Foldal > Szálláshely > Turistaszállás > Akác-tanya

t: 4426

Akác-tanya

Kpek:Rszletek:

   Az Akác-tanya finn-magyar lovaskomplexum Budapesttõl és a reptérrõl is mindössze 30-40 perces autóútra Újlengyel határában.

Az Akác-tanya autóbusszal is könnyen megközelíthetõ, Budapestrõl a Népliget buszpályaudvarról naponta több járat is indul Újlengyelbe és vissza.
A szálláson és az étkezésen kívül lehetõség van céges és magánrendezvények, gyalogos és lovastúrák, nyári lovas- és egyéb táborok szervezésére és lebonyolítására.

Az Akác-tanyán a magyaros vendégszeretet mellett az ideérkezõk bepillanthatnak a finn életstílusba is, amelynek szerves részét képezi a fafûtéses szauna, és az eredeti finn rönkfaház, de kipróbálhatják a még hazájában is kuriózumnak számító õsi füstös szaunát is.

Jelenleg többféle szálláslehetõség közül választhatnak az ideérkezõk.
A fogadó fõépületében a felsõ szinten 6 kényelmes, napos szoba található hangulatos társalgóval, biliárdasztallal, filmnézési, zenehallgatási lehetõséggel. Az emeleten 2 fürdõszoba, az alsó szinten egy különálló WC áll a vendégek rendelkezésére.
Új faházunkban két szinten hét szoba és otthonos közös helyiségek várják vendégeinket az alsó és felsõ szinten is nagy terasszal. Az alsó szinten található kis konyhával egybeépített nappali kiválóan alkalmas kisebb céges rendezvények, képzések vagy egyéb baráti, stb. megbeszélések lebonyolítására.
A felsõ szinten három nagyobb méretû 2-3 személyes szobához két zuhanyzó és két különálló WC tartozik.
Az alsó szinten a négy kisebb, 1-2 személyes szobákból három a nappaliból nyílik, egy pedig teljesen külön bejáratú. Két zuhanyzóval, WC-vel felszerelt fürdõszobában tudnak vendégeink tisztálkodni, ezen kívül egy különálló WC áll még rendelkezésükre.
Ez a ház önállóan is kibérelhetõ kisebb rendezvények, képzések lebonyolítására szállás nélkül is.
Négy kisebb faházunkban hét, 2-5 személyes kétszintes apartmanok várják a nyugalomra vágyókat. Mindegyik lakásnak saját, kisméretû fürdõszobája van zuhanytálcával, mosdóval és WC-vel.

Az Akác-tanya a lakókocsival érkezõket is szívesen látja, a szaunaépületben minikonyhát, étkezõt, zuhanyzót és WC-t is találnak, de az Akác-tanya egyéb kényelmi szolgáltatásait is igénybe tudják venni.

Üdülési csekket elfogadunk!


Tulajdonsgok:
Szolgáltatások: Szauna - Lovaglási lehetõség - Étkezési lehetõség - Túrázási lehetõség - Mosdó, wc - Fürdõszoba

Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.022 s