Foldal > Szálláshely > Kemping > Alcsi-Holt-Tisza Szabadidõközpont

t: 3605

Alcsi-Holt-Tisza Szabadidõközpont

Kpek:Rszletek:

Az Alcsi-Holt-Tisza Szabadidõközpont esküvõ helyszín mintegy 7 hektáros területen, az Alcsi-Holt-Tisza partján, gyönyörû parkos területen fekszik Szolnoktól 10 percnyi autóútra Az elmúlt nyolc év során látványosan átalakítottuk az egykori üdülõt, mára egyedülálló és színvonalas szabadidõközpontot sikerült megteremtenünk. Nem csak szálláslehetõséggel, hanem a szolgáltatások és programok széles választékával is várunk, látogass hát el hozzánk.

Célunk az, hogy megtaláld a számodra ideális elfoglaltságot, kortól és érdeklõdési körtõl függetlenül. Nálunk sportolhatsz, pihenhetsz, bulizhatsz jó kis lakodalmakban és tartalmasan töltheted el szabadságodat. Mindíg különös gondot fordítunk arra, hogy kollégáink, miközben egyre többet és többet sajátítanak el a szakma finomságaiból, mindvégig megõrizzék kedvességüket és természetes nyitottságukat veled szemben.

A Szabadidõközpont többfunkciós épületei és létesítményei minden mozgási, regenerálódási és szórakozási igényedre kiváló lehetõséget kínálnak. Teljeskörûen megoldható családod hétvégi nyaralása, vagy akár egy több száz fõs vállalati rendezvény, de a nálunk nagy népszerûségnek örvendõ esküvõi ceremónia és mulatság is.

A szállás- és étkezési lehetõség mellett többféle kényeztetést, például egy kellemes masszázst is választhatsz a mozgalmas nap után. Szabadidõközpontunkban lehetõséged nyílik a négylábú kedvenceid elhelyezésére is. A szobák egy részébe kutyát, macskát is bevihetsz.


Tulajdonsgok:
Osztályba sorolás: **
Szolgáltatások: Szárítógép - Hideg-meleg vizes zuhanyzó - Lakóautóknak ürítõ
Akadálymentesített: Igen

Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.015 s