Foldal > Szálláshely > Turistaszállás > Katica Tanya

t: 5170

Katica Tanya

Kpek:Rszletek:

   A Katica Tanya Aktív Pihenés Központ Somogy megyében Kaposvártól 12 km-re a Zselic szívében, Patca községben található.

Megközelíthetõ Kaposvárról Szenna irányában közúton.
Naponta 8 - Kaposvárról induló - autóbuszjárat segíti a közlekedést.

A Turistaház, a Katica Porta és Kemping a szállásról, a Bemutatógazdaság és a benne található Lovagvár kicsik és nagyok szabadidõs programjáról, az étterem és konyha pedig a látogatók étkezésérõl gondoskodik.

Az ötletgazda-tulajdonosok /Handó János és felesége, Eszter/ célja minél több embert visszacsalogatni a természetbe, hogy érezze a friss levegõ erejét és aktívan, játszva-tanulva töltse szabadidejét, ismerje meg õseink bölcsességét.

A Katica Tanya a régi idõk hangulatát idézi, napjaink igényeinek megfelelve.
Egyszerûen igényes szállás mellett a látogatóbarát Bemutatógazdaság, a kézmûves foglalkozások és a természetes környezet kalandos programokat ajánlanak a vendégeknek.

Kiket vár a Katica Tanya?
Iskolák, gyermek és ifjúsági táborok, osztálykirándulások diákjait, tanárait, szabadba vágyó családokat, természetjárókat, túrázókat. Szülinapi, baráti társaságokat, családi összejöveteleket.

Mi várhat a látogatókra?
Tucatnyi kézmûves, hagyományõrzõ, természetismereti és gazdálkodással kapcsolatos foglalkozás /kenyérsütés, szövés, nemezelés, lovagi torna /túrázás, 40 féle háziállat emberközelben, állatgondozás, etetés, állatismertetõk, kalandösvény, sportpályák, hancúrpajta, kiszolgált masinák parkja, Lovagvár és még sok más.

A Bemutatógazdaságban a ma gyermekeinek lehetõségük nyílik szabad mozgásra, játékra, tanulásra, miközben szüleik, kísérõik is megpihenhetnek egy kis idõre a friss levegõn, távol a város zajától.

A Turistaházban és Katica Portán 8-8 központi fûtéses szobában- 75, illetve 45 ágyon- nyugodt környezetben szállhatnak meg a vendégek.
Mindkét szálláshelyen 50 fõs társalgó, modern felszerelt konyha és nõi illetve férfi vizesblokk gondoskodik a kényelemrõl.


Tulajdonsgok:
Szolgáltatások: Játszótér - Egyéb sportolási lehetõség - Lovaglási lehetõség - Étkezési lehetõség - Túrázási lehetõség

Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.014 s