Főoldal > Gyógy és wellness > Gyógyfürdő > Agárdi Termál- és Gyógyfürdő

t: 4454

Agárdi Termál- és Gyógyfürdő

Képek:


Részletek:

   Az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő Fejér megye legjelentősebb, legkedveltebb, és a Velencei-tó térségének egyetlen gyógy- és élményfürdője.

Az egyedülálló természeti környezetben elhelyezkedő fürdő egész évben várja a gyógyulást, regenerálódást kereső vendégeket, és a kikapcsolódni vágyó családokat.
A fürdő a 2007-ben véghez vitt fejlesztés eredményeként európai színvonalú fürdőkomplexummá vált, új elemekkel, kibővített szolgáltatásokkal gazdagodott.

Mintegy 9 ha ligetes területen, egy 300m3-es nyitott és fedett termálvizes medence, egy 180m3-es családi medence (fekvő és álló élményelemekkel, vízkésekkel, gejzírekkel és gyermekpancsolóval), szakképzett személyzet és a legmodernebb gyógyászati kezelések biztosítják a vendégek kikapcsolódását.

Az 1000 m mélyről feltörő 58 Co-os gyógyvíz elsősorban kopásos, idült gyulladásos mozgásszervi és nőgyógyászati betegségekre, balesetek utáni kezelésekre ajánlott.

Az Agárdi Gyógy-, és Termálfürdőben balneo-, és fizikoterápiás kezelések egyaránt igénybevehetők orvosi javallatra!

Kiegészítő szolgáltatások:
finn szauna, kombigőz, fény- és aromakabin, infra szauna, 180m2-es szaunapihenő, gyermekpancsoló- és játszóház, fitness, spinning, sóterápia, masszázs, thai-masszázs, BEMER 3000 mágneságy és minden igényt kielégítő vendéglátó helyiségek (melegkonyhás étterem, büfé és látványpékség)

Gondoljon egészségének megőrzésére, kényeztesse magát nálunk!

Legyen Ön is vendége a minden korosztályt kielégítő, Fejér megye egyedülálló Termál- és Gyógyfürdőjének!


Tulajdonságok:
Gyógyjavallatok: Idült kopásos csont és izületi megbetegedések - Idült gyulladásos mozgásszervi megbetegedések - idült gyulladásos nőgyógyászati megbetegedések - Baleseti utókezelés

További információ:

Kapcsolatfelvétel Kapcsolatfelvétel


Kérjük adja meg adatait és írja meg üzenetét.
A *-al megjelölt részek kitöltése kötelező.

Név*:
Telefon:
E-mail cím*:
Tárgy*:
Fontosság:
Sürgős Átlagos Nem sürgős
Üzenet*:
Ha ezt a szöveget látja engedélyezze a képek megjelenítését
Írd ide mit látsz a képen:


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.014 s