Főoldal > Szálláshely > Szálloda > Hotel Balaton***Semira Day Spa

t: 2630

Hotel Balaton***Semira Day Spa

Képek:Részletek:

   A Zalaegerszeg központjában található Hotel Balaton***Semira Day Spa,amely nemcsak az üzleti utazók és konferenciákon résztvevő vendégek, hanem a pihenésre, kikapcsolódásra, illetve a testi és lelki kényeztetésre vágyó vendégek kedvelt úticélja.

Marokkói stílusban épült wellness részlegünk, a Semira Day Spa egyedülálló stílusjegyeivel a kelet varázslatos világába kalauzolja vendégeinket, ahol élménymedencékkel, pezsgőfürdővel, bio- és finnszaunával, gőz- és aromakabinnal, jégbarlanggal, élménybarlanggal és az egzotikus hangulatú pihenőtereinkkel várjuk vendégeinket.

Egy hely Önnek!
A Kleopátra-fürdő valódi különlegesség, ahol bódító testkezelések, vörösboros fürdő, vagy akár tejfürdő részesei lehetnek az ide látogatók.

A kezelésekhez a Germaine de Capuccini Spa Marine termékcsaládjának kiváló minőségű, maximális hatékonyságú termékeit használjuk.

Kezeléseinkben nagy hangsúlyt fektetünk a masszázsokra, mely a kényeztetés, lazítás, pihenés alapja és feltétele.
A hagyományos masszázsformák mellett kínálunk speciális masszázskülönlegességeket is.
A masszázsok sorában helyet kaptak a rituálék, melyek közt megtalálható a csokoládé-, a fehér gyöngy- vagy az arany teljes testkezelés is.

Légkondícionált rendezvénytermeink kiválóan alkalmasak kisebb létszámú és nagyobb, akár 120-160 fős rendezvények lebonyolítására is.

Változatos és tájjellegű menüajánlatainkkal, technikai eszközeinkkel és szakképzett személyzettel állunk a rendelkezésükre.


Tulajdonságok:
Osztályba sorolás: ***
Szolgáltatások: Wellness szolgáltatások - Pezsgőfürdő - Légkondicionálás - Étkezési lehetőség - Szauna - Masszázs - Konferencia rendezésére alkalmas helyszín - Belső medence

További információ:


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.012 s