Foldal > Szálláshely > Panzió > Platanus Panzió

t: 3512

Platanus Panzió

Kpek:Rszletek:

   Az 1999. évben történt felújítás után megnyíló panziónk a Nyárfa utca felõl közvetlen lejárattal rendelkezik a Balaton legnagyobb -10 hektáros-, pázsitos-ligetes szabad strandjára.

A panzió két különálló épületbõl áll, amely 15 db, 2-3 ágyas fürdõszobás-vendégszobával, étteremmel, 2 társalgóval, közvetlen a partra nézõ teraszokkal várja pihenni vágyó vendégeit.
A Széchenyi utca felöli A épületben található a recepció és az étterem, valamint 4 db háromágyas és 3 db kétágyas szoba.

A csendes környéken fekvõ panzió kellemes pihenést kínál a nyugalomra vágyó és gyermekes családok számára, de akik a mozgalmasabb kikapcsolódásra vágynak, 5 perces kényelmes sétával elérik Zamárdi kikötõjét, ahol nyüzsgõ esti programok várják az érdeklõdõket.

Vendégeink gépkocsijaikat az udvaron kulccsal lezárható parkolóban, vagy az utca felöli magánparkolóban helyezhetik el.

A Balaton felöli Nyárfa utcára nézõ B épületben az egységesen berendezett 8 db kétágyas szoba mellett, 2 terasz és 2 társalgó található, ahol SAT vételes TV készülékek állnak vendégeink rendelkezésére.

A panzióhoz tartozó 2200 m2 -es rendezett ápolt parkban asztalitenisz, tollaslabdapálya, biliárd, rex és lengõteke, valamint a gyermekek részére külön kialakított játszótér kínál szórakozási lehetõséget.

A park fákkal lezárt csendes részén külön szalonnasütõ-grillezõ helyet alakítottunk ki a nyáresték még kellemesebb eltöltésére.

Különféle programok szervezésével és ajánlásával segítséget nyújtunk a szabadidõ hasznos eltöltéséhez. Különleges élményt jelenthet egy tihanyi kirándulás komppal, vagy a Zamárdi - Szántódpusztán található skanzen meglátogatása.


Tulajdonsgok:
Szolgáltatások: Játszótér - Étkezési lehetõség - Tûzrakóhely, grillezõ - Mûholdas TV - Fürdõszoba - Egyéb sportolási lehetõség - Parkolás zárt udvarban

Tovbbi informci:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.016 s