Főoldal > Szálláshely > Apartman szálloda > Hét Vezér Apartmanház

t: 1792

Hét Vezér Apartmanház

Képek:Részletek:

   Komárom Magyarország észak-nyugati részén, a Duna jobb partján elhelyezkedő, mintegy húszezer lakosú város.

Távolsága az M1-es autópályán haladva Budapesttől 90 km, a nyugati határtól pedig 120 km.
A szlovákiai Észak-Komárommal közúti és vasúti híd köti össze.
A város múltja az ókorba tekint vissza, i.u. 1. századtól Brigetio néven a Római Birodalom védvonalának részét képező katonai tábor és település létesült itt. Később, a 19. században épült itt fel az Osztrák-Magyar Monarchia legnagyobb erődrendszere, mely máig megmaradt, s amely az év folyamán kulturális, zenei programoknak, bemutatóknak ad otthont.

A Komáromi Gyógyfürdő
A gyógyfürdő az 1965 óta 1263 méter mélységből feltörő 58 C hőmérsékletű gyógyvízre épült, mely összetételének köszönhetően kiválóan alkalmas reumatológiai, nőgyógyászati és egyes bőrbetegségek gyógyítására, amelyhez a létesítmény gyógyászati részlege által nyújtott kezelések (szénsavas kádfürdő, súlyfürdő, elekroterápia, stb.) nagymértékben hozzájárulnak.
A gyógyulni vágyók mellett az aktív pihenést előnyben részesítők számára is megfelelő kikapcsolódást nyújt a gyógyfürdő, hiszen a fedett-, valamint a 2 különböző hőfokú szabad téri termálmedencén kívül fedett uszoda, fedett és szabad téri gyermekmedence, feszített víztükrű szabad téri élmény- és úszómedence, továbbá szauna, szolárium, masszázs és fitness terem állnak a vendégek rendelkezésére.

Hét Vezér Apartmanház
A Hét Vezér Apartmanhotel a Komáromi Gyógyfürdő közvetlen szomszédságában fekszik, a fürdő területére saját bejárattal rendelkezik.
Apartmanjaink többségéhez saját teraszok tartoznak, melyek a háztól mindössze 20 m-re található feszített víztükrű medencékre néznek.
A közvetlen kapcsolat által a gyógyfürdő összes létesítménye 1-2 percen belül elérhető, melynek szolgáltatásait a ház vendégei napközben korlátlan alkalommal vehetik igénybe.

Apartmanhotelünk 2002-től működik, s a legutóbbi, 2007-ben megvalósított bővítés eredményeként 22 kiválóan felszerelt, többségében légkondicionált kényelmes apartmannal várja kedves vendégeit, melyek földszinti, első emeleti illetve második emeleti elhelyezkedésűek.
Az első emeletig lift közlekedik. Az apartmanok kialakításakor fontos szempontnak tartottuk, hogy megvalósítsuk egy három csillagos hotelszoba kényelmi színvonalát, kiegészítve a beépített, felszerelt konyhasarok által kínált praktikummal.
A két, három, és négy személyes apartmanokban zuhanyzós fürdőszoba, TV, telefon, internet csatlakozási lehetőség, a konyhasarokban elektromos főzőlapok, hűtőszekrény, mikrosütő található.
Az egyedi bükkfa bútorzat, valamint az ortopédikus ágybetétek hivatottak teljessé tenni a pihenést. A házban lávaköves, gőzgenerátorral kiegészített finn szauna, valamint infraszauna és drinkbár működik.
Apartmanjaink hideg és meleg ételeket tartalmazó svédasztalos reggelivel is foglalhatók.
Kamerákkal megfigyelt zárt parkolónk 15 gépkocsi befogadására alkalmas.

Az apartmanház közvetlen szomszédságában lehetőség van masszázs igénybevételére, s több étterem, valamint teniszpályák várják az ide látogató vendégeket.


Tulajdonságok:
Szolgáltatások: Televízió - Lift - Hűtőszekrény - Wellness szolgáltatások - Telefon - Internet-csatlakozási lehetőség - Fürdőszoba

További információ:

Kapcsolatfelvétel Kapcsolatfelvétel


Kérjük adja meg adatait és írja meg üzenetét.
A *-al megjelölt részek kitöltése kötelező.

Név*:
Telefon:
E-mail cím*:
Tárgy*:
Fontosság:
Sürgős Átlagos Nem sürgős
Üzenet*:
Ha ezt a szöveget látja engedélyezze a képek megjelenítését
Írd ide mit látsz a képen:


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.012 s