Foldal > Szálláshely > Magánszálláshely > Bárányos Vendégház

t: 3947

Bárányos Vendégház

Kpek:

Rszletek:

Vendégházunk az Õrségben - Õriszentpéter Építészetileg Védett Területén - jól megközelíthetõ, forgalommentes, csendes, nyugodt helyen található.

A fából épült ház ligetes udvarral, virágzó rétektõl körülölelten várja a kikapcsolódni, pihenni vágyó vendégeket.
Az udvaron árnyat adó fák tövében pihenõ-, kiülõ-, sütõhely található. A nagy udvar kiválóan alkalmas gyermekes családoknak, rengeteg helyet találhatnak a kicsik játékra, szabad mozgásra. Az önfeledt játékhoz fa kerti játékok, kisbicikli, és egyéb játékszerek állnak rendelkezésükre. A gyermekekre gondolva a szálláshelyen kiságy, etetõszék is van.
Szálláshelyünkön összesen 12 fõt tudunk elhelyezni.

A vendégházunk jól felszerelt konyhával, fürdõvel, hatalmas nappalival várja vendégeinket, itt 8 fõ kényelmes pihenését tudjuk megoldani.
A vendégház udvarából nyílik külön bejárattal lakóházunk padlásterében levõ apartmanunk, teakonyha, fürdõszoba szolgálja 4 fõ pihenését.
Amennyiben a 2 vendégházat egy nagyobb társaság bérli, a nagy ház nappalijában mind a 12 fõ kényelmesen együtt lehet egy kellemes esti beszélgetés, szilveszteri buli, vagy más egyéb közös program esetén.

Egész évben szeretettel várjuk az idelátogatókat. A téli idõszakban kérjük, hogy a fûtés miatt a tervezett idõpont elõtt legalább egy héttel jelezzék szállásfoglalási szándékukat!

ÁRAINK:

Gyermek 6 éves korig: 2000Ft/éj
Felnõtt: 2500-3500 Ft/éj

SZÉP-kártyát elfogadunk!

INFORMÁCIÓ, SZÁLLÁSFOGLALÁS:

06 20 2626903
zuhanyfulke@freemail.hu


Tovbbi informci:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.035 s