Foldal > Szálláshely > Apartman szálloda > Álmos Vendégház - Apartmanházak a Bakonyban

t: 5053

Álmos Vendégház - Apartmanházak a Bakonyban

Kpek:


Rszletek:

   Az apartman házak a Bakony hegyvidéki fõútvonal mellett lévõ faluban Dudaron egy mellékutcában találhatóak.

Mindkét ház bekerített részen van, tehát ideális akár gyermekes családoknak, kisebb házi kedvenccel érkezõknek, iskolai és egyéb csoportoknak, magánszemélyeknek, átutazóknak, mozgáskorlátozottaknak, természetjáróknak, nyugdíjasoknak, munkás szállásnak egyaránt.Az apartman házak közel egymáshoz, de külön-külön vannak. Külön bejárattal, külön megközelítéssel.
Ezáltal egyszerre 10-11 fõ kényelmes elszállásolását biztosítják.

A házak téliesítettek, központi gázfûtéssel vannak kialakítva egész éves folyamatos mûködtetéssel.
A fûtés egyénekre, igényekre szabottan szabadon állítható, de vannak fûtés rásegítõként elektromos kandalló, olajradiátorok is télen a házakba beállítva.

1. sz. apartmanház felszereltsége: 2 db erkélyes, az erkélyrõl is és bent a lakásban is külön-külön nyíló szobákkal. Az egyik szoba 4 ágyas, + 1 pótágy helyezhetõ el benne.
A másik szoba pedig 2 ágyas. Minden szobában van színes tv /kábel/. A két szobához tartozik egy minden igényt kielégítõen felszerelt kisebb fõzõfülke, beépített modern gáztûzhellyel, hûtõszekrénnyel, fagyasztószekrénnyel, hideg-melegvízes mosogatóval, mikróval grillsütõvel, kávéfõzõvel, edényekkel, poharakkal ellátva.
A fõzõfülkébõl nyílik egy tágas, nagyméretû beépített fürdõkáddal ellátott fürdõszoba.

2. sz. apartmanház felszereltsége: 2 személyes hálófülke, nappali rész kinyitható 2 személyes kanapéval, hidrós tusoló, és mindennel felszerelt fõzõfülke. /kisebb konyha/ A konyha az I.sz. apartmanház fõzõfülke felszereltségével azonos. Színes tv /kábel/ van.
Ez a ház 4 fõ elhelyezésére alkalmas., és itt van lehetõség mozgáskorlátozottak elszállásolására is, mert akadálymentesített.

A házakban 4 évszakos, allergiamentes paplanok, párnák vannak elhelyezve, az ablakokon nyáron szúnyogháló van felszerelve. A szobákban nyáron ventilátor gondoskodik a kellemes légkondicionálásról.
Kisgyermekeknek utazóágyat viszont kérünk hozni. Ágynemût a szállásadó biztosít, kivéve ha a vendég ragaszkodik a sajátjához.

Szolgáltatások: Mindkét házhoz tartozik egy belátásgátlóval bekerített, füves, virágos park, amelyben van egy nagy csúszdával ellátott kültéri fürdõmedence, vízi és egyéb játékok, jacuzzi, hinták, napozók, kerti bútorok, sörsátor, grillezõ és bográcsozó áll a vendégek rendelkezésére.

Programok: 20 km-t behatároló túraútvonal, a környék nevezetességeinek, látványosságainak érintésével.
Erdei, hegyi túrák, kerékpár túrák, 10 km-en belül horgászat, lovaglási lehetõség. 13 km-en belül síelési és szánkózási lehetõség elektromos felvonóval ellátott korszerû pályákon.
Évközben különbözõ falunapi programok, várhetek, és egyéb kulturális szórakoztató, látványos mûsorok, rendezvények várják az idelátogatókat.

Termálfürdõ: 50 km.
Balaton: 50 km.
Orvos, gyógyszertár, posta, élelmiszer áruház, kisebb üzletek, butikok, étterem, fodrászat, kozmetika, szolárium, virágbolt, hús-hentesáru üzlet, fagyizó, benzinkút van a szálláshelyen lévõ faluban.
Autóbusz megálló a szálláshelytõl 200 méterre. Vonattal csak Zirc-ig, utána átszállással autóbusszal közelíthetõ meg a falu.


Tulajdonsgok:
Szolgáltatások: Konyha - Fürdõszoba - Tûzrakóhely, grillezõ - Pótágy - Konyhafelszerelés - Fûthetõ - Televízió - Külsõ medence
Akadálymentesített: Részben


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.021 s