Foldal > Szálláshely > Ifjúsági szállás > Pangea Egyesület Pénzesgyõri Breuer László Természet és Környezetvédelmi Oktatóközpontja

t: 5393

Pangea Egyesület Pénzesgyõri Breuer László Természet és Környezetvédelmi Oktatóközpontja

Kpek:Rszletek:

   Oktatóközpontunk, amely más környezeti nevelési tevékenységek mellett erdei iskolai programok szervezésével is foglalkozik, a Magas-Bakonyban, Pénzesgyõr község szélén található.
A központot mûködtetõ és fejlesztõ Pangea Egyesület 1991-ben alakult.

Programok: 10-16 év közötti gyerekekhez értünk a legjobban, velük járjuk a környezõ erdõket és mezõket, ahol játékos keretben komoly szakmai munka folyik.
Kõvel, vízzel, füvekkel és fákkal, idõjárási jelenségekkel, patakban élõ állatokkal, csillagképekkel és népdalokkal ismerkedünk. Együtt mûveljük biokertünket és szakítunk friss gyümölcseibõl.
Az élet körforgását, az élõk egymásba kapcsolódó hálóját, a természet sok százmillió éves történetét, élettelennek tûnõ szépségeit kutatjuk a gyerekekkel együtt.
Az általunk ismert útvonalakon is mindig találunk újat, programvezetõinknek is minden nap új csodát rejt, új felfedezést, aminek az örömét megosztjuk a velünk járókkal. Programjaink 4 és 8 órásak, tematikus túrák, gyógynövény ismereti és kézmûves foglalkozások, kenyérsütés is szerepel köztük.
A részletes listát a honlapunkon találják.

A közös munka során új kapcsolatok alakulnak ki a csoporton belül, elõbújnak a valódi emberi értékek. A hely szerelmesei évente többször is visszajönnek csoportjukkal, sok éve. Szívesen látunk új barátokat is, nekik is nyitva áll mindkét házunk.

Elhelyezés: Közösségi szállás, nagy padlásszobával.
Saját hálózsák elõny, de tudunk adni takarót, télen pedig jó meleg a ház.
Panoráma-házunk 13 fõs, Tornácos-házunkban két nagy szoba van, a nagyobbikban 21-en alhatnak ágybetéteken, a kicsiben nyolcan valódi ágyakon.
A kertben komposzt-toalett, szelektív hulladékgyûjtõk, napkollektor, kenyérsütõ kemence, kerti zuhany, katlantûzhely, a ház alatti völgyben 7 hektár kaszáló, legelõ és fiatal gyümölcsös szolgálja a csoportjainkat. A kertben néhány sátornak is akad hely. A Tornácos házunkban 4, a Panoráma házunkban 1 zuhanyzó áll a kedves vendégek rendelkezésére.

Étkezés: Önellátó, a fõzéshez 50 fõ részére konyhát és eszközöket biztosítunk. Ebédet és vacsorát rendelni is lehet, és lehetõség van a kerti katlantûzhelyben való fõzésre, valamint a kertben szalonna sütésre is.

Áraink 2009-ben felnõtteknek:
1500 Ft + ÁFA/fõ/éj, diákoknak 1200 Ft + ÁFA/fõ/éj.

Együttmûködési megállapodás alapján nálunk erdei iskolázóknak, táborozóknak, évente visszajáróknak, 1000 Ft + ÁFA/fõ/éj.
Épületenként és naponként fûtési és konyhahasználati díjat számítunk fel.
8 órás program ára: 12 000 Ft +ÁFA (a kenyérsütés program anyagköltsége:+ 6000 Ft)
4 órás program ára: 6 000 Ft +ÁFA
Jelentkezés esetén részletes tájékoztatót küldünk.


Tulajdonsgok:
Szolgáltatások: Konyha - Konyhafelszerelés - Étkezési lehetõség

Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.014 s