Foldal > Szálláshely > Üdülõház > Rárós Ház

t: 3977

Rárós Ház

Kpek:Rszletek:

   Nyaraljon Ráróspusztán, festõi környezetben. Ébredjen a madarakkal, pihenjen a természetben!

Kiadó festõi környezetben, az Északi-középhegységben egy teljesen felszerelt, fûthetõ hétvégi ház egy erdõkkel körülölelt kis üdülõtelepen.

A környék gyönyörû, erdõkkel, hegyekkel körülölelt terület, a kilátás a szlovák hegyekre néz. A kétszintes ház alul kõ, felül pedig fa, 6 felnõtt kényelmes elhelyezését biztosítja. A ház mindig csak egy család vagy társaság részére van kiadva, más vendégek nincsenek.

A ház teljesen felszerelt, zuhanyzós fürdõszobával, a fürdõszobában található a toalett. Van egy különálló hálószoba, a nappali az étkezõvel van egybenyitva, de elválasztható függönnyel.Ellátás önellátással. A konyha teljesen felszerelt, a fõzés gáztûzhelyen történik. Mikrohullámú sütõ van.

Lehetõség van a közeli az úttörõtáborból ételhordóval olcsón finom és bõséges ebédet hozni. Felszerelt konyha, horgászat, rádió a szobában, saját kert, TV a szobában, vadászat, kisállat bevihetõ, üdülési csekk elfogadás.
A kertben lengõteke és bográcshely található. Ágynemût biztosítunk. környéken sok a látnivaló (Hollókõ, Szécsény, Ipolytarnóc), a túrázási és horgászlehetõségek kiválóak. Strandolási lehetõség kínálkozik a közelben lévõ igen tiszta vizû tóban, vagy Salgótarjánban a strandon. Szlovákiában Alsó-sztregován van egy termál vizû strand, mely csupán 5 km-re található a háztól.

Bár az Ipoly folyón csak gyalogosan lehet átkelni, a határátkelõn csak személyforgalom van. Ezért azok, akik autóval kívánják megközelíteni a strandot, azoknak Ipolytarnócig kell elmenniük a legközelebbi átkelõig. Így a távolság kb. 45 kilométer. Még így is megéri, mivel egy 4 tagú családnak a parkolás és a belépõk csak 1.400 Ft-ba kerülnek.


Tulajdonsgok:
Szolgáltatások: Televízió - Konyhafelszerelés - Horgászati lehetõség - Fõzési lehetõség - Vadászati lehetõség - Kutya-macska bevihetõ - Konyha - Hideg-meleg vizes zuhanyzó

Tovbbi informci:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.015 s