Foldal > Gyógy és wellness > Gyógyfürdõ > Agárdi Termál- és Gyógyfürdõ

t: 6332

Agárdi Termál- és Gyógyfürdõ

Kpek:


Rszletek:

   Az Agárdi Gyógy- és Termálfürdõ Fejér megye legjelentõsebb, legkedveltebb, és a Velencei-tó térségének egyetlen gyógy- és élményfürdõje.

Az egyedülálló természeti környezetben elhelyezkedõ fürdõ egész évben várja a gyógyulást, regenerálódást keresõ vendégeket, és a kikapcsolódni vágyó családokat.
A fürdõ a 2007-ben véghez vitt fejlesztés eredményeként európai színvonalú fürdõkomplexummá vált, új elemekkel, kibõvített szolgáltatásokkal gazdagodott.

Mintegy 9 ha ligetes területen, egy 300m3-es nyitott és fedett termálvizes medence, egy 180m3-es családi medence (fekvõ és álló élményelemekkel, vízkésekkel, gejzírekkel és gyermekpancsolóval), szakképzett személyzet és a legmodernebb gyógyászati kezelések biztosítják a vendégek kikapcsolódását.

Az 1000 m mélyrõl feltörõ 58 Co-os gyógyvíz elsõsorban kopásos, idült gyulladásos mozgásszervi és nõgyógyászati betegségekre, balesetek utáni kezelésekre ajánlott.

Az Agárdi Gyógy-, és Termálfürdõben balneo-, és fizikoterápiás kezelések egyaránt igénybevehetõk orvosi javallatra!

Kiegészítõ szolgáltatások:
finn szauna, kombigõz, fény- és aromakabin, infra szauna, 180m2-es szaunapihenõ, gyermekpancsoló- és játszóház, fitness, spinning, sóterápia, masszázs, thai-masszázs, BEMER 3000 mágneságy és minden igényt kielégítõ vendéglátó helyiségek (melegkonyhás étterem, büfé és látványpékség)

Gondoljon egészségének megõrzésére, kényeztesse magát nálunk!

Legyen Ön is vendége a minden korosztályt kielégítõ, Fejér megye egyedülálló Termál- és Gyógyfürdõjének!


Tulajdonsgok:
Gyógyjavallatok: idült gyulladásos nõgyógyászati megbetegedések - Baleseti utókezelés - Idült kopásos csont és izületi megbetegedések - Idült gyulladásos mozgásszervi megbetegedések

Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.014 s