Foldal > Sport és szabadidõ > Repülés > Aeroglobe Kft.

t: 3966

Aeroglobe Kft.

Kpek:


Rszletek:

   A 2006-os esztendõben befejezõdik a Pécs-Pogányi Repülõtér beruházása, mely a legkorszerûbb Európai Uniós feltételeknek is megfelel, s joggal mondhatjuk, hogy az európai kisvárosok repülõtereinek egyik gyöngyszeme zalálható meg térségünkben.

A Pécs-Pogányi repülõtér nem csak a menetrendszerinti, a charter, és egyéb nagy repülõgépek kiszolgálását tudja biztosítani, hanem a világon már régen elterjedt kisrepülõgépekkel rendelkezõ vállalkozásoknak is nagy lehetõséget jelent a mûködésükre vonatkozóan.

Az elmúlt év kezdete óta mûködik a Pécs-Pogányi repülõtéren a Kecskeméten bejegyzett AEROGLOBE kft., amely több mint tíz éves repülési és szakmai tapasztalatokkal rendelkezõ kisvállalkozás.
Ez év januárjában az AEROGLOBE kft. tulajdonosi és mûködési szerkezetében változások történtek.
A változást követõen Juhász Judit és Németh Tamás jegyzi a vállalkozást 50-50% arányban.
Németh Tamás felel minden repüléshez és szakmai tevékenységhez tartozó munkáért,
Juhász Judit feladata pedig a kft. ügyviteli, értékesítési, marketing és kommunikációs területének koordinálása.
Az AEROGLOBE kft. székhelye is módosult, pécsi székhely és Pogány Repülõtér telephely került cégbírósági bejegyzésre.
Az új tulajdonosok számára a legfontosabb feladat, hogy a kft. a megfelelõ marketing munkával növelje üzletfelei, partnerei számát, és biztosítsa a ma már három darab motoros és egy vitorlázó repülõgéppel rendelkezõ flotta optimális kihasználtságát.
Erre minden esély és lehetõség adott, hiszen az idén teljesen elkészülõ Pécs-Pogányi repülõtéren jelentõs forgalom és repülõs élet várható.

Ma már nem csak a hobbi, a szabadidõ és a kikapcsolódás eltöltéséhez biztosít lehetõséget az AEROGLBE kft., hanem jelentõs szerepet tölt be a munka, az üzlet és az utazás területén is.


Tovbbi informci:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.015 s