Főoldal > Szálláshely > Turistaszállás > Akác-tanya

t: 2383

Akác-tanya

Képek:Részletek:

   Az Akác-tanya finn-magyar lovaskomplexum Budapesttől és a reptérről is mindössze 30-40 perces autóútra Újlengyel határában.

Az Akác-tanya autóbusszal is könnyen megközelíthető, Budapestről a Népliget buszpályaudvarról naponta több járat is indul Újlengyelbe és vissza.
A szálláson és az étkezésen kívül lehetőség van céges és magánrendezvények, gyalogos és lovastúrák, nyári lovas- és egyéb táborok szervezésére és lebonyolítására.

Az Akác-tanyán a magyaros vendégszeretet mellett az ideérkezők bepillanthatnak a finn életstílusba is, amelynek szerves részét képezi a fafűtéses szauna, és az eredeti finn rönkfaház, de kipróbálhatják a még hazájában is kuriózumnak számító ősi füstös szaunát is.

Jelenleg többféle szálláslehetőség közül választhatnak az ideérkezők.
A fogadó főépületében a felső szinten 6 kényelmes, napos szoba található hangulatos társalgóval, biliárdasztallal, filmnézési, zenehallgatási lehetőséggel. Az emeleten 2 fürdőszoba, az alsó szinten egy különálló WC áll a vendégek rendelkezésére.
Új faházunkban két szinten hét szoba és otthonos közös helyiségek várják vendégeinket az alsó és felső szinten is nagy terasszal. Az alsó szinten található kis konyhával egybeépített nappali kiválóan alkalmas kisebb céges rendezvények, képzések vagy egyéb baráti, stb. megbeszélések lebonyolítására.
A felső szinten három nagyobb méretű 2-3 személyes szobához két zuhanyzó és két különálló WC tartozik.
Az alsó szinten a négy kisebb, 1-2 személyes szobákból három a nappaliból nyílik, egy pedig teljesen külön bejáratú. Két zuhanyzóval, WC-vel felszerelt fürdőszobában tudnak vendégeink tisztálkodni, ezen kívül egy különálló WC áll még rendelkezésükre.
Ez a ház önállóan is kibérelhető kisebb rendezvények, képzések lebonyolítására szállás nélkül is.
Négy kisebb faházunkban hét, 2-5 személyes kétszintes apartmanok várják a nyugalomra vágyókat. Mindegyik lakásnak saját, kisméretű fürdőszobája van zuhanytálcával, mosdóval és WC-vel.

Az Akác-tanya a lakókocsival érkezőket is szívesen látja, a szaunaépületben minikonyhát, étkezőt, zuhanyzót és WC-t is találnak, de az Akác-tanya egyéb kényelmi szolgáltatásait is igénybe tudják venni.

Üdülési csekket elfogadunk!


Tulajdonságok:
Szolgáltatások: Mosdó, wc - Fürdőszoba - Szauna - Lovaglási lehetőség - Étkezési lehetőség - Túrázási lehetőség

További információ:

Kapcsolatfelvétel Kapcsolatfelvétel


Kérjük adja meg adatait és írja meg üzenetét.
A *-al megjelölt részek kitöltése kötelező.

Név*:
Telefon:
E-mail cím*:
Tárgy*:
Fontosság:
Sürgős Átlagos Nem sürgős
Üzenet*:
Ha ezt a szöveget látja engedélyezze a képek megjelenítését
Írd ide mit látsz a képen:


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.012 s