Foldal > Szálláshely > Szálloda > Kõkapu Vadászkastély és Hotel***

t: 4922

Kõkapu Vadászkastély és Hotel***

Kpek:


Rszletek:

   Vadászkastély:
Egy bércen magasodó, vadregényes erdei környezetben álló fõúri kastély hangulata varázslatos, páratlan élmény. Kõkapun, a száz esztendõnél régebben épült Károlyi Vadászkastélyban Ön is meggyõzõdhet errõl. A néhány éve napjaink luxusával felszerelt apartmanjaiban megpihenni, szalonjában kapcsolatokat építeni, kávézójában társalogni, teraszán pedig a zempléni hegyek panorámájában gyönyörködni remek lehetõség, felemelõ érzés.

Hotel:
A kastély szomszédságában a Hotel Kõkapu várja vendégeit. A hétköznapok minden kényelmével: televízióval, telefonnal, mini-bárral ellátott huszonöt szobás szálloda ideális hely a mindennapi stressz levezetésére, a kikapcsolódásra. Környéke a nyugalmat keresõknek erdei sétákra, a város zajától távoli felüdülésre különösen alkalmas.

Háromforrás Étterem:
Hamisítatlan erdei hangulat várja a Háromforrás Étterembe érkezõket. A hegyekre nézõ ablakokon a fák közül sejtelmesen beszûrõdõ fények, a faburkolatok, a díszítések, a faragott bútorok azt sugallják, hogy a vendégnek itt a tájjellegû ételekbõl érdemes választani. Valami olyan finomságot, jó falatokat, amilyet még nem kóstolt, amit évszázadok során gyûjtött receptek alapján készítenek a helybeli szakácsok.

Konferenciaterem:
Az étterem tetõterében kialakított két konferenciaterem az utóbbi évek bõvítésének eredménye. A technika legújabb vívmányaival felszerelt, 120, illetve 30 vendéget befogadó világos, modern berendezésû termek oktatások, tréningek, kiállítások rendezésére is alkalmasak.

Ifjúsági szálló:
Kõkapu a fiatalokat is várja. Számukra az ifjúsági szállót és a rönkházakat ajánljuk. Amikor ezeket berendeztük, nem a luxust, hanem az erdei iskola kínálta ismeretszerzést, a fiatalok vékonyabb pénztárcáját, mindemellett vállalkozó kedvét tartottuk szem elõtt. A négy- és nyolcágyas helyiségeket zuhanyozós fürdõszobák egészítik ki. Ha a kirándulás, az erdõjárás után az éhség érzete sürgetné vendégeinket visszatérésre, a tûzrakó helyek romantikája vagy az étterem kényelme várja õket.

Fittness, wellness:
A fittness kifejezést másfél évtizede már megtanulhattuk: a testkultúra régi és új, távol-keleti és európai hagyományokon alapuló módszereit takarja. A wellness fogalma viszonylag újnak számít a gyógyászatban és a turizmusban is: az állandó lakóhelyen kívüli, olyan ideiglenes tartózkodást jelent, amely során a turista célja az optimális egészségi állapot elérése, a testi, lelki és szellemi egyensúly megteremtése. Kõkaput erre találták ki: úszómedence csodálatos környezetben, hegyi, erdei kirándulás dzsippel, kisvasúttal, kerékpárral, vagy éppen gyalog, horgászás, csónakázás (télen síelés, sífutás, szánkózás, korcsolyázás), egész évben masszázs, bowling, biliárd-kínálatunkból mindenki kedve szerint választhat.


Tulajdonsgok:
Osztályba sorolás: ***
Szolgáltatások: Televízió - Minibár - Külsõ medence - Horgászati lehetõség - Wellness szolgáltatások - Egyéb sportolási lehetõség - Telefon - Masszázs - Konferencia rendezésére alkalmas helyszín - Étkezési lehetõség

Tovbbi informci:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.016 s