Foldal > Szálláshely > Wellness szálloda > Romantik Hotel Kis Helikon****

t: 3819

Romantik Hotel Kis Helikon****

Kpek:


Rszletek:

Szállodánk
Szállodánk számára a vendégek elégedettsége a legfontosabb, melyet a minõségi szolgáltatás nyújtásával igyekszik elérni. Ezen törekvésünket koronázta 2006. évben a Magyar Turizmus Minõségi Díjának elnyerése, majd 2007-ben a Magyar Minõség Háza kitüntetés.
A szálloda Hévíz város kúranegyedében, a gyógytótól 5-8 perces sétára található. Kissé elrejtve, nem kérkedve, nyugodt környezetben várja a pihenésre, kikapcsolódásra vágyókat.
A szálloda adottságai páratlan lehetõséget biztosítanak az egyéni igények teljesítésére. A személyre szóló ajánlatok készítése során közvetlen kapcsolatba kerülünk vendégeinkkel, megismerhetjük kívánságaikat és a folyamatosan felmerülõ kéréseiket rugalmasan tudjuk teljesíteni.
A szálloda 1936-ban épült a helyi fürdõvárosi hagyományok szerint „hévízi kõbõl” és eredeti formáját megtartva az elmúlt években teljes felújításra került. Parkjában 70-80 éves hársfák állnak. Az épületet határoló, természetvédelem alatt álló õspark speciális klímát biztosít.
A régmúlt hangulatát idézõ hotel szobái berendezésében és alapfelszereltségében is tükrözik a szálloda egyedi hangulatát.
A romantik exkluzív szobák két lakrészbõl állnak (háló és nappali), erkélyesek és kérésre felár ellenében klímával ellátottak.

A ház adottságaiból eredõen többféle típusú superior szoba került kialakításra. Ennek megfelelõen választhat erkélyes szobát, klímával felszereltet és olyan szobát is, amelyikhez erkély is tartozik és klímával is felszerelt. (A klíma árát a szobaár nem tartalmazza, felár ellenében igényelhetõ).

A superior és romantik exkluzív szobákhoz tartozó korlátlan wellness használat (fürdõköpeny használattal) lehetõséget biztosít arra, hogy Önök felfrissülve, elégedetten térjenek vissza mindennapjaikba. Wellness szolgáltatásaink: szauna, pezsgõfürdõ, hidromasszázs- és gõzkabin, fitnessgép, szobakerékpár. Érkezéskor meglepetés bekészítéssel (pezsgõ vagy gyümölcs) várjuk vendégeinket. A minibárba vendégeink részére 100%-os Pölz biolevet illetve frissítõként ásványvizet készítünk be.
Wellness Centrumunk szolgáltatásai lehetõséget biztosítanak arra, hogy vendégeink felfrissülve, elégedetten térjenek vissza mindennapjaikba. Élvezze Ön is a finn szauna, pezsgõfürdõ, hidromasszázs és gõzkabin kényeztetõ hatását! Válasszon kedvére a különbözõ kényeztetõ masszázsok közül: regeneráló frissítõ masszázs, mézes-salaktalanító masszázs, gyógynövény-és aromamasszázs. Ha pedig egy kis mozgásra vágyik, ingyenesen vehetik igénybe a fitnessgépet, valamint a szobakerékpárt.
Éttermi vendéglátásunk kiemelkedõ színvonalú, melynek legfõbb bizonyítéka és egyben védjegye a Gasztronómiai Szövetség által 2006-ban odaítélt Védnöki Tábla elismerés. Kínálatunkban fõként a magyar ízek, tájjellegû ételek vannak jelen, melyek magyar alapanyagokból és tradicionális ételkészítési eljárásokkal készülnek. Gazdag ételkínálatunkat a méltán világhírû magyar borok széles választékával tesszük teljessé. Éttermünk múlt századi miliõjében, klasszikus magyar vendégvárás- vendéglátás, ill. a gasztronómiai esték, a gyertyafényes vacsorák, mind-mind a luxus érzésével töltik el vendégeinket.
A tradicionális hévízi kúra a tó gyógyerején alapul, ezért nálunk a szakorvosok különös figyelmet fordítanak arra, hogy kúráikba beépítsék a természetes gyógykezeléseket. A szálloda melletti épületrészben lévõ „Rheuma Praxis”-ban, amely a kerten át közelíthetõ meg, vendégeink az alábbi kezeléseket vehetik igénybe: elektro-, balneo- és hidroterápiás kezelések, parafangó, pakolások, gyógytorna.
Díjmentes szolgáltatásaink közé tartozik az értékmegõrzõ használata a recepción, a személygépkocsival érkezõ vendégek részére a zárt parkoló használata illetve tavasztól õszig a pihenõkert, a napozóterasz, a napágyak és a napernyõk használata.


Tulajdonsgok:
Osztályba sorolás: ****
Szolgáltatások: Szauna - Parkolás zárt udvarban - Légkondicionálás - Érték - és csomagmegõrzés - Wellness szolgáltatások - Pezsgõfürdõ - Masszázs - Étkezési lehetõség

Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.022 s