Főoldal > Szálláshely > Turistaszállás > Égerliget Vendégház

t: 3035

Égerliget Vendégház

Képek:


Részletek:

   Egész évben osztálykirándulási, erdei iskola és nyári táborozási lehetőséget kínálunk iskolásoknak, egyesületeknek, sportolóknak, természetjáróknak és nagyobb baráti társaságoknak.

Az épület a város központjától és a strand és gyógyfürdő bejáratától mindössze 700m -re található, csendes, nyugodt övezetben.

A vendégház maximális befogadó képessége 50 fő.

Vendégeink részére étkezést, szervezett programokat és autóbuszt is tudunk biztosítani.
Programjaink közül néhány: pécsi városlátogatás, a Siklósi vár megtekintése, a máriagyűdi kegytemplom, Tenkes-hegyi kirándulás, Csodabogyó tanösvény, Ormánsági kirándulás, Villányi Bormúzeum, a szomszédos Donji Miholjaci 18. századi kastély megtekintése.
Kérésére bármilyen programvariációt segítünk összeállítani.

Edzőtáborosoknak sportcsarnok bérlési lehetőséget és uszodahasználatot tudunk biztosítani, Néptánc egyesületek, énekkarok és kórusoknak fellépéséket tudunk szervezni Harkányban a szabadtéri színpadon, Siklóson a várban és Villányban.

Felnőtt és nyugdíjas csoportjainkat borkóstolási programlehetőséggel várjuk.

Nagyobb baráti társaságoknak, munkahelyi kollektíváknak a vendégház kitűnően alkalmas tréningek, egyéb foglalkozások lebonyolítására, a földszinten kialakított társalgó akár táncos mulatságok helyszíne is lehet.

Üdülési csekket elfogadó hely!


Tulajdonságok:
Szolgáltatások: Étkezési lehetőség - Egyéb sportolási lehetőség


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.017 s