Főoldal > Szálláshely > Üdülőház > Rárós Ház

t: 2159

Rárós Ház

Képek:Részletek:

   Nyaraljon Ráróspusztán, festői környezetben. Ébredjen a madarakkal, pihenjen a természetben!

Kiadó festői környezetben, az Északi-középhegységben egy teljesen felszerelt, fűthető hétvégi ház egy erdőkkel körülölelt kis üdülőtelepen.

A környék gyönyörű, erdőkkel, hegyekkel körülölelt terület, a kilátás a szlovák hegyekre néz. A kétszintes ház alul kő, felül pedig fa, 6 felnőtt kényelmes elhelyezését biztosítja. A ház mindig csak egy család vagy társaság részére van kiadva, más vendégek nincsenek.

A ház teljesen felszerelt, zuhanyzós fürdőszobával, a fürdőszobában található a toalett. Van egy különálló hálószoba, a nappali az étkezővel van egybenyitva, de elválasztható függönnyel.Ellátás önellátással. A konyha teljesen felszerelt, a főzés gáztűzhelyen történik. Mikrohullámú sütő van.

Lehetőség van a közeli az úttörőtáborból ételhordóval olcsón finom és bőséges ebédet hozni. Felszerelt konyha, horgászat, rádió a szobában, saját kert, TV a szobában, vadászat, kisállat bevihető, üdülési csekk elfogadás.
A kertben lengőteke és bográcshely található. Ágyneműt biztosítunk. környéken sok a látnivaló (Hollókő, Szécsény, Ipolytarnóc), a túrázási és horgászlehetőségek kiválóak. Strandolási lehetőség kínálkozik a közelben lévő igen tiszta vizű tóban, vagy Salgótarjánban a strandon. Szlovákiában Alsó-sztregován van egy termál vizű strand, mely csupán 5 km-re található a háztól.

Bár az Ipoly folyón csak gyalogosan lehet átkelni, a határátkelőn csak személyforgalom van. Ezért azok, akik autóval kívánják megközelíteni a strandot, azoknak Ipolytarnócig kell elmenniük a legközelebbi átkelőig. Így a távolság kb. 45 kilométer. Még így is megéri, mivel egy 4 tagú családnak a parkolás és a belépők csak 1.400 Ft-ba kerülnek.


Tulajdonságok:
Szolgáltatások: Konyha - Hideg-meleg vizes zuhanyzó - Televízió - Konyhafelszerelés - Horgászati lehetőség - Főzési lehetőség - Vadászati lehetőség - Kutya-macska bevihető

További információ:


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.014 s