Főoldal > Üdülési ajánlat > Családi > Krisna-völgy, Indiai Kulturális Központ és Biofarm

t: 3793

Krisna-völgy, Indiai Kulturális Központ és Biofarm

Képek:


Részletek:

   Kedves Vendégünk!
Kérem engedje meg, hogy üdvözöljem Önt.
Valószínűleg már sokszor hallott a Krisna-hívőkről és Krisna-völgyről. Talán már járt is nálunk. Ha még nem, az sem baj... idén mindenképpen jöjjön el hozzánk, meglátja érdemes pár órát , vagy pár napot eltölteni itt, a nyugalom és mosoly birodalmában.

Krisna-völgy ... egy közösség, egy kultúra, egy életmód mely magával ragadja az idelátogatók szívét.
Miért? A kérdés jogos. Miért pont Krisna-völgybe menjek?
Annyi hely van a világon, ahová az emberek ellátogatnak, hogy pihenjenek kikapcsolódjanak, mégis amikor eljönnek Krisna-völgybe, akkor úgy érzik, hogy haza érkeztek.
Ezért van, hogy mi nem turizmusról, idegenforgalomról beszélünk, hanem vendégfogadásról.
Ön Krisna-völgyben nem turista, nem idegen, hanem a Vendégünk.
Krisna-völgyet nyitása óta több, mint 180.000 Vendég látogatta meg, a sokan vannak természetesen visszatérő Vendégek, hiszen Krisna-völgy nem egy múzeum, ahol egy régmúlt kultúra tárgyi emlékeit lehet megtekinteni, hanem az a hely, ahol az itt élők a mindennapi életben gyakorolják, élik és ezáltal bemutatják azokat az értékeket, melyre mindannyian vágyunk.
Krisna-völgy nemcsak Európában, hanem az egész világon is egyedülálló, hiszen itt az egyszerű életmód és emelkedett gondolkodás mottója az életünk minden részletét áthatja a gasztronómiától a mezőgazdaságig, az öltözködéstől a tehenészetig, a templomi imádattól a zenéig.
Jövőre is várjuk Önt és kedves családját, barátait, ismerőseit. Ha valaki az ismerettségi körében még nem járt volna Krisna-völgyben, mesélje el neki, hogy mit is láthat itt, és milyen különleges tapasztalatban lehet része.
Mesélje el neki, hogy a bejáratnál két hatalmas, több, mint 4 méter magas elefánt várja őket, hogy az indiai hagyományok szerint szerencsét hozzanak rá.
Mesélje el azt is, hogy a dísztavaknál lévő dzsaipuri paloták stílusában épült pavilonok csodálatos, nyugalmat árasztó atmoszférája segíti elfeledtetni a mindennapi hajtást, és nehézségeket.
Azt se felejtse ki a sorból, hogy a templom felé vezető úton térjenek majd be a művészstúdióba, ahol művészeink az összes Krisna-völgyben található műalkotást, festményt, szobrot, domborművet készítették.
Természetesen mondja el neki azt is, hogy a templomban feltétlenül vegyenek részt egy körbevezetésen, mely során megismerhetik a szerzetesek és a családosok, egyszóval az itt élők mindennapjait, ahol láthatják Istent, Krisnát és az Ő örök társát Rádharánit és sok érdekes információval, élménnyel és egy pár könyvvel is gazdagabbak lehetnek.
Ha szeretne egy pár dologról többet hallani, akkor javaslom látogassanak meg bennünket szombaton, amikor különleges programmal várjuk kedves Vendégeinket, melynek részleteiről a www.krisna-volgy.hu honlapon olvashat mindig friss aktuális információkat.
Ha már ezen is részt vettek, akkor mindenképpen hívja meg őket egy különleges, indiai ebédre a Govinda étterembe, és vigyenek magukkal is pár csemegét az otthonmaradt rokonoknak és ismerősöknek.
Óh, igen, és kérem semmiképpen ne hagyja ki a sorból, azt tehenészetet, ahol jelenleg 30 tehenet, ökröt és borjat gondozunk nagy odafigyeléssel, melyet a tehenek sok-sok tejjel az ökrök pedig a földeken való munkával hálálnak meg.
Ugye azt sem felejti el említeni ismerősének, hogy ha gyerekekkel érkeznek, akkor a gyerekek számára a fából készült játszótér nyújt különleges élményt, valamint számukra minden vasárnap külön gyerekprogramot szervezünk ahol a gyerekek többek között a kézművesség birodalmával, a színjátszással valamint indiai hangszerekkel is megismerkedhetnek.
Ha már mindent megnéztek és alkonyodik, kicsit elfáradtak és lenne kedvük még egy kis időt nálunk tölteni, térjenek be a vendégházba, töltsenek itt egy éjszakát majd másnap egy finom, friss, helyben készült péksüteményekből álló reggeli után induljanak útnak.
Remélem, nem hagytam ki semmit, ha mégis, akkor kérem, szóljon nekem, ha itt jár, hogy legközelebb teljesebb legyen a kép.

Ne felejtse mi az év 365 napján mindig várjuk Vendégeinket, köztük Önt is.

A mielőbbi találkozásra várva, Szívélyes üdvözlettel: Radha Krisna das

Programajánlat csoportoknak:
- bemutatjuk Krisna-völgyet
- tradícionális zenei bemutató
- az első indiai tánclépés
- több fogásos indiai ebéd


További információ:

Kapcsolatfelvétel Kapcsolatfelvétel


Kérjük adja meg adatait és írja meg üzenetét.
A *-al megjelölt részek kitöltése kötelező.

Név*:
Telefon:
E-mail cím*:
Tárgy*:
Fontosság:
Sürgős Átlagos Nem sürgős
Üzenet*:
Ha ezt a szöveget látja engedélyezze a képek megjelenítését
Írd ide mit látsz a képen:


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.025 s