Foldal > Szálláshely > Panzió > Malomerdõ Panzió és Üdülõház

t: 4124

Malomerdõ Panzió és Üdülõház

Kpek:


Rszletek:

   A Vértesi Erdõ Zrt. 2006. évben, tulajdonosi támogatás segítségével alakította át a korábban vadászházként mûködõ épületet.

A beruházás célja az volt, hogy egy olyan ökoturisztikai központot alakítsunk ki, ahol a fenntartható turizmus szempontjait szem elõtt tartva ismertethetjük meg vendégeinkkel a Vértes természeti értékeit, növény- és állatvilágát, történelmi emlékeit, valamint az erdõ- és vadgazdálkodáshoz kapcsolódó szakmákat, hagyományokat.

A panzióként üzemelõ fõépületben 7 db kétágyas és 2 db háromágyas szoba várja a vendégeket.
Az üdülõház elsõsorban iskolás és turistacsoportok számára ideális, 5 szobában 22 fõ kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani.
A szobák mindegyikéhez saját fürdõszoba tartozik.
Turisztikai programok széles kínálatával várjuk a természet és az aktív pihenés kedvelõit.
7 km hosszú tanösvényünkön az erdõgazdálkodás alapjaival ismerkedhetnek az érdeklõdõk.
A turisták számára különbözõ hosszúságú és nehézségû alternatív túraútvonalakat ajánlunk, melyhez a térképet, és igény esetén a kísérõszemélyzetet biztosítjuk.
A lovas programjaink között szerepel a karámlovaglás és tereplovaglás. A 18 km hosszú, pihenõhelyekkel, információs táblákkal ellátott erdei lovaglóútvonalon különbözõ idõtartamú túrák tehetõk.
Erre alkalmas útvonalon az évszaknak és az idõjárásnak megfelelõen lovaskocsival illetve lovasszánnal visszük kirándulni vendégeinket, kívánságuk szerint akár bográcsozással, piknikkel, vadmegfigyeléssel egészítve ki a programot.
Iskolás csoportok részére a gyermekek életkorához és az egyéni igényekhez igazodó, akár több napra szóló, változatos programot állítunk össze (túrák, kirándulások, elõadások, vetélkedõk, játékos programok).
Újonnan épült konferenciaépületünkben 86,5 m2-es légkondicionált elõadóterem található, melyben iskolapados elrendezés esetén 50, széksoros elrendezéssel 80, állófogadás keretében 100 fõ részére tudunk helyet biztosítani. Természetesen kívánságra a terem berendezése más formában is megoldható.
Az elõadásokhoz projektort, vetítõvásznat, laptopot, televíziót, cd-, dvd-, vhs lejátszót, flipchartot, internet hozzáférési lehetõséget, hangosítást biztosítunk.
Az elõadásokat követõ pihenést, kikapcsolódást szauna és pezsgõfürdõ, valamint a klubszobában található biliárd, csocsó, darts és kártyaasztalok szolgálják.
Konferenciák, üzleti ebédek, vacsorák, tárgyalások, fogadások és egyéb vállalati rendezvények mellett helyet adunk termékbemutatóknak, családi, baráti összejöveteleknek, ünnepségeknek, esküvõknek is.


Tulajdonsgok:
Szolgáltatások: Szauna - Lovaglási lehetõség - Fürdõszoba - Túrázási lehetõség - Pezsgõfürdõ - Internet-csatlakozási lehetõség

Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.030 s