Foldal > Vendéglátás > Cukrászda > Európa Kávéház & Cukrászda

t: 6833

Európa Kávéház & Cukrászda

Kpek:


Rszletek:

Kávéház

A valamikori Sziget Cukrászda helyén nyílt 5 évvel ezelõtt az I. osztályú Európa Kávéház. Az elegáns külsõ mellett mégis barátságos atmoszférája teszi közkedveltté a helyet idõsek, fiatalok, üzletemberek és a Vígszínház szomszédsága miatt a mûvészek körében. A széles sütemény és tortaválaszték, melyben a tradicionális receptek mellett megtalálhatók a kor trendjének megfelelõ könnyû édességek is, valamint a Dallmayr Ház kávékülönlegességei és teaválasztéka biztosítják a színvonalas kínálatot. Akik egy gyors reggeli vagy ebéd reményében térnek be hozzánk, azoknak sem kell csalódniuk: igényes szendvicsek, saláták, omlett variációk és természetesen a kihagyhatatlan bécsi virsli is megtalálhatók az étlapon.
Kisebb rendezvények lebonyolítását vállaljuk, melyhez a galéria a legmegfelelõbb helyszín.

Cukrászda

Közvetlenül a Kávéház mellett található a II. osztályú cukrászda. Közel 100 fajta állandó termékkel várjuk kedves Vendégeinket, melyeket itt elsõsorban elvitelre ajánlunk. Torták, desszertek, édes és sós teasütemények, reggeli péksütemények és nyáron házi fagylaltválaszték képezik a kínálatot, melyeket a kávéházi áraknál 30%-kal olcsóbban árusítunk. Dísztortákra, esküvõi tortákra, egyedi tortaformákra várjuk szíves megrendelésüket, ugyanakkor az egész torták jelentõs része elõrendelés nélkül is elvihetõ.
Térjen be reggel egy gyors kávéra melyhez a Dallmayr cég szállítja a csúcsminõségû, 100% arabica kávét. Különösen kedvelt a környezõ irodák dolgozói körében hõtartó elviteles poharunk, melyben a kávé órákon keresztül forró marad.


Tulajdonsgok:
Konyha jellege: Nemzetközi
Szolgáltatások: Légkondicionált

Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.029 s