Foldal > Sport és szabadidõ > Túra > Újpesti SPORT és COOL Túra

t: 2871

Újpesti SPORT és COOL Túra

Kpek:

Rszletek:


Újpesti SPORT és COOL Túra                                        

 

A programon résztvevõ csapatok jobban megismerhetik Újpestet, a kerületi sportolási lehetõségeket, és közösen nézhetnek szembe az út során felmerülõ kihívásokkal, kalandokkal. Családok, baráti társaságok nevezését várjuk, akik szeretnék eltölteni ezt a napot egy kellemes Újpesti kirándulással, melyen furfangos rejtvények és izgalmas sportprogramok várják õket.

Indulás és a rendezvény megnyitója 2013. 08. 31-én (szombaton) 9.00 órakor a Halassy Olivér Sportközpontban!

 

A csapatlétszám szabadon választott, a kirándulás kerékpárral 3 óra alatt teljesíthetõ. A részvétel nincs korhatárhoz kötve, a programok összeállításánál a csapatokban gyerekek részvételére is számítunk. A túra pontos útvonalát titok övezi, csak a rendezvény során ismerhetik meg a csapatok. Minden játékosra nyeremény vár, aki végigjárja a megadott útvonalat. A nevezõk között továbbá a helyszínek által felajánlott értékes nyereményeket sorsolunk ki az Újpest Városnapok program keretén belül. Fõdíj: 100 000Ft értékben.

 

A programra elõzetes nevezés szükséges, melyet megtehetnek a csapatok e-mailben (sportszervezes@halassysport.hu), telefonon (061/3692118) vagy személyesen a Halassy Olivér Sportközpontban (1045 Bp. Pozsonyi u. 4/c).

 

A nevezéshez szükséges adatok: Csapatnév, csapat létszáma

Jelentkezési határidõ: 2013. augusztus 22. 12.00 óra

Maximum 50 csapat nevezését tudjuk elfogadni

Jelentkezz most, hogy csapatod biztosan részt vehessen az eseményen!

 

A túra távolságait és terepviszonyait figyelembe véve, javasoljuk a kirándulást kerékpárral megtenni. A KRESZ szabályainak betartása a programon résztvevõkre nézve is kötelezõ, a rendezvényt a rendõrség biztosítja. Szükség esetén a gyermekek részére láthatósági mellényt tudunk biztosítani korlátozott számban. Kérjük a játékosokat, hogy saját biztonságuk érdekében a rendezvény alatt a szervezõk által kijelölt útvonalakon közlekedjenek.

 

 


Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.021 s