Foldal > Szálláshely > Panzió > Posseidon Panzió és Étterem

t: 4366

Posseidon Panzió és Étterem

Kpek:


Rszletek:

   A gyékényesi Kotró tó partján elhelyezkedõ Posseidon Panzió és Étterem kora tavasztól késõ õszig várja a csöndre, kikapcsolódásra vágyó vendégeket.

Az 53, 9 ha-os tavon adottak a horgászat és búvárkodás, vízi sport lehetõségei.
A Duna-Dráva Nemzeti Parkhoz tartozó település, az érintetlen Dráva vidék megismerését, nyugalmat és a jó levegõt kínálja az ide látogató vendégeknek.

A Panzió kétszintes fûthetõ faházai, a vendégek igényeinek teljes körû kielégítésére törekedve lettek felépítve és berendezve.
Az átlagosan 4-6 fõ befogadására alkalmas épületekhez, saját kert és parkoló tartozik.
A földszinten helyezkedik el a nappali-étkezõ, konyhasarok, fürdõszoba, hálószoba és egy terasz, az emeleten pedig egy galéria, mellékhelység és a második hálószoba.
Az étterem felett létesült közvetlenül, vagy részben tóra nézõ szobákból, kettõ saját fürdõszobával, kettõ pedig a folyosón található közös fürdõvel rendelkezik. Ezek a szobák nem apartman jellegben lettek kialakítva, így a fõzési lehetõség nem megoldható.
A lépcsõházban a környéket bemutató fényképek kerültek elhelyezésre.
Gyermekkel érkezõ vendégeink számára babaágyat, babakádat, pelenkázót, etetõszéket, az étteremben babaétel melegítési lehetõséget, társasjátékokat, tollasladbát, asztali teniszt biztosítunk. Panziónkban üdülési csekket is elfogadunk.

Az étterem és pizzéria alkalmas a szálló vendégek teljes panziós ellátására, de ezen felül jó idõben 150 fõs rendezvények kiszolgálására.
Az étterem fedett része 40 férõhelyes, a teraszok jó idõ esetén használhatóak.
A tóra nézõ teraszok a legnagyobb nyári melegben is kellemes búvóhelyet nyújtanak a napsütés elõl.
A konyha jellege nemzetközi, étlapunkon vegetáriánus ételek is találhatóak, valamint gyerekek részére fél adagokat is felszolgálunk. Vállalunk kitelepülést, bankettek, ballagások, esküvõk, meetingek kiszolgálását.
A recepciós épületünk társalgója alkalmas 30 fõs meetingek, oktatások megtartására.
Az étterem alatt található boros pince egész évben kisebb családi és vállalati rendezvények (maximum 50 fõ) helyszínéül szolgál.
Borkóstolási lehetõséget is tudunk biztosítani a szomszédos Zákány településen található, gróf Zichy Ödön által épített borospincében, amely teraszáról csodálatos kilátás nyílik a Dráva kanyarulataira. Jó idõ esetén lehetõség van továbbá grill parti és bogrács parti megrendezésére a tóparton.

A nagyon jó vízminõségû tó jó fürdési, búvárkodási, vízi sport, és horgászati lehetõséget biztosít, melyet vízieszköz kölcsönzõ egészít ki (csónak, kajak, kenu).

További kölcsönzési lehetõségek:
kerékpár, tenisz, asztalitenisz.

Búvárok számára ajánljuk búvárbázisunk szolgáltatásait.
Az ország egyik legszebb nyílt vízi merülõhelyén a rekord méretû halakon és a hazánkban csak itt élõ édesvízi fátyolos medúzán kívül, elsüllyesztett roncsok is fokozzák a hobby és versenybúvárkodás élményét.
A bázis alkalmas a nemzetközi és országos rendezvények rendezésén felül nyíltvízi oktatások lebonyolítására.


Tulajdonsgok:
Szolgáltatások: Fürdõszoba - Egyéb sportolási lehetõség - Vízieszköz bérlés - Konyha - Fûthetõ - Étkezési lehetõség - Vízisportolásra alkalmas terület - Saját parkoló - Kerékpárbérlés


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.015 s