Főoldal > Szálláshely > Panzió > Park Vendégház

t: 1598

Park Vendégház

Képek:Részletek:

   Kedves Érdeklődő, Látogató! Leendő Vendégünk!

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek vendégházunkat, a Park Vendégházat.
Megéri pár percet bemutatkozó oldalunkon időznie!
A Park Vendégház Eger legszebb zöldövezeti részén, a város fölé emelkedő Almagyar dombon található. Egész pontosan a Joó János utca 23. szám alatt.
A vendégház elhelyezkedésének köszönhetően az egyik legcsodálatosabb panoráma tőlünk látható!

Szobáink, stúdióink egy részéből csodálatos kilátás nyílik a nyüzsgő városra, az azt körülölelő hegyekre, a köztük megbújó szebbnél szebb falvakra, s a horizont alá bukó vöröslő Napra.

Szobáink kényelme mellett egy kicsi kerttel is Vendégeinket szeretnénk kényeztetni.
Grillezésre, szalonnasütésre lehetőséget biztosítunk. Önnek már csak főzőtudományát kell megcsillogtatnia, s már indulhat is a kellemes nyáresti kerti party.

Hogy a vakáció igazán felejthetetlen legyen, segítünk a programok szervezésében. Előzetes egyeztetés után a következő programok szervezésében tudunk közreműködni: gyógymasszázs, lovaglás, túrázás a Bükkben, sétarepülés, rövid film, fotó készítése a vakáció legemlékezetesebb pillanatairól. Ezen programok esetében csak a szervezést van módunkban átvállalni, a számlát a szolgáltatást nyújtó állítja ki.

Saját programunk gyermekek részére az Édes játék nevű, mely keretén belül marcipánból készíthet figurákat, virágokat. A programon egy alkalommal való részvétel ingyenes.

Szobáink, stúdióink:
Standard szoba (összesen 2 standard szoba):
Kétágyas utcára néző szobák, melyekben színes TV, ventilátor található. A két szobához közös zuhanyzó és WC tartozik, melyek egy előszobából nyílnak. Ezeket a szobákat elsősorban 4 fős családoknak, baráti társaságoknak ajánljuk a közös használatú mellékhelyiségek végett.
A konyha és az étkező egy szinttel lentebb található, s közös az extra szobához tartozó konyhával, de szobánként különválasztott konyhai eszközökkel és hűtővel.

Extra szoba (összesen 1 extra szoba):
Kétágyas, kertre néző szoba, melyhez erkély tartozik. A szoba csodálatos panorámával rendelkezik a városra, ill. a környező hegyekre. A szobához saját fürdőszoba és WC tartozik. Színes TV-vel, ventilátorral felszerelt. A konyha egy szinttel lentebb található, s közös a másik két standard szoba konyhájával, de szobánként különválasztott konyhai eszközökkel és hűtővel.

Stúdió (összesen 2 stúdió):
Stúdióink a tetőtérben találhatóak. Úgy kell azokat elképzelni, mint egy garzonlakás. A hálófülke és a minikonyha egy légtérben található, de egymástól építészeti elemekkel ízlésesen elválasztva. Mindkét stúdióhoz saját zuhanyzó és WC tartozik, valamint franciaerkély. Egyik stúdiónk az utcára néző, a másik a kertre csodálatos panorámával.
A színes TV, valamint a ventilátor itt is megtalálható.

A szobáink és stúdióink nemdohányzóak, így az extra szobát lefoglaló vendégek annak erkélyén, a többi vendégeink a kertben tudnak dohányozni. Kérjük kedves Vendégeink szíves megértését!


Tulajdonságok:
Szolgáltatások: Konyha - Televízió - Tűzrakóhely, grillező

További információ:

Kapcsolatfelvétel Kapcsolatfelvétel


Kérjük adja meg adatait és írja meg üzenetét.
A *-al megjelölt részek kitöltése kötelező.

Név*:
Telefon:
E-mail cím*:
Tárgy*:
Fontosság:
Sürgős Átlagos Nem sürgős
Üzenet*:
Ha ezt a szöveget látja engedélyezze a képek megjelenítését
Írd ide mit látsz a képen:


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.020 s