Főoldal > Sport és szabadidő > Kirándulás > Kölyökhajó

t: 2224

Kölyökhajó

Képek:Részletek:

   Felmérést végeztünk arról, hogy mennyire hiányoznak a gyerekeknek szóló élő kulturális produkciók a budapesti és vidéki programkínálatokból.
Ennek alapján fogalmazódott meg programterveinkben az a kezdeményezés, hogy a MAHART PassNave Személyhajózási Kft. a MINIMAX TV csatornával karöltve megpróbál tenni valamit a hiány betöltésének ügyéért.

A helyszín a 250 fős Budapest hajó, a Mahart Személyhajózás legújabb, legszebb hajója, mely a Vigadó téri hajóállomásról indul, és Budapest területén tesz egy kétórás kört.

Az 1300 -1500 Ft - elővételi illetve helyszínen vásárolt jegyekért a látogatók gyakorlatilag egy teljes árú hajókirándulást, valamint egy teljes árú gyerekszínházi előadást kapnak/látnak.

A Mahart - MINIMAX Kölyökhajó egész évben úszik a mesék áradatával.
A nagysikerű programsorozat 2003. február végén indult 100. alkalommal mesés útjára. 10 hónap alatt több mint 20 ezer látogatót örvendeztettek meg a klasszikus és legújabb mesék szereplői (Süsü a Sárkány, Herkules, Piroska és a Farkas, Pinokkió, Dr. Bubó, Csipkerózsika, Tarzan, Manók, Tündérek és még sokan mások).
Nemcsak budapesti, hanem vidéki produkcióknak is pódiumot biztosítunk.


További információ:


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.011 s