Főoldal > Szálláshely > Turistaszállás > Katica Tanya

t: 3387

Katica Tanya

Képek:Részletek:

   A Katica Tanya Aktív Pihenés Központ Somogy megyében Kaposvártól 12 km-re a Zselic szívében, Patca községben található.

Megközelíthető Kaposvárról Szenna irányában közúton.
Naponta 8 - Kaposvárról induló - autóbuszjárat segíti a közlekedést.

A Turistaház, a Katica Porta és Kemping a szállásról, a Bemutatógazdaság és a benne található Lovagvár kicsik és nagyok szabadidős programjáról, az étterem és konyha pedig a látogatók étkezéséről gondoskodik.

Az ötletgazda-tulajdonosok /Handó János és felesége, Eszter/ célja minél több embert visszacsalogatni a természetbe, hogy érezze a friss levegő erejét és aktívan, játszva-tanulva töltse szabadidejét, ismerje meg őseink bölcsességét.

A Katica Tanya a régi idők hangulatát idézi, napjaink igényeinek megfelelve.
Egyszerűen igényes szállás mellett a látogatóbarát Bemutatógazdaság, a kézműves foglalkozások és a természetes környezet kalandos programokat ajánlanak a vendégeknek.

Kiket vár a Katica Tanya?
Iskolák, gyermek és ifjúsági táborok, osztálykirándulások diákjait, tanárait, szabadba vágyó családokat, természetjárókat, túrázókat. Szülinapi, baráti társaságokat, családi összejöveteleket.

Mi várhat a látogatókra?
Tucatnyi kézműves, hagyományőrző, természetismereti és gazdálkodással kapcsolatos foglalkozás /kenyérsütés, szövés, nemezelés, lovagi torna /túrázás, 40 féle háziállat emberközelben, állatgondozás, etetés, állatismertetők, kalandösvény, sportpályák, hancúrpajta, kiszolgált masinák parkja, Lovagvár és még sok más.

A Bemutatógazdaságban a ma gyermekeinek lehetőségük nyílik szabad mozgásra, játékra, tanulásra, miközben szüleik, kísérőik is megpihenhetnek egy kis időre a friss levegőn, távol a város zajától.

A Turistaházban és Katica Portán 8-8 központi fűtéses szobában- 75, illetve 45 ágyon- nyugodt környezetben szállhatnak meg a vendégek.
Mindkét szálláshelyen 50 fős társalgó, modern felszerelt konyha és női illetve férfi vizesblokk gondoskodik a kényelemről.


Tulajdonságok:
Szolgáltatások: Túrázási lehetőség - Játszótér - Egyéb sportolási lehetőség - Lovaglási lehetőség - Étkezési lehetőség

További információ:

Kapcsolatfelvétel Kapcsolatfelvétel


Kérjük adja meg adatait és írja meg üzenetét.
A *-al megjelölt részek kitöltése kötelező.

Név*:
Telefon:
E-mail cím*:
Tárgy*:
Fontosság:
Sürgős Átlagos Nem sürgős
Üzenet*:
Ha ezt a szöveget látja engedélyezze a képek megjelenítését
Írd ide mit látsz a képen:


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.020 s