Foldal > Szálláshely > Szálloda > Hotel Balaton***Semira Day Spa

t: 3590

Hotel Balaton***Semira Day Spa

Kpek:Rszletek:

   A Zalaegerszeg központjában található Hotel Balaton***Semira Day Spa,amely nemcsak az üzleti utazók és konferenciákon résztvevõ vendégek, hanem a pihenésre, kikapcsolódásra, illetve a testi és lelki kényeztetésre vágyó vendégek kedvelt úticélja.

Marokkói stílusban épült wellness részlegünk, a Semira Day Spa egyedülálló stílusjegyeivel a kelet varázslatos világába kalauzolja vendégeinket, ahol élménymedencékkel, pezsgõfürdõvel, bio- és finnszaunával, gõz- és aromakabinnal, jégbarlanggal, élménybarlanggal és az egzotikus hangulatú pihenõtereinkkel várjuk vendégeinket.

Egy hely Önnek!
A Kleopátra-fürdõ valódi különlegesség, ahol bódító testkezelések, vörösboros fürdõ, vagy akár tejfürdõ részesei lehetnek az ide látogatók.

A kezelésekhez a Germaine de Capuccini Spa Marine termékcsaládjának kiváló minõségû, maximális hatékonyságú termékeit használjuk.

Kezeléseinkben nagy hangsúlyt fektetünk a masszázsokra, mely a kényeztetés, lazítás, pihenés alapja és feltétele.
A hagyományos masszázsformák mellett kínálunk speciális masszázskülönlegességeket is.
A masszázsok sorában helyet kaptak a rituálék, melyek közt megtalálható a csokoládé-, a fehér gyöngy- vagy az arany teljes testkezelés is.

Légkondícionált rendezvénytermeink kiválóan alkalmasak kisebb létszámú és nagyobb, akár 120-160 fõs rendezvények lebonyolítására is.

Változatos és tájjellegû menüajánlatainkkal, technikai eszközeinkkel és szakképzett személyzettel állunk a rendelkezésükre.


Tulajdonsgok:
Osztályba sorolás: ***
Szolgáltatások: Szauna - Masszázs - Konferencia rendezésére alkalmas helyszín - Belsõ medence - Wellness szolgáltatások - Pezsgõfürdõ - Légkondicionálás - Étkezési lehetõség

Tovbbi informci:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.017 s