Foldal > Szálláshely > Szálloda > Hotel***Írottkõ Kõszeg

t: 4564

Hotel***Írottkõ Kõszeg

Kpek:Rszletek:

   Várja Önt Kõszegen a Hotel*** Írottkõ!

Magyarország 100 csodájának egyike az Alpokalján elhelyezkedõ történelmében és mûemlékeiben gazdag kisváros, Kõszeg.
Az idelátogatót megérintheti a középkor varázslatos hangulata, a szinte érintetlen természeti környezet szépsége és egyedülálló klímája.

Kõszeg legismertebb és legnagyobb férõhelyû szállodája, a Hotel*** Írottkõ a történelmi hangulatú város belvárosának romantikus fõterén található.
A megszépült, felújított Hotel*** Írottkõ 52 szobájának (max. 110 fõ) mindegyike fürdõszobás, telefonnal, színes televízióval, rádióval és minibárral felszerelt; gyermek- és pótágyazható.
Vendégeink kiszolgálásáról 24 órás portaszolgálat, lift, wellness részleg, Borárium / Vinotéka, drinkbár, kávézó, étterem, valamint nyaranta kerthelyiség gondoskodik. Emellett kártya- és könyvtárszoba szolgálja vendégeink kényelmét és gondtalan kikapcsolódását.

A szálloda 60 fõ befogadására alkalmas étterme és 40 fõs különterme minden nap 11 és 22 óra között tart nyitva kiváló konyhájával, mely az ízletes kõszegi specialitások mellett vegetáriánus ételválasztékkal és a környék pincéibõl származó borkülönlegességekkel várja vendégeit.
Szállodánkban igényesen kialakított wellness részleg, fodrászat, kozmetika, szolárium, pedikûr, masszõr, ajándékbolt, valamint bankfiók és kerékpárkölcsönzõ nyújt vendégeink számára szolgáltatást.
A konferencia és üzleti turizmus keretében érkezõ vendégeink részére több méretû elõadóterem áll rendelkezésre.
Nagyobb rendezvények, esküvõk, bálok, fogadások megrendezésére - a környék egyik legkedveltebb kiállító- és koncerttermeként is számon tartott - mintegy 300 m2-es átrium ad kiváló lehetõséget.
Rendezvények szervezésében, a dekoráció, menü és program összeállításában - akár külsõ helyszíneken is (pl.: Borárium, Postamúzeum, Keresztkúti Erdei Pihenõhely, stb.) - készséggel állunk partnereink rendelkezésére

A Boráriumról
A Boráriumnak otthont adó felújított mûemléképület már önmagában megéri a látogatást. A borkóstolók során alkalom nyílik megismerni a helyi borosgazdák és a világ válogatott borvidékeinek borait, a kõszegi borvidék történelmét és sajátosságait. A vendégek több kóstolómenübõl válogathatnak, melyek az ízletes borok mellett természetesen harapnivalókat is tartalmaznak.


Tulajdonsgok:
Osztályba sorolás: ***
Szolgáltatások: Fürdõszoba - Minibár - Étkezési lehetõség - Wellness szolgáltatások - Lift - Telefon - Konferencia rendezésére alkalmas helyszín - Rádió - Gyermekágy - Pedikûr - Fodrászat - Masszázs - 24 órás porta - Televízió - Kozmetika - Szolárium - Kerékpárbérlés - Pótágy

Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.023 s