Foldal > Szálláshely > Apartman szálloda > Hét Vezér Apartmanház

t: 3695

Hét Vezér Apartmanház

Kpek:Rszletek:

   Komárom Magyarország észak-nyugati részén, a Duna jobb partján elhelyezkedõ, mintegy húszezer lakosú város.

Távolsága az M1-es autópályán haladva Budapesttõl 90 km, a nyugati határtól pedig 120 km.
A szlovákiai Észak-Komárommal közúti és vasúti híd köti össze.
A város múltja az ókorba tekint vissza, i.u. 1. századtól Brigetio néven a Római Birodalom védvonalának részét képezõ katonai tábor és település létesült itt. Késõbb, a 19. században épült itt fel az Osztrák-Magyar Monarchia legnagyobb erõdrendszere, mely máig megmaradt, s amely az év folyamán kulturális, zenei programoknak, bemutatóknak ad otthont.

A Komáromi Gyógyfürdõ
A gyógyfürdõ az 1965 óta 1263 méter mélységbõl feltörõ 58 C hõmérsékletû gyógyvízre épült, mely összetételének köszönhetõen kiválóan alkalmas reumatológiai, nõgyógyászati és egyes bõrbetegségek gyógyítására, amelyhez a létesítmény gyógyászati részlege által nyújtott kezelések (szénsavas kádfürdõ, súlyfürdõ, elekroterápia, stb.) nagymértékben hozzájárulnak.
A gyógyulni vágyók mellett az aktív pihenést elõnyben részesítõk számára is megfelelõ kikapcsolódást nyújt a gyógyfürdõ, hiszen a fedett-, valamint a 2 különbözõ hõfokú szabad téri termálmedencén kívül fedett uszoda, fedett és szabad téri gyermekmedence, feszített víztükrû szabad téri élmény- és úszómedence, továbbá szauna, szolárium, masszázs és fitness terem állnak a vendégek rendelkezésére.

Hét Vezér Apartmanház
A Hét Vezér Apartmanhotel a Komáromi Gyógyfürdõ közvetlen szomszédságában fekszik, a fürdõ területére saját bejárattal rendelkezik.
Apartmanjaink többségéhez saját teraszok tartoznak, melyek a háztól mindössze 20 m-re található feszített víztükrû medencékre néznek.
A közvetlen kapcsolat által a gyógyfürdõ összes létesítménye 1-2 percen belül elérhetõ, melynek szolgáltatásait a ház vendégei napközben korlátlan alkalommal vehetik igénybe.

Apartmanhotelünk 2002-tõl mûködik, s a legutóbbi, 2007-ben megvalósított bõvítés eredményeként 22 kiválóan felszerelt, többségében légkondicionált kényelmes apartmannal várja kedves vendégeit, melyek földszinti, elsõ emeleti illetve második emeleti elhelyezkedésûek.
Az elsõ emeletig lift közlekedik. Az apartmanok kialakításakor fontos szempontnak tartottuk, hogy megvalósítsuk egy három csillagos hotelszoba kényelmi színvonalát, kiegészítve a beépített, felszerelt konyhasarok által kínált praktikummal.
A két, három, és négy személyes apartmanokban zuhanyzós fürdõszoba, TV, telefon, internet csatlakozási lehetõség, a konyhasarokban elektromos fõzõlapok, hûtõszekrény, mikrosütõ található.
Az egyedi bükkfa bútorzat, valamint az ortopédikus ágybetétek hivatottak teljessé tenni a pihenést. A házban lávaköves, gõzgenerátorral kiegészített finn szauna, valamint infraszauna és drinkbár mûködik.
Apartmanjaink hideg és meleg ételeket tartalmazó svédasztalos reggelivel is foglalhatók.
Kamerákkal megfigyelt zárt parkolónk 15 gépkocsi befogadására alkalmas.

Az apartmanház közvetlen szomszédságában lehetõség van masszázs igénybevételére, s több étterem, valamint teniszpályák várják az ide látogató vendégeket.


Tulajdonsgok:
Szolgáltatások: Wellness szolgáltatások - Telefon - Internet-csatlakozási lehetõség - Fürdõszoba - Televízió - Lift - Hûtõszekrény

Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.022 s