Főoldal > Kulturális > Autós-motoros rendezvény > Volkswagen-találkozó

t: 1974

Volkswagen-találkozó

Képek:

Részletek:


Szeptember 27-én Volkswagenek lepik el a Hungaroring aszfaltját: az évről-évre növekvő számú érdeklődőt vonzó rendezvény idén a Golfok mellett a Transporter, Bogár, Passat, Scirocco és Corrado tulajdonosok előtt is megnyitotta kapuit. Az esemény központi helyszínét a Paddock rész adja, ahol az ország legszebb Golf modelljei sorakoznak majd, de emellett számos program és különleges autó, - többek között az 503 lóerős GTI Vision Roadster, vagy az 1957-től 2013-ig, Brazíliában gyártott  Volkswagen T2 sorozat utolsó, 1200 példányos  \"Last Edition\" kiadásának 1200. darabja -, várja az érdeklődőket az egész nap során. A rendezvény során Guinness-rekordot készül megdönteni a Volkswagen a Magyar Postával karöltve, akiknek segítségével \"Az egy helyről feladott legtöbb képeslap\" eddigi világrekordját szeretnék felülmúlni.

Délután a Bëlga gondoskodik a jó hangulatról, utána bográcsozás, tábortűz, gitár, igazi \"flower-power\" hangulat zárja a rendezvényt a Transporter Hippifaluban. Az előre regisztrálóknak arra is lehetőségük nyílik, hogy a Hungaroring területén felhúzott ideiglenes kempingben aludjanak kedvencük fedélzetén vagy sátorban. A hagyományokhoz hűen az idei találkozón is lesz tombola, amin a legszerencsésebb játékos egy III-as Golfot vihet haza, a Volkswagen Golf 40 éves jubileumának köszönhetően mindössze 40 forintért.

Programlehetőségek:

  • Vezetéstechnikai program
  • Off-road élménytúra
  • Gokart verseny
  • Távirányítás modellautók, helikopterek
  • Ingyenes autóátvizsgálás
  • Szépségtanácsadás
  • Gyermeksarok
  • Közlekedési park

A Volkswagen-találkozóról

A rendezvényről bővebb információ a www.volkswagen-talalkozo.hu és a www.transporter-talalkozo.hu holnapokon, a Volkswagen Magyarország Facebook vagy a Volkswagen-találkozó esemény oldalán található.


További információ:

Kapcsolatfelvétel Kapcsolatfelvétel


Kérjük adja meg adatait és írja meg üzenetét.
A *-al megjelölt részek kitöltése kötelező.

Név*:
Telefon:
E-mail cím*:
Tárgy*:
Fontosság:
Sürgős Átlagos Nem sürgős
Üzenet*:
Ha ezt a szöveget látja engedélyezze a képek megjelenítését
Írd ide mit látsz a képen:


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.012 s