Foldal > Kulturális > Autós-motoros rendezvény > Volkswagen-találkozó

t: 3489

Volkswagen-találkozó

Kpek:

Rszletek:


Szeptember 27-én Volkswagenek lepik el a Hungaroring aszfaltját: az évrõl-évre növekvõ számú érdeklõdõt vonzó rendezvény idén a Golfok mellett a Transporter, Bogár, Passat, Scirocco és Corrado tulajdonosok elõtt is megnyitotta kapuit. Az esemény központi helyszínét a Paddock rész adja, ahol az ország legszebb Golf modelljei sorakoznak majd, de emellett számos program és különleges autó, - többek között az 503 lóerõs GTI Vision Roadster, vagy az 1957-tõl 2013-ig, Brazíliában gyártott  Volkswagen T2 sorozat utolsó, 1200 példányos  \"Last Edition\" kiadásának 1200. darabja -, várja az érdeklõdõket az egész nap során. A rendezvény során Guinness-rekordot készül megdönteni a Volkswagen a Magyar Postával karöltve, akiknek segítségével \"Az egy helyrõl feladott legtöbb képeslap\" eddigi világrekordját szeretnék felülmúlni.

Délután a Bëlga gondoskodik a jó hangulatról, utána bográcsozás, tábortûz, gitár, igazi \"flower-power\" hangulat zárja a rendezvényt a Transporter Hippifaluban. Az elõre regisztrálóknak arra is lehetõségük nyílik, hogy a Hungaroring területén felhúzott ideiglenes kempingben aludjanak kedvencük fedélzetén vagy sátorban. A hagyományokhoz hûen az idei találkozón is lesz tombola, amin a legszerencsésebb játékos egy III-as Golfot vihet haza, a Volkswagen Golf 40 éves jubileumának köszönhetõen mindössze 40 forintért.

Programlehetõségek:

  • Vezetéstechnikai program
  • Off-road élménytúra
  • Gokart verseny
  • Távirányítás modellautók, helikopterek
  • Ingyenes autóátvizsgálás
  • Szépségtanácsadás
  • Gyermeksarok
  • Közlekedési park

A Volkswagen-találkozóról

A rendezvényrõl bõvebb információ a www.volkswagen-talalkozo.hu és a www.transporter-talalkozo.hu holnapokon, a Volkswagen Magyarország Facebook vagy a Volkswagen-találkozó esemény oldalán található.


Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.017 s