Főoldal > Szálláshely > Szálloda > Kőkapu Vadászkastély és Hotel***

t: 2995

Kőkapu Vadászkastély és Hotel***

Képek:


Részletek:

   Vadászkastély:
Egy bércen magasodó, vadregényes erdei környezetben álló főúri kastély hangulata varázslatos, páratlan élmény. Kőkapun, a száz esztendőnél régebben épült Károlyi Vadászkastélyban Ön is meggyőződhet erről. A néhány éve napjaink luxusával felszerelt apartmanjaiban megpihenni, szalonjában kapcsolatokat építeni, kávézójában társalogni, teraszán pedig a zempléni hegyek panorámájában gyönyörködni remek lehetőség, felemelő érzés.

Hotel:
A kastély szomszédságában a Hotel Kőkapu várja vendégeit. A hétköznapok minden kényelmével: televízióval, telefonnal, mini-bárral ellátott huszonöt szobás szálloda ideális hely a mindennapi stressz levezetésére, a kikapcsolódásra. Környéke a nyugalmat keresőknek erdei sétákra, a város zajától távoli felüdülésre különösen alkalmas.

Háromforrás Étterem:
Hamisítatlan erdei hangulat várja a Háromforrás Étterembe érkezőket. A hegyekre néző ablakokon a fák közül sejtelmesen beszűrődő fények, a faburkolatok, a díszítések, a faragott bútorok azt sugallják, hogy a vendégnek itt a tájjellegű ételekből érdemes választani. Valami olyan finomságot, jó falatokat, amilyet még nem kóstolt, amit évszázadok során gyűjtött receptek alapján készítenek a helybeli szakácsok.

Konferenciaterem:
Az étterem tetőterében kialakított két konferenciaterem az utóbbi évek bővítésének eredménye. A technika legújabb vívmányaival felszerelt, 120, illetve 30 vendéget befogadó világos, modern berendezésű termek oktatások, tréningek, kiállítások rendezésére is alkalmasak.

Ifjúsági szálló:
Kőkapu a fiatalokat is várja. Számukra az ifjúsági szállót és a rönkházakat ajánljuk. Amikor ezeket berendeztük, nem a luxust, hanem az erdei iskola kínálta ismeretszerzést, a fiatalok vékonyabb pénztárcáját, mindemellett vállalkozó kedvét tartottuk szem előtt. A négy- és nyolcágyas helyiségeket zuhanyozós fürdőszobák egészítik ki. Ha a kirándulás, az erdőjárás után az éhség érzete sürgetné vendégeinket visszatérésre, a tűzrakó helyek romantikája vagy az étterem kényelme várja őket.

Fittness, wellness:
A fittness kifejezést másfél évtizede már megtanulhattuk: a testkultúra régi és új, távol-keleti és európai hagyományokon alapuló módszereit takarja. A wellness fogalma viszonylag újnak számít a gyógyászatban és a turizmusban is: az állandó lakóhelyen kívüli, olyan ideiglenes tartózkodást jelent, amely során a turista célja az optimális egészségi állapot elérése, a testi, lelki és szellemi egyensúly megteremtése. Kőkaput erre találták ki: úszómedence csodálatos környezetben, hegyi, erdei kirándulás dzsippel, kisvasúttal, kerékpárral, vagy éppen gyalog, horgászás, csónakázás (télen síelés, sífutás, szánkózás, korcsolyázás), egész évben masszázs, bowling, biliárd-kínálatunkból mindenki kedve szerint választhat.


Tulajdonságok:
Osztályba sorolás: ***
Szolgáltatások: Masszázs - Konferencia rendezésére alkalmas helyszín - Étkezési lehetőség - Televízió - Minibár - Külső medence - Horgászati lehetőség - Wellness szolgáltatások - Egyéb sportolási lehetőség - Telefon

További információ:


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.012 s