Főoldal > Szálláshely > Panzió > Szél Fiai Fogadó, Apparthotel-Étterem-Borpince

t: 2441

Szél Fiai Fogadó, Apparthotel-Étterem-Borpince

Képek:Részletek:

   Nyúlon, a Pannonhalmi Borvidék szőlőföldjei között, a lösztalajba mélyen bevájódott romantikus pincesoron közelíthető meg az étterem, hotel, borpince.

A vidéki élet múltbéli nyugodt, békés hangulatát, nagyanyáink és a régmúlt íz-világát, a magyar ételek és borok közös harmóniáját kívánjuk bemutatni.

Éttermünket ennek megfelelően a népi kékfestő stílusában rendeztük be, konyhánk a parasztság, cigányság, vidéki nemesség ünnepi ételeit készíti, pincénk saját díjnyertes borainkon túl, a legjobb hazai borászok palackba zárt nedűit rejti.

Reményeink szerint nem csupán az ide látogató külföldi, de a hazai vendégek részére is képesek vagyunk örömteli meglepetést okozni.

A löszfalba vájt borpincénk gondoskodik a jó hangulatról, aminek fokozásában az esti vacsora során cigányzenekarunk is örömmel osztozik.
Ők nem csupán hangszerük mesterei, hanem művészek, akik zenéjükkel mindig osztatlan sikert aratnak.

Boraink manufakturális, hagyományos módon, hordós érleléssel készülnek, borvidékünk, a Pannonhalmi régió versenyein arany-, és ezüstérmekkel díjazottak.

Konyhánk autentikus receptek és íz világ alapján, Hungarikumokat is bemutatva készíti ételeit, melyek közül többet is csak nálunk kóstolhatnak a hozzánk látogatók.

Vendégeket tréningekre, megbeszélésekre is örömmel fogadunk.

Szálláshelyeink:
Vendégeink elhelyezésére 9 db több szobás lakosztály áll rendelkezésre.
Ezek közül kettő darab nagycsaládos apartman (No.1-No.2) 3 háló+1 nappali szobás.
Ezen lakosztályok szobái mind külön bejáratúak.
A két nagy lakosztályban 2-2 hálószoba franciaágyakkal, 1-1 pedig 2 db egyes ággyal felszerelt. A nappali szobában lévő heverő kihúzható fekhellyé alakítható. E lakosztályokban a fürdőszobában a zuhanyozó mellett fürdőkád is található.
További hat lakosztály (No.3.-No.8.) 2-2 szobás, ahol az alsó szobákban franciaágy található, e szobákból lépcső vezet a tetőtéri szobákba, ahol 2 db egyes ágy található.
A no.9. lakosztály két nagyméretű szobából áll, azonos szinten, ahol a 2 szoba, és a fürdőszoba egy előszobából külön bejáratúként nyílik.
Minden lakosztály rendelkezik fürdőszobával, WC-vel, telefonnal, rádióval, SAT TV-vel.
A szobák tágasak, barátságosak, natúr fa berendezéssel és burkolattal ellátottak, a nyugodt alvást professzionális szállodai ágyak garantálják.

A kikapcsolódásról napozóteraszos kültéri úszómedence, szauna, kondicionáló terem, két teniszpálya, füves focipálya, labdázó, gyermekjátszótér, asztali tenisz, kerékpárok gondoskodnak.

A környék turistaútjai, erdői gazdag kirándulási lehetőséget kínálnak vendégeinknek.


Tulajdonságok:
Szolgáltatások: Egyéb sportolási lehetőség - Rádió - Külső medence - Játszótér - Túrázási lehetőség - Étkezési lehetőség - Szauna - Műholdas TV - Konditerem - Fürdőszoba - Telefon

További információ:


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.014 s