslehetőséget kínál vendégeinek, amely biztosítja családok, baráti társaságok, csoportok elhelyezését hangulatos, barátságos, igényes környezetben.

Az apartmanházban 3 darab 2 ágyas szoba, minikonyha-sarokkal, fürdőszobával, 1 darab 4 ágyas szoba minikonyha-sarokkal, fürdőszobával, 1 darab 3 szobás apartman 8 fő részére étkezőkonyhával, fürdőszobával, 2 darab 1 szobás apartman 4 fő részére konyhával fürdőszobával, 2 darab 2 szobás apartman 4 fő részére konyhával fürdőszobával található.
Az apartmanok pótágyazhatóak, összesen 36 főt tudunk elhelyezni.
Az épület teljes egészében nemdohányzó, de minden apartman terasszal, vagy balkonnal rendelkezik.
A lakrészek nagyon jól felszereltek, étkezést mi nem tudunk biztosítani. Ezt a hiányt pótolják a közelben található kereskedelmi és vendéglátóegységek.
Az épülettől 50 méterre található egy önkiszolgáló élelmiszerüzlet, amely minden nap nyitva van.
200 méteren belül árban és minőségben eltérő éttermek is üzemelnek.

A szobákban kábelhálózatra csatlakoztatott színes televíziók vannak, a konyhák konyhai eszközökkel, konyhagépekkel felszereltek, az apartmanokban vasaló és hajszárító stb. van.
A gépkocsival érkező vendégek gépkocsijaikat az épület előtti parkolóban, valamint az udvaron kialakított parkolóhelyeken tárolhatják.
Az épületet 2500 m2-es parkosított udvar veszi körül.
Az udvar zöld gyepén egy 18 fős filagória várja a nyugalomra áhítozókat, akik a kertben pihenve grillpartit is rendezhetnek, szomjukat pedig a falu pincéiben helyi borokkal olthatják.

A hozzánk érkező vendégek részére tájékoztatást adunk a környék és a helyi látványosságokról, kirándulási lehetőségekről.
Igény esetén egy-egy programot, kirándulást vagy étkeztetést is megszervezünk.
Belső vendégeink részére a különböző programokat ajánljuk saját szervezésben.

A pihenésre, felfrissülésre vágyóknak nyugodt szívvel ajánljuk az ország egyik legtisztább levegőjű vidékét, ahol reméljük mindenki megtalálja a kedvére való kikapcsolódás lehetősé-gét.
Barátságos, nyugodt környezetbe várjuk a mindennapok rengetegéből menekülő Vendégeinket.

Üdülési csekket elfogadunk,
Készpénzfizetés esetén kedvezmények, Hvg klubkártya 10%, Magyar egészséghálózat kártya 10 %, Különböző csoportkedvezmények.

Megközelítés:
A gépkocsival érkezőknek a 3-as útról Mezőkövesdnél kell lekanyarodni a Bogács felé vezető útra, vagy a településre érkezhetünk még Eger felől is Noszvaj érintésével.
A busszal érkező vendégek legegyszerűbben Budapest-Eger járattal, majd átszállással Eger-Bogács útvonal javasolt.
Vonattal is lehet utazni, mégpedig Budapest Keleti Pályaudvarról Mezőkövesdig, majd a Vasútállomásról Mezőkövesd-Bogács buszjárattal.
A nem gépkocsival érkező vendégeket igény esetén várjuk a buszmegállóban és gépkocsival a helyszínre szállítjuk.


Tulajdonságok:
Szolgáltatások: Konyha - Televízió - Konyhafelszerelés - Fürdőszoba - Saját parkoló

További információ:

Kapcsolatfelvétel Kapcsolatfelvétel


Kérjük adja meg adatait és írja meg üzenetét.
A *-al megjelölt részek kitöltése kötelező.

Név*:
Telefon:
E-mail cím*:
Tárgy*:
Fontosság:
Sürgős Átlagos Nem sürgős
Üzenet*:
Ha ezt a szöveget látja engedélyezze a képek megjelenítését
Írd ide mit látsz a képen:


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.010 s