Foldal > Szálláshely > Apartman szálloda > Apartmancentrum

t: 3868

Apartmancentrum

Kpek:


Rszletek:

   Apartmanunk a Gyulai Várfürdõtõl 50 m-re található, egyperces sétával elérhetõ a Vár, a Csónakázó tó.

Igyekeztünk úgy kialakítani a szálláshelyet, hogy minden igényt kielégítsen.
Az idelátogatók komfortérzetét jól felszerelt konyhával, tágas nappalival, gyönyörûen kivitelezett fürdõszobával, az udvaron grillezési lehetõséggel, nagy zárt parkolóval biztosítjuk.

A konyhában hûtõszekrény, mikrohullámú sütõ, kenyérpirító, gáztûzhely, mosogató, teafõzõ, kávéfõzõ, étkészlet, edénykészlet, tisztítószer és mosogatószer az alapfelszereltséghez tartozik, továbbá rendelkezésre áll hajszárító, vasaló, vasalódeszka. A klimatizált szobákban mûholdas televízió van.

A vendégek saját kulcsot kapnak, szabadon, idõkorlátozás nélkül használhatják a szálláshelyet, a tulajdonos nem lakik bent.

Ha a nyári idõszakban érkeznek, és a Várszínház elõadásait szeretnék megtekinteni, úgy szívesen segítünk a jegy elõvételében. Gyulától néhány km-re folyik a Fehér-körös, a Fekete-körös, a Kettõs-körös.

Ha szeretik a természetet, a folyóparti kikapcsolódást, a horgászatot, biztosak vagyunk benne hogy a Körösök partján élménygazdag idõtöltésben lesz részük.
A Szanazugban és a Városerdõn folyóparti strandok várják a látogatókat.

A programok megszervezésében, szívesen állunk rendelkezésükre.


Tulajdonsgok:
Szolgáltatások: Tûzrakóhely, grillezõ - Mûholdas TV - Konyhafelszerelés - Hûtõszekrény - Vasalódeszka vasalóval - Fürdõszoba - Saját parkoló - Légkondicionálás - Konyha - Hajszárító


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.026 s