Foldal > Szálláshely > Üdülõház > Flóra Vendégház

t: 3483

Flóra Vendégház

Kpek:


Rszletek:

   A Flóra vendégház a belvárostól és a Várfürdõtõl 300m-re, kertvárosi részen egy kellemes sétával elérhetõ közelségben található.

A ház átrium kertjében kialakított szabadtéri terasz kellemes helyszínt nyújt társalgáshoz, olvasáshoz, fõzéshez és étkezéshez.

Az igényesen kialakított és berendezett ház elsõ emeleti szintje, - a vendégek nyugodt pihenésére tekintettel - 4 fõ elhelyezéséhez ideális.
A ház légkondicionált.

A vendégek külön igénye alapján megszervezhetõ, hogy egyidejûleg más vendég ne legyen a helyszínen, a háziakon kívül, akik a ház földszintjén tartózkodnak.
A Flóra vendégház kérésre lehetõséget biztosít gépkocsival zárt udvarra történõ beálláshoz. Segíti vagy kérésre, megszervezi vendégei számára az érdeklõdési körüknek megfelelõ programokat.

A Flóra vendégház ideális lehetõség a nyugodt családias nyaralást kedvelõ fiataloknak, nyugdíjasoknak, 2*2 tagú baráti házaspárnak külföldrõl és belföldrõl egyaránt.

Akciók, árak:
2 hétnél hosszabb igénybevétel esetén -5% kedvezmény, a meghosszabbított intervallumra vonatkozóan
Szállás - 3000.- Ft/fõ/éj + 300.- Ft idegenforgalmi adó
Fakultatív programok lehetõsége igény szerint.
Sétakocsikázás a pusztán gulyáspartival - 2000.- Ft/fõ
Kirándulás Szarvasra - arborétum megtekintése - sétahajózás: 2000.- Ft/fõ
Kerékpáros kirándulás a Körösök partján - piknikelés: 2000.- Ft/fõ
Grill party a kertben: 2000.- Ft/fõ
Tenisz party - a városi sporttelepen - oktatással: 2000.- Ft/fõ
Városnézés - idegenvezetéssel - sörözéssel: 2000.- Ft/fõ

Szolgáltatások: garden party grillezés gulyás-party horgászat idegenvezetés kerékpártura kirándulás szervezés klimatizált szoba lovaskocsizás pihenés sétahajózás teniszpálya terasz természetjárás városnézés várszínház vendéglátás zárt parkoló

Nyitva tartás: Egész évben!


Tulajdonsgok:
Szolgáltatások: Tûzrakóhely, grillezõ - Parkolás zárt udvarban - Légkondicionálás - Étkezési lehetõség - Tenisz - Lovaglási lehetõség - Horgászati lehetõség

Tovbbi informci:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.015 s