Főoldal > Sport és szabadidő > Túra > Újpesti SPORT és COOL Túra

t: 1398

Újpesti SPORT és COOL Túra

Képek:

Részletek:


Újpesti SPORT és COOL Túra                                        

 

A programon résztvevő csapatok jobban megismerhetik Újpestet, a kerületi sportolási lehetőségeket, és közösen nézhetnek szembe az út során felmerülő kihívásokkal, kalandokkal. Családok, baráti társaságok nevezését várjuk, akik szeretnék eltölteni ezt a napot egy kellemes Újpesti kirándulással, melyen furfangos rejtvények és izgalmas sportprogramok várják őket.

Indulás és a rendezvény megnyitója 2013. 08. 31-én (szombaton) 9.00 órakor a Halassy Olivér Sportközpontban!

 

A csapatlétszám szabadon választott, a kirándulás kerékpárral 3 óra alatt teljesíthető. A részvétel nincs korhatárhoz kötve, a programok összeállításánál a csapatokban gyerekek részvételére is számítunk. A túra pontos útvonalát titok övezi, csak a rendezvény során ismerhetik meg a csapatok. Minden játékosra nyeremény vár, aki végigjárja a megadott útvonalat. A nevezők között továbbá a helyszínek által felajánlott értékes nyereményeket sorsolunk ki az Újpest Városnapok program keretén belül. Fődíj: 100 000Ft értékben.

 

A programra előzetes nevezés szükséges, melyet megtehetnek a csapatok e-mailben (sportszervezes@halassysport.hu), telefonon (061/3692118) vagy személyesen a Halassy Olivér Sportközpontban (1045 Bp. Pozsonyi u. 4/c).

 

A nevezéshez szükséges adatok: Csapatnév, csapat létszáma

Jelentkezési határidő: 2013. augusztus 22. 12.00 óra

Maximum 50 csapat nevezését tudjuk elfogadni

Jelentkezz most, hogy csapatod biztosan részt vehessen az eseményen!

 

A túra távolságait és terepviszonyait figyelembe véve, javasoljuk a kirándulást kerékpárral megtenni. A KRESZ szabályainak betartása a programon résztvevőkre nézve is kötelező, a rendezvényt a rendőrség biztosítja. Szükség esetén a gyermekek részére láthatósági mellényt tudunk biztosítani korlátozott számban. Kérjük a játékosokat, hogy saját biztonságuk érdekében a rendezvény alatt a szervezők által kijelölt útvonalakon közlekedjenek.

 

 


További információ:

Kapcsolatfelvétel Kapcsolatfelvétel


Kérjük adja meg adatait és írja meg üzenetét.
A *-al megjelölt részek kitöltése kötelező.

Név*:
Telefon:
E-mail cím*:
Tárgy*:
Fontosság:
Sürgős Átlagos Nem sürgős
Üzenet*:
Ha ezt a szöveget látja engedélyezze a képek megjelenítését
Írd ide mit látsz a képen:


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.021 s