Foldal > Szálláshely > Panzió > Szél Fiai Fogadó, Apparthotel-Étterem-Borpince

t: 4058

Szél Fiai Fogadó, Apparthotel-Étterem-Borpince

Kpek:Rszletek:

   Nyúlon, a Pannonhalmi Borvidék szõlõföldjei között, a lösztalajba mélyen bevájódott romantikus pincesoron közelíthetõ meg az étterem, hotel, borpince.

A vidéki élet múltbéli nyugodt, békés hangulatát, nagyanyáink és a régmúlt íz-világát, a magyar ételek és borok közös harmóniáját kívánjuk bemutatni.

Éttermünket ennek megfelelõen a népi kékfestõ stílusában rendeztük be, konyhánk a parasztság, cigányság, vidéki nemesség ünnepi ételeit készíti, pincénk saját díjnyertes borainkon túl, a legjobb hazai borászok palackba zárt nedûit rejti.

Reményeink szerint nem csupán az ide látogató külföldi, de a hazai vendégek részére is képesek vagyunk örömteli meglepetést okozni.

A löszfalba vájt borpincénk gondoskodik a jó hangulatról, aminek fokozásában az esti vacsora során cigányzenekarunk is örömmel osztozik.
Õk nem csupán hangszerük mesterei, hanem mûvészek, akik zenéjükkel mindig osztatlan sikert aratnak.

Boraink manufakturális, hagyományos módon, hordós érleléssel készülnek, borvidékünk, a Pannonhalmi régió versenyein arany-, és ezüstérmekkel díjazottak.

Konyhánk autentikus receptek és íz világ alapján, Hungarikumokat is bemutatva készíti ételeit, melyek közül többet is csak nálunk kóstolhatnak a hozzánk látogatók.

Vendégeket tréningekre, megbeszélésekre is örömmel fogadunk.

Szálláshelyeink:
Vendégeink elhelyezésére 9 db több szobás lakosztály áll rendelkezésre.
Ezek közül kettõ darab nagycsaládos apartman (No.1-No.2) 3 háló+1 nappali szobás.
Ezen lakosztályok szobái mind külön bejáratúak.
A két nagy lakosztályban 2-2 hálószoba franciaágyakkal, 1-1 pedig 2 db egyes ággyal felszerelt. A nappali szobában lévõ heverõ kihúzható fekhellyé alakítható. E lakosztályokban a fürdõszobában a zuhanyozó mellett fürdõkád is található.
További hat lakosztály (No.3.-No.8.) 2-2 szobás, ahol az alsó szobákban franciaágy található, e szobákból lépcsõ vezet a tetõtéri szobákba, ahol 2 db egyes ágy található.
A no.9. lakosztály két nagyméretû szobából áll, azonos szinten, ahol a 2 szoba, és a fürdõszoba egy elõszobából külön bejáratúként nyílik.
Minden lakosztály rendelkezik fürdõszobával, WC-vel, telefonnal, rádióval, SAT TV-vel.
A szobák tágasak, barátságosak, natúr fa berendezéssel és burkolattal ellátottak, a nyugodt alvást professzionális szállodai ágyak garantálják.

A kikapcsolódásról napozóteraszos kültéri úszómedence, szauna, kondicionáló terem, két teniszpálya, füves focipálya, labdázó, gyermekjátszótér, asztali tenisz, kerékpárok gondoskodnak.

A környék turistaútjai, erdõi gazdag kirándulási lehetõséget kínálnak vendégeinknek.


Tulajdonsgok:
Szolgáltatások: Mûholdas TV - Konditerem - Fürdõszoba - Telefon - Egyéb sportolási lehetõség - Rádió - Külsõ medence - Játszótér - Túrázási lehetõség - Étkezési lehetõség - Szauna

Tovbbi informci:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.022 s