Főoldal > Szálláshely > Kemping > Alcsi-Holt-Tisza Szabadidőközpont

t: 2996

Alcsi-Holt-Tisza Szabadidőközpont

Képek:Részletek:

Az Alcsi-Holt-Tisza Szabadidőközpont esküvő helyszín mintegy 7 hektáros területen, az Alcsi-Holt-Tisza partján, gyönyörű parkos területen fekszik Szolnoktól 10 percnyi autóútra Az elmúlt nyolc év során látványosan átalakítottuk az egykori üdülőt, mára egyedülálló és színvonalas szabadidőközpontot sikerült megteremtenünk. Nem csak szálláslehetőséggel, hanem a szolgáltatások és programok széles választékával is várunk, látogass hát el hozzánk.

Célunk az, hogy megtaláld a számodra ideális elfoglaltságot, kortól és érdeklődési körtől függetlenül. Nálunk sportolhatsz, pihenhetsz, bulizhatsz jó kis lakodalmakban és tartalmasan töltheted el szabadságodat. Mindíg különös gondot fordítunk arra, hogy kollégáink, miközben egyre többet és többet sajátítanak el a szakma finomságaiból, mindvégig megőrizzék kedvességüket és természetes nyitottságukat veled szemben.

A Szabadidőközpont többfunkciós épületei és létesítményei minden mozgási, regenerálódási és szórakozási igényedre kiváló lehetőséget kínálnak. Teljeskörűen megoldható családod hétvégi nyaralása, vagy akár egy több száz fős vállalati rendezvény, de a nálunk nagy népszerűségnek örvendő esküvői ceremónia és mulatság is.

A szállás- és étkezési lehetőség mellett többféle kényeztetést, például egy kellemes masszázst is választhatsz a mozgalmas nap után. Szabadidőközpontunkban lehetőséged nyílik a négylábú kedvenceid elhelyezésére is. A szobák egy részébe kutyát, macskát is bevihetsz.


Tulajdonságok:
Osztályba sorolás: **
Szolgáltatások: Szárítógép - Hideg-meleg vizes zuhanyzó - Lakóautóknak ürítő
Akadálymentesített: Igen

További információ:

Kapcsolatfelvétel Kapcsolatfelvétel


Kérjük adja meg adatait és írja meg üzenetét.
A *-al megjelölt részek kitöltése kötelező.

Név*:
Telefon:
E-mail cím*:
Tárgy*:
Fontosság:
Sürgős Átlagos Nem sürgős
Üzenet*:
Ha ezt a szöveget látja engedélyezze a képek megjelenítését
Írd ide mit látsz a képen:


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.020 s