Foldal > Vásár > Kézmûves vásár > Fûszeresek és Kézmûvesek Vására

t: 4377

Fûszeresek és Kézmûvesek Vására

Kpek:Rszletek:


Fûszeresek és Kézmûvesek Vására

2012. 04.28.- 29.

Füzesgyarmat

Az országban elsõként kerül megrendezésre ez a kiállítás és vásár, ahol egyszerre lesz látható és kóstolható a Magyarországon megtermelhetõ fûszer és gyógynövény választék valamint a kistermelõk és kisgazdák által készített kézmûves termékek. Kóstolhatunk és vásárolhatunk a megjelnõ méhészektõl, borászoktól, pálinkásoktól,sajt, szörp és lekvár készítõktõl, de lesz itt híres kolbásztöltõ, sonkapácoló mester is.Bemutatkoznak a szomszédos Erdélybõl érkezõ kistermelõk is.A helyi egyesületek a békési táj jellegzetes ételeivel várják a látogatókat.

 A nagyszabású kiállítás kiegészül a kézmûves portékákkal, egyedi és zsûrizett termékek vásárával a nagyközönség számára pedig színes, látványos produkciókkal. A két napos vásári forgatagban helyet kapnak garabonciások, csepûrágók és vásári komédiások, hogy a látogatók egy percig se unatkozzanak.

A színpadon folyamatosan pörögnek az események, bemutatkoznak a termékek és készítõik, de lesz ételkészítés, zöldségfaragás, lekvár és fûszer felismerõ verseny, házi sütemények versenye értékes díjakért.

A férfiak részére szkander verseny.

A gyerekek részére, népi játszótér, doboz dobálás és egyéb népi játékok, valamint kézmûves foglalkozások, a biztonság miatt elkülönített játékparkban.

Mindenki szórakoztatására lesz még: nosztalgiafotózás, népi ruha divatbemutató, íjász-solymász bemutató, városnézõ sétakocsikázás, könyv és kávésarok, utcabál neves és kedves elõadókkal.

 

 


Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.032 s