Foldal > Szálláshely > Szálloda > Sirály Hotel

t: 5107

Sirály Hotel

Kpek:Rszletek:

   Szállodánk a Balaton leghosszabb szabadstrandjának egyik legkedveltebb részén helyezkedik el, közvetlenül a vízparton.

A tó közelsége, a könnyû elérhetõség, a gondozott strand és az egyedülálló környezet miatt méltán váltunk népszerûvé a fiatalok és a gyermekes családok körében is.
Mivel egész évben nyitva vagyunk, az év bármely szakában tudunk szállást biztosítani, legyen szó átutazó vendégekrõl, vagy üzleti céllal erre járókról.
Verhetetlen áron kínáljuk szolgáltatásainkat, amennyiben csoportos utazásról, esküvõrõl, konferenciáról vagy egyéb rendezvényrõl van szó.
Böngéssze honlapunkat, minden további kérdésben készséggel állunk rendelkezésére elérhetõségeinken!


A szálloda
Akár Budapestrõl érkezik, akár másfelõl jön Zamárdiba minden irányból könnyû minket megtalálni.

A szálloda fekvése már elsõ látásra is csábító: csak egy ugrás és máris a vízben találja magát az ember!
Az elõttünk húzódó szabadstrand nemcsak a helyi vendégek között népszerû, de a környezõ településekrõl is sokan keresik fel a kiváló fürdõzési, sportolási és kikapcsolódási lehetõségek miatt.
Bár nyáron az élet zsong a Balaton-parton, szállóvendégeink kipihenten ébredhetnek, hiszen közvetlen közelünkben nem található semmilyen hangos éjszakai szórakozóhely.

Az épület mellett kialakított udvaron szállóvendégeink számára nyugodt környezetben biztosított a napozás lehetõsége akkor is, amikor a fõszezoni nyüzsgés miatt a strand már zsúfolt. Saját parkolóval rendelkezünk, az utcai forgalomtól sorompóval elválasztva hagyhatják autójukat!

A nyári hónapokban összesen 24 szoba és egy apartman áll vendégeink rendelkezésére. Két-három ill. négyágyas szobáink vannak, tágas apartmanunk pedig elsõ osztályú körülményeket biztosít az itt lakóknak. Konferenciák vagy csoportos rendezvények, utazások esetére kapacitásunkat tovább tudjuk bõvíteni 35-40 szobáig!
Minden szobánk fürdõszobás (zuhanyzó, mosdó, WC), korszerûen berendezett és televízióval ellátott.
A szobák túlnyomó többségébõl erkély vagy terasz nyílik a szabadba, ahonnan udvarunkra ill. a Balatonra pillanthatunk.

Szobaáraink tartalmazzák a büféreggelit: reggel 7 órától hideg és meleg reggeli ételek széles választékát nyújtjuk, ahol a család minden tagja bizonyosan megtalálja a kedvére valót.
Lehetõség van továbbá félpanziós ellátás megrendelésére. Ez egy háromfogásos menüt jelent, amelyet kizárólag szállóvendégeink vehetnek igénybe hihetetlenül kedvezõ áron.


Tulajdonsgok:
Osztályba sorolás: ***
Szolgáltatások: Saját parkoló - Fürdõszoba - Egyéb sportolási lehetõség - Televízió - Konferencia rendezésére alkalmas helyszín - Étkezési lehetõség

Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.031 s