Foldal > Szálláshely > Panzió > Park Vendégház

t: 3612

Park Vendégház

Kpek:Rszletek:

   Kedves Érdeklõdõ, Látogató! Leendõ Vendégünk!

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek vendégházunkat, a Park Vendégházat.
Megéri pár percet bemutatkozó oldalunkon idõznie!
A Park Vendégház Eger legszebb zöldövezeti részén, a város fölé emelkedõ Almagyar dombon található. Egész pontosan a Joó János utca 23. szám alatt.
A vendégház elhelyezkedésének köszönhetõen az egyik legcsodálatosabb panoráma tõlünk látható!

Szobáink, stúdióink egy részébõl csodálatos kilátás nyílik a nyüzsgõ városra, az azt körülölelõ hegyekre, a köztük megbújó szebbnél szebb falvakra, s a horizont alá bukó vöröslõ Napra.

Szobáink kényelme mellett egy kicsi kerttel is Vendégeinket szeretnénk kényeztetni.
Grillezésre, szalonnasütésre lehetõséget biztosítunk. Önnek már csak fõzõtudományát kell megcsillogtatnia, s már indulhat is a kellemes nyáresti kerti party.

Hogy a vakáció igazán felejthetetlen legyen, segítünk a programok szervezésében. Elõzetes egyeztetés után a következõ programok szervezésében tudunk közremûködni: gyógymasszázs, lovaglás, túrázás a Bükkben, sétarepülés, rövid film, fotó készítése a vakáció legemlékezetesebb pillanatairól. Ezen programok esetében csak a szervezést van módunkban átvállalni, a számlát a szolgáltatást nyújtó állítja ki.

Saját programunk gyermekek részére az Édes játék nevû, mely keretén belül marcipánból készíthet figurákat, virágokat. A programon egy alkalommal való részvétel ingyenes.

Szobáink, stúdióink:
Standard szoba (összesen 2 standard szoba):
Kétágyas utcára nézõ szobák, melyekben színes TV, ventilátor található. A két szobához közös zuhanyzó és WC tartozik, melyek egy elõszobából nyílnak. Ezeket a szobákat elsõsorban 4 fõs családoknak, baráti társaságoknak ajánljuk a közös használatú mellékhelyiségek végett.
A konyha és az étkezõ egy szinttel lentebb található, s közös az extra szobához tartozó konyhával, de szobánként különválasztott konyhai eszközökkel és hûtõvel.

Extra szoba (összesen 1 extra szoba):
Kétágyas, kertre nézõ szoba, melyhez erkély tartozik. A szoba csodálatos panorámával rendelkezik a városra, ill. a környezõ hegyekre. A szobához saját fürdõszoba és WC tartozik. Színes TV-vel, ventilátorral felszerelt. A konyha egy szinttel lentebb található, s közös a másik két standard szoba konyhájával, de szobánként különválasztott konyhai eszközökkel és hûtõvel.

Stúdió (összesen 2 stúdió):
Stúdióink a tetõtérben találhatóak. Úgy kell azokat elképzelni, mint egy garzonlakás. A hálófülke és a minikonyha egy légtérben található, de egymástól építészeti elemekkel ízlésesen elválasztva. Mindkét stúdióhoz saját zuhanyzó és WC tartozik, valamint franciaerkély. Egyik stúdiónk az utcára nézõ, a másik a kertre csodálatos panorámával.
A színes TV, valamint a ventilátor itt is megtalálható.

A szobáink és stúdióink nemdohányzóak, így az extra szobát lefoglaló vendégek annak erkélyén, a többi vendégeink a kertben tudnak dohányozni. Kérjük kedves Vendégeink szíves megértését!


Tulajdonsgok:
Szolgáltatások: Konyha - Televízió - Tûzrakóhely, grillezõ

Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.018 s