Foldal > Üdülési ajánlat > Családi > Krisna-völgy, Indiai Kulturális Központ és Biofarm

t: 5643

Krisna-völgy, Indiai Kulturális Központ és Biofarm

Kpek:


Rszletek:

   Kedves Vendégünk!
Kérem engedje meg, hogy üdvözöljem Önt.
Valószínûleg már sokszor hallott a Krisna-hívõkrõl és Krisna-völgyrõl. Talán már járt is nálunk. Ha még nem, az sem baj... idén mindenképpen jöjjön el hozzánk, meglátja érdemes pár órát , vagy pár napot eltölteni itt, a nyugalom és mosoly birodalmában.

Krisna-völgy ... egy közösség, egy kultúra, egy életmód mely magával ragadja az idelátogatók szívét.
Miért? A kérdés jogos. Miért pont Krisna-völgybe menjek?
Annyi hely van a világon, ahová az emberek ellátogatnak, hogy pihenjenek kikapcsolódjanak, mégis amikor eljönnek Krisna-völgybe, akkor úgy érzik, hogy haza érkeztek.
Ezért van, hogy mi nem turizmusról, idegenforgalomról beszélünk, hanem vendégfogadásról.
Ön Krisna-völgyben nem turista, nem idegen, hanem a Vendégünk.
Krisna-völgyet nyitása óta több, mint 180.000 Vendég látogatta meg, a sokan vannak természetesen visszatérõ Vendégek, hiszen Krisna-völgy nem egy múzeum, ahol egy régmúlt kultúra tárgyi emlékeit lehet megtekinteni, hanem az a hely, ahol az itt élõk a mindennapi életben gyakorolják, élik és ezáltal bemutatják azokat az értékeket, melyre mindannyian vágyunk.
Krisna-völgy nemcsak Európában, hanem az egész világon is egyedülálló, hiszen itt az egyszerû életmód és emelkedett gondolkodás mottója az életünk minden részletét áthatja a gasztronómiától a mezõgazdaságig, az öltözködéstõl a tehenészetig, a templomi imádattól a zenéig.
Jövõre is várjuk Önt és kedves családját, barátait, ismerõseit. Ha valaki az ismerettségi körében még nem járt volna Krisna-völgyben, mesélje el neki, hogy mit is láthat itt, és milyen különleges tapasztalatban lehet része.
Mesélje el neki, hogy a bejáratnál két hatalmas, több, mint 4 méter magas elefánt várja õket, hogy az indiai hagyományok szerint szerencsét hozzanak rá.
Mesélje el azt is, hogy a dísztavaknál lévõ dzsaipuri paloták stílusában épült pavilonok csodálatos, nyugalmat árasztó atmoszférája segíti elfeledtetni a mindennapi hajtást, és nehézségeket.
Azt se felejtse ki a sorból, hogy a templom felé vezetõ úton térjenek majd be a mûvészstúdióba, ahol mûvészeink az összes Krisna-völgyben található mûalkotást, festményt, szobrot, dombormûvet készítették.
Természetesen mondja el neki azt is, hogy a templomban feltétlenül vegyenek részt egy körbevezetésen, mely során megismerhetik a szerzetesek és a családosok, egyszóval az itt élõk mindennapjait, ahol láthatják Istent, Krisnát és az Õ örök társát Rádharánit és sok érdekes információval, élménnyel és egy pár könyvvel is gazdagabbak lehetnek.
Ha szeretne egy pár dologról többet hallani, akkor javaslom látogassanak meg bennünket szombaton, amikor különleges programmal várjuk kedves Vendégeinket, melynek részleteirõl a www.krisna-volgy.hu honlapon olvashat mindig friss aktuális információkat.
Ha már ezen is részt vettek, akkor mindenképpen hívja meg õket egy különleges, indiai ebédre a Govinda étterembe, és vigyenek magukkal is pár csemegét az otthonmaradt rokonoknak és ismerõsöknek.
Óh, igen, és kérem semmiképpen ne hagyja ki a sorból, azt tehenészetet, ahol jelenleg 30 tehenet, ökröt és borjat gondozunk nagy odafigyeléssel, melyet a tehenek sok-sok tejjel az ökrök pedig a földeken való munkával hálálnak meg.
Ugye azt sem felejti el említeni ismerõsének, hogy ha gyerekekkel érkeznek, akkor a gyerekek számára a fából készült játszótér nyújt különleges élményt, valamint számukra minden vasárnap külön gyerekprogramot szervezünk ahol a gyerekek többek között a kézmûvesség birodalmával, a színjátszással valamint indiai hangszerekkel is megismerkedhetnek.
Ha már mindent megnéztek és alkonyodik, kicsit elfáradtak és lenne kedvük még egy kis idõt nálunk tölteni, térjenek be a vendégházba, töltsenek itt egy éjszakát majd másnap egy finom, friss, helyben készült péksüteményekbõl álló reggeli után induljanak útnak.
Remélem, nem hagytam ki semmit, ha mégis, akkor kérem, szóljon nekem, ha itt jár, hogy legközelebb teljesebb legyen a kép.

Ne felejtse mi az év 365 napján mindig várjuk Vendégeinket, köztük Önt is.

A mielõbbi találkozásra várva, Szívélyes üdvözlettel: Radha Krisna das

Programajánlat csoportoknak:
- bemutatjuk Krisna-völgyet
- tradícionális zenei bemutató
- az elsõ indiai tánclépés
- több fogásos indiai ebéd


Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.026 s