Foldal > Vendéglátás > Kávéház, kávézó > Macchiato Caffe Lounge

t: 4218

Macchiato Caffe Lounge

Kpek:

Rszletek:

Üzletünket – mely akkor még mindössze 36 nm alapterülettel rendelkezett – 2004 nyarán nyitottuk Hévíz szívében, a Tófürdõtõl körülbelül 300 méterre. Az egykor pici, ám barátságos vendéglátóhely mára – egy nagyobb volumenû átalakításnak köszönhetõen – elegáns, jól felszerelt, minden igényt kielégítõ kávézóvá nõtte ki magát.

Üzletünkben az igényes kávékultúrát képviseljük. Az igazi olasz kávé élvezetét szeretnénk megismertetni minden kedves vendégünkkel, ezért választottuk partnerünknek az Illy-t.
Az Illycaffe-t 1933-as megalakulása óta a kutatás, technológia és a tökéletesség iránti kiolthatatlan szenvedély vezeti. A 100%-ban arabica kávéból készült illy kávékeverék tökéletességéhez nem a szerencse, hanem tanulás, kutatás és ellenõrzés vezet. Az elsõ lépés a illatos, drága, 100% arabica minõségû kávé kiválasztása. Ezt a szüretelés, válogatás, keverés, pörkölés követik, amelyek eredménye a kiegyensúlyozott, állandó íz és aroma, hogy ugyabban a kiváló minõségben élvezhessük a kávét nap mint nap, újra és újra. Kávézónkban nemcsak a hagyományos „feketét” szolgáljuk fel. A kávénak számos elkészítési módját mutatjuk be vendégeinknek.

Mivel nemcsak a kávé területén törekszünk igényességre, ezért különféle koktélokkal, teljes… minõségi borokkal, rövid italokkal, üveges és csapolt sörrel, széles italválasztékkal várjuk vendégeinket. Amennyiben az édes szájúak a kávé, illetve capuccino mellé szívesen fogyasztanának valamit, úgy készséggel állunk rendelkezésükre naponta megújuló, fenséges, szemet gyönyörködtetõ süteményválasztékunkkal. Akit gyötör az éhség, ám mégsem édességre vágyik, az kóstolja meg bátran grillszendvicseink valamelyikét. Hozzánk betérõ vendégeinknek szélessávú internetezési lehetoséget is biztosítunk.
Kávézónk kiválóan alkalmas kisebb megbeszélések, összejövetelek, találkozók lebonyolítására. Baráti társaságoknak ideális hely laza, kötetlen beszélgetésre, zenehallgatásra. Vendégeink számos CD, illetve zenei DVD közül választhatnak.


Tulajdonsgok:
Kategória: II. kategória
Akadálymentesített: Nem

Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.016 s