Főoldal > Szálláshely > Üdülőház > Vörösdombi Vendégház

t: 1702

Vörösdombi Vendégház

Képek:Részletek:

   Családi házunk majd 100 éves régi paraszti porta, a hozzá tartozó melléképületek ma korszerű vendégházak.

Ide várjuk Önt és családját, barátait, ha nyáron kellemes hűvősben, télen a vályogtéglás ház melegében szeretnének kikapcsolódni: különbejáratú házrészben 3 kétágyas fürdőszobás szoba egybenyíló nappali-konyhával. Két szobánk a hátsó füvesített gyümölcsösre nyíló önálló kijárattal, a nappaliban lévő TV és konyhai felszerelések kényelmével.
2 kétágyas szoba konyhával, nappalival, fürdőszobával, szükség esetén pótággyal. Ami jól eshet Önnek: egy kimerítő séta a Jakab-helyre a házunknál elvezető kéktúra útvonalon, pihenés, napozás a kertben madárcsicsergés mellett, nassolás a gyümölcsfákról, vagy mediterrán ízeket kínáló fügebokrokról, egy pohár pécsi cirfandli a felnőtteknek, kézművesség, játék a gyerekeknek, kutyánkat, macskánkat dédelgetni (ez nekik is jól esik!)
Nem hiszi?
Látogassa meg honlapunkat és tájékozódjon alaposabban!

Kívánsága szerint kaphat: félpanziós ellátást, lehetőséget szabadtéri sütés-főzésre, nyárssütésre, kerti bútorokat a nyújtózkodáshoz, ágyneműt, törölközőt, konyharuhát, sörnyitót és dugóhúzót, meg amit otthon felejtett, parkolási lehetőség zárt udvarban, gyermekének életkortól függő kedvezményt, és mindezeket üdülési csekkért is.

Ugye nem talált ennél jobb kínálatot?
Akkor várom szeretettel a Vörösdombi Vendégházban!


Tulajdonságok:
Szolgáltatások: Pótágy - Konyhafelszerelés - Étkezési lehetőség - Televízió - Parkolás zárt udvarban - Konyha - Tűzrakóhely, grillező

További információ:

Kapcsolatfelvétel Kapcsolatfelvétel


Kérjük adja meg adatait és írja meg üzenetét.
A *-al megjelölt részek kitöltése kötelező.

Név*:
Telefon:
E-mail cím*:
Tárgy*:
Fontosság:
Sürgős Átlagos Nem sürgős
Üzenet*:
Ha ezt a szöveget látja engedélyezze a képek megjelenítését
Írd ide mit látsz a képen:


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.016 s