Főoldal > Szálláshely > Magánszálláshely > Bárányos Vendégház

t: 1903

Bárányos Vendégház

Képek:

Részletek:

Vendégházunk az Őrségben - Őriszentpéter Építészetileg Védett Területén - jól megközelíthető, forgalommentes, csendes, nyugodt helyen található.

A fából épült ház ligetes udvarral, virágzó rétektől körülölelten várja a kikapcsolódni, pihenni vágyó vendégeket.
Az udvaron árnyat adó fák tövében pihenő-, kiülő-, sütőhely található. A nagy udvar kiválóan alkalmas gyermekes családoknak, rengeteg helyet találhatnak a kicsik játékra, szabad mozgásra. Az önfeledt játékhoz fa kerti játékok, kisbicikli, és egyéb játékszerek állnak rendelkezésükre. A gyermekekre gondolva a szálláshelyen kiságy, etetőszék is van.
Szálláshelyünkön összesen 12 főt tudunk elhelyezni.

A vendégházunk jól felszerelt konyhával, fürdővel, hatalmas nappalival várja vendégeinket, itt 8 fő kényelmes pihenését tudjuk megoldani.
A vendégház udvarából nyílik külön bejárattal lakóházunk padlásterében levő apartmanunk, teakonyha, fürdőszoba szolgálja 4 fő pihenését.
Amennyiben a 2 vendégházat egy nagyobb társaság bérli, a nagy ház nappalijában mind a 12 fő kényelmesen együtt lehet egy kellemes esti beszélgetés, szilveszteri buli, vagy más egyéb közös program esetén.

Egész évben szeretettel várjuk az idelátogatókat. A téli időszakban kérjük, hogy a fűtés miatt a tervezett időpont előtt legalább egy héttel jelezzék szállásfoglalási szándékukat!

ÁRAINK:

Gyermek 6 éves korig: 2000Ft/éj
Felnőtt: 2500-3500 Ft/éj

SZÉP-kártyát elfogadunk!

INFORMÁCIÓ, SZÁLLÁSFOGLALÁS:

06 20 2626903
zuhanyfulke@freemail.hu


További információ:


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.013 s