Foldal > Szálláshely > Szálloda > Háry Hotel *** Étterem, Roulette Club

t: 3759

Háry Hotel *** Étterem, Roulette Club

Kpek:Rszletek:

   A megújuló Háry***Hotel szeretettel várja a már meglévõ és leendõ kedves vendégeit Kecskeméten, melynek kínálata gasztronómiai különlegességekkel szolgáló Háry Étteremmel és Roulett Clubbal bõvülve nyújt színvonalas kikapcsolódást a szálloda vendégein kívül a város polgárainak is.

A Háry***Hotel Kecskemét központjához közel, autóval, autóbusszal és vonattal egyaránt könnyen megközelíthetõ helyen, a távolsági buszpályaudvar szomszédságában található.

Kecskemét földrajzi elhelyezkedése, a fõváros közelsége, az M5-ös autópályán való gyors elérése ideális helyszínné teszi a szállodát vállalatok, cégek, intézmények és egyéni vendégek akár több napos itt-tartózkodására.
A szálloda 21 szobájából 11 kétágyas, amelybõl igény szerint 4 apartman alakítható ki.
A fennmaradó 10 szoba 2+1 ágyas.
A tv-vel, minibárral, telefonnal, számítógép- és internet csatlakozási lehetõséggel felszerelt szobák mindegyike légkondicionált.

A szálloda szolgáltatásai:

24 órás portaszolgálat
Széf
Fax és fénymásolási lehetõség
Ingyenes, korlátlan Internet hozzáférés ( WI-FI)
Mosoda
Szobaszerviz
Teljeskörû konferencia és rendezvényszervezés

Vendégeink kényelmét és felüdülését fitnessterem és szauna biztosítja, hogy a pihenés és a kikapcsolódás a konferenciák alatt is mind teljesebb legyen.

A szálloda természetes fénnyel megvilágított, klimatizált konferenciaterme 80 fõ befogadására alkalmas, és a legmodernebb technikával felszerelt.
A magas színvonalú elõadásokat projektor, írásvetítõ, DVD, VHS videó, tv, számítógép és internet csatlakozás segíti.
A tökéletes hangzásról a legkorszerûbb hangtechnika gondoskodik, külön igény szerint pedig szinkrontolmácsolás lehetõsége biztosított.
A konferenciaterem, az emeleten lévõ 40 fõ befogadására alkalmas szekció terem és a szálloda 50 fõ befogadására alkalmas étterme ideális helyszín céges összejövetelek, baráti találkozók, bankettek, családi rendezvények megrendezésére.

A szálloda különálló Háry Éttermében és Kávézójában nemcsak gasztronómiai különlegességek, de különleges estek és más színes programok is várják a szálloda vendégein kívül a város polgárait is.
Az étlapon békésen megférnek egymás mellett a hagyományos alföldi ízek és a korszerû táplálkozás jegyeit viselõ reformételek.
Szakácsaink vezetésével mûködõ konyhánk vegetáriánus és diétás ételeket is elkészít a vendég kívánsága szerint.
A Háry-módra készült bõséges húsleveshez tyúk- és marhahúst használnak.
Az étterem ajánlata a Háry és Örzse kedvence, a két személyes, roston libamájjal, érlelt pecsenyével, tejszínes pulykával, töltött gyümölccsel és zöldségfélékkel gazdagított vegyes tál.

További szolgáltatásaink:
-egyéni és csoportos programszervezés,
-idegenvezetés,
-tolmácsolás,
-személygépkocsi- és buszbérlés.


Háry Roulette Club
Kellemes hangulat, udvarias, segítõkész személyzet, nyerõgépek széles választéka, magas nyerési esély és jacpot rendszer fogadja a játékos kedvû látogatókat.
A 12 db 96-98 nyereményszázalékos automatákon és az országban egyedülálló módon a 8 játékhelyes Monaco Roulette asztalnál is minden eljátszott 100 Ft bizonyos pénzösszeggel gyarapítja a Háry Jacpot nagyságát.
Személyzetünk üdvözlõ itallal fogadja az ideérkezõket, és az itt tartózkodásuk alatt, éttermünk teljes repertoárja jelenti a garanciát a kellemes idõtöltéshez.

Reméljük minél hamarabb vendégeink között üdvözölhetjük!


Tulajdonsgok:
Osztályba sorolás: ***
Szolgáltatások: Szauna - Minibár - Wifi / Wlan - Konferencia rendezésére alkalmas helyszín - Telefon - Étkezési lehetõség - Széf - Mosoda - Légkondicionálás - Televízió - Internet-csatlakozási lehetõség - Szobaszervíz - 24 órás porta

Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.016 s