Főoldal > Szálláshely > Apartman szálloda > Apartmancentrum

t: 1970

Apartmancentrum

Képek:


Részletek:

   Apartmanunk a Gyulai Várfürdőtől 50 m-re található, egyperces sétával elérhető a Vár, a Csónakázó tó.

Igyekeztünk úgy kialakítani a szálláshelyet, hogy minden igényt kielégítsen.
Az idelátogatók komfortérzetét jól felszerelt konyhával, tágas nappalival, gyönyörűen kivitelezett fürdőszobával, az udvaron grillezési lehetőséggel, nagy zárt parkolóval biztosítjuk.

A konyhában hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, gáztűzhely, mosogató, teafőző, kávéfőző, étkészlet, edénykészlet, tisztítószer és mosogatószer az alapfelszereltséghez tartozik, továbbá rendelkezésre áll hajszárító, vasaló, vasalódeszka. A klimatizált szobákban műholdas televízió van.

A vendégek saját kulcsot kapnak, szabadon, időkorlátozás nélkül használhatják a szálláshelyet, a tulajdonos nem lakik bent.

Ha a nyári időszakban érkeznek, és a Várszínház előadásait szeretnék megtekinteni, úgy szívesen segítünk a jegy elővételében. Gyulától néhány km-re folyik a Fehér-körös, a Fekete-körös, a Kettős-körös.

Ha szeretik a természetet, a folyóparti kikapcsolódást, a horgászatot, biztosak vagyunk benne hogy a Körösök partján élménygazdag időtöltésben lesz részük.
A Szanazugban és a Városerdőn folyóparti strandok várják a látogatókat.

A programok megszervezésében, szívesen állunk rendelkezésükre.


Tulajdonságok:
Szolgáltatások: Fürdőszoba - Saját parkoló - Légkondicionálás - Konyha - Hajszárító - Tűzrakóhely, grillező - Műholdas TV - Konyhafelszerelés - Hűtőszekrény - Vasalódeszka vasalóval


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.014 s