Foldal > Szálláshely > Apartman szálloda > Margaréta Apartmanház

t: 3861

Margaréta Apartmanház

Kpek:


Rszletek:

   Hajdúszoboszló Magyarország északkeleti részén található, Budapesttõl 220, Debrecentõl 20 kilométerre, a Hortobágy szomszédságában.

A városban az 1100 m mélyrõl feltörõ 75 C fokos, magas gyógyhatású hévízre alapozva komplex gyógykezelés várja a gyógyulni, fürdõzni vágyó vendégeket.

A gyógyvíz elsõsorban reumás és ízületi betegségek, nõgyógyászati betegségek, izomfájdalmak, gyulladások kezelésére alkalmas.
A gyógyvízen kívül a kedvezõ éghajlat, a gyógyfürdõ mikroklímája (levegõjének jódos-sós páratartalma), az évi napsütéses órák nagy száma, a közel 10 000 m2-es vízfelület, a 2002. évben teljesen felújított és közép-kelet Európában páratlan látványelemekkel kiegészített csodálatos szabadtéri strandja és Aqua Parkja, valamint a külföldi szabványoknak is megfelelõ uszodája kellemes kikapcsolódást ígér minden kedves idelátogató vendég számára.
Hajdúszoboszló és környéke gazdag idegenforgalmi látnivalói számos fakultatív programra adnak lehetõséget: Hortobágy, Debrecen, a tokaji és az egri borvidék meglátogatása.

A 2002. júniusában nyílt Margaréta apartmanház Hajdúszoboszló üdülõnegyedében, a gyógyfürdõ bejáratától cca. 500 m távolságra található, csendes, nyugodt, zöld környezetben.
Az apartmanházban 4 lakosztály és 2 stúdió jellegû apartman áll az üdülni és gyógyulni vágyó kedves vendégek rendelkezésére.
A lakosztályok illetve az apartmanok igényes kivitelben és berendezésekkel 6+2, 4 ill. 3 fõ kényelmes elhelyezését biztosítják, így alkalmasak családok, baráti társaságok és egyénileg érkezõ vendégek fogadására és elhelyezésére.
A lakosztályokban hálószoba, nappali, teljesen felszerelt konyha mikrohullámú sütõvel, fürdõszoba WC-vel/külön WC-vel és terasz vagy erkély található kerti bútorokkal.

A stúdió apartmanokhoz lakószoba, beépített és teljesen felszerelt konyha, fürdõszoba WC-vel és erkély tartozik kerti bútorokkal.
Az apartmanház antikolt fenyõbútorokkal van berendezve.
Az ágyakban kiváló minõségû olasz gyógymatracok kerültek elhelyezésre.
Valamennyi lakosztályban és apartmanban található 65 csatorna vételére alkalmas TV és telefon. (Saját laptoppal lehetõség van internet hozzáférésre.)
A gépkocsik elhelyezését zárt parkoló, valamint garázs biztosítja.

A családias Margaréta apartmanház által biztosított igényes környezetben megtalálja a megérdemelt nyugodt pihenés, kikapcsolódás feltételeit.

Szeretettel várjuk a gyógyulni, pihenni, strandolni vágyó kedves Vendégeinket.
Hajdúszoboszlón 365 napon át tart a szezon!


Tulajdonsgok:
Szolgáltatások: Konyhafelszerelés - Garázs - Parkolás zárt udvarban - Konyha - Fürdõszoba - Televízió

Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.027 s