Főoldal > Vásár > Kézműves vásár > Fűszeresek és Kézművesek Vására

t: 2565

Fűszeresek és Kézművesek Vására

Képek:Részletek:


Fűszeresek és Kézművesek Vására

2012. 04.28.- 29.

Füzesgyarmat

Az országban elsőként kerül megrendezésre ez a kiállítás és vásár, ahol egyszerre lesz látható és kóstolható a Magyarországon megtermelhető fűszer és gyógynövény választék valamint a kistermelők és kisgazdák által készített kézműves termékek. Kóstolhatunk és vásárolhatunk a megjelnő méhészektől, borászoktól, pálinkásoktól,sajt, szörp és lekvár készítőktől, de lesz itt híres kolbásztöltő, sonkapácoló mester is.Bemutatkoznak a szomszédos Erdélyből érkező kistermelők is.A helyi egyesületek a békési táj jellegzetes ételeivel várják a látogatókat.

 A nagyszabású kiállítás kiegészül a kézműves portékákkal, egyedi és zsűrizett termékek vásárával a nagyközönség számára pedig színes, látványos produkciókkal. A két napos vásári forgatagban helyet kapnak garabonciások, csepűrágók és vásári komédiások, hogy a látogatók egy percig se unatkozzanak.

A színpadon folyamatosan pörögnek az események, bemutatkoznak a termékek és készítőik, de lesz ételkészítés, zöldségfaragás, lekvár és fűszer felismerő verseny, házi sütemények versenye értékes díjakért.

A férfiak részére szkander verseny.

A gyerekek részére, népi játszótér, doboz dobálás és egyéb népi játékok, valamint kézműves foglalkozások, a biztonság miatt elkülönített játékparkban.

Mindenki szórakoztatására lesz még: nosztalgiafotózás, népi ruha divatbemutató, íjász-solymász bemutató, városnéző sétakocsikázás, könyv és kávésarok, utcabál neves és kedves előadókkal.

 

 


További információ:

Kapcsolatfelvétel Kapcsolatfelvétel


Kérjük adja meg adatait és írja meg üzenetét.
A *-al megjelölt részek kitöltése kötelező.

Név*:
Telefon:
E-mail cím*:
Tárgy*:
Fontosság:
Sürgős Átlagos Nem sürgős
Üzenet*:
Ha ezt a szöveget látja engedélyezze a képek megjelenítését
Írd ide mit látsz a képen:


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.029 s