Főoldal > Szálláshely > Ifjúsági szállás > Pangea Egyesület Pénzesgyőri Breuer László Természet és Környezetvédelmi Oktatóközpontja

t: 3888

Pangea Egyesület Pénzesgyőri Breuer László Természet és Környezetvédelmi Oktatóközpontja

Képek:Részletek:

   Oktatóközpontunk, amely más környezeti nevelési tevékenységek mellett erdei iskolai programok szervezésével is foglalkozik, a Magas-Bakonyban, Pénzesgyőr község szélén található.
A központot működtető és fejlesztő Pangea Egyesület 1991-ben alakult.

Programok: 10-16 év közötti gyerekekhez értünk a legjobban, velük járjuk a környező erdőket és mezőket, ahol játékos keretben komoly szakmai munka folyik.
Kővel, vízzel, füvekkel és fákkal, időjárási jelenségekkel, patakban élő állatokkal, csillagképekkel és népdalokkal ismerkedünk. Együtt műveljük biokertünket és szakítunk friss gyümölcseiből.
Az élet körforgását, az élők egymásba kapcsolódó hálóját, a természet sok százmillió éves történetét, élettelennek tűnő szépségeit kutatjuk a gyerekekkel együtt.
Az általunk ismert útvonalakon is mindig találunk újat, programvezetőinknek is minden nap új csodát rejt, új felfedezést, aminek az örömét megosztjuk a velünk járókkal. Programjaink 4 és 8 órásak, tematikus túrák, gyógynövény ismereti és kézműves foglalkozások, kenyérsütés is szerepel köztük.
A részletes listát a honlapunkon találják.

A közös munka során új kapcsolatok alakulnak ki a csoporton belül, előbújnak a valódi emberi értékek. A hely szerelmesei évente többször is visszajönnek csoportjukkal, sok éve. Szívesen látunk új barátokat is, nekik is nyitva áll mindkét házunk.

Elhelyezés: Közösségi szállás, nagy padlásszobával.
Saját hálózsák előny, de tudunk adni takarót, télen pedig jó meleg a ház.
Panoráma-házunk 13 fős, Tornácos-házunkban két nagy szoba van, a nagyobbikban 21-en alhatnak ágybetéteken, a kicsiben nyolcan valódi ágyakon.
A kertben komposzt-toalett, szelektív hulladékgyűjtők, napkollektor, kenyérsütő kemence, kerti zuhany, katlantűzhely, a ház alatti völgyben 7 hektár kaszáló, legelő és fiatal gyümölcsös szolgálja a csoportjainkat. A kertben néhány sátornak is akad hely. A Tornácos házunkban 4, a Panoráma házunkban 1 zuhanyzó áll a kedves vendégek rendelkezésére.

Étkezés: Önellátó, a főzéshez 50 fő részére konyhát és eszközöket biztosítunk. Ebédet és vacsorát rendelni is lehet, és lehetőség van a kerti katlantűzhelyben való főzésre, valamint a kertben szalonna sütésre is.

Áraink 2009-ben felnőtteknek:
1500 Ft + ÁFA/fő/éj, diákoknak 1200 Ft + ÁFA/fő/éj.

Együttműködési megállapodás alapján nálunk erdei iskolázóknak, táborozóknak, évente visszajáróknak, 1000 Ft + ÁFA/fő/éj.
Épületenként és naponként fűtési és konyhahasználati díjat számítunk fel.
8 órás program ára: 12 000 Ft +ÁFA (a kenyérsütés program anyagköltsége:+ 6000 Ft)
4 órás program ára: 6 000 Ft +ÁFA
Jelentkezés esetén részletes tájékoztatót küldünk.


Tulajdonságok:
Szolgáltatások: Étkezési lehetőség - Konyha - Konyhafelszerelés

További információ:

Kapcsolatfelvétel Kapcsolatfelvétel


Kérjük adja meg adatait és írja meg üzenetét.
A *-al megjelölt részek kitöltése kötelező.

Név*:
Telefon:
E-mail cím*:
Tárgy*:
Fontosság:
Sürgős Átlagos Nem sürgős
Üzenet*:
Ha ezt a szöveget látja engedélyezze a képek megjelenítését
Írd ide mit látsz a képen:


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.012 s