Foldal > Szálláshely > Üdülõház > Vörösdombi Vendégház

t: 3043

Vörösdombi Vendégház

Kpek:Rszletek:

   Családi házunk majd 100 éves régi paraszti porta, a hozzá tartozó melléképületek ma korszerû vendégházak.

Ide várjuk Önt és családját, barátait, ha nyáron kellemes hûvõsben, télen a vályogtéglás ház melegében szeretnének kikapcsolódni: különbejáratú házrészben 3 kétágyas fürdõszobás szoba egybenyíló nappali-konyhával. Két szobánk a hátsó füvesített gyümölcsösre nyíló önálló kijárattal, a nappaliban lévõ TV és konyhai felszerelések kényelmével.
2 kétágyas szoba konyhával, nappalival, fürdõszobával, szükség esetén pótággyal. Ami jól eshet Önnek: egy kimerítõ séta a Jakab-helyre a házunknál elvezetõ kéktúra útvonalon, pihenés, napozás a kertben madárcsicsergés mellett, nassolás a gyümölcsfákról, vagy mediterrán ízeket kínáló fügebokrokról, egy pohár pécsi cirfandli a felnõtteknek, kézmûvesség, játék a gyerekeknek, kutyánkat, macskánkat dédelgetni (ez nekik is jól esik!)
Nem hiszi?
Látogassa meg honlapunkat és tájékozódjon alaposabban!

Kívánsága szerint kaphat: félpanziós ellátást, lehetõséget szabadtéri sütés-fõzésre, nyárssütésre, kerti bútorokat a nyújtózkodáshoz, ágynemût, törölközõt, konyharuhát, sörnyitót és dugóhúzót, meg amit otthon felejtett, parkolási lehetõség zárt udvarban, gyermekének életkortól függõ kedvezményt, és mindezeket üdülési csekkért is.

Ugye nem talált ennél jobb kínálatot?
Akkor várom szeretettel a Vörösdombi Vendégházban!


Tulajdonsgok:
Szolgáltatások: Konyha - Tûzrakóhely, grillezõ - Pótágy - Konyhafelszerelés - Étkezési lehetõség - Televízió - Parkolás zárt udvarban

Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.015 s