Foldal > Sport és szabadidõ > Egyéb sportok > Városi Sportcsarnok

t: 5239

Városi Sportcsarnok

Kpek:Rszletek:

Korszerû futópálya, fedett csarnok, futballpálya, játszótér, RSG csarnok.

A Városi Sportlétesítmények és a körülötte lévõ vendéglátó egységek mintegy 14 hektár zöld területen helyezkednek el Kaposváron az Arany J. u. 97. sz. alatt. Építményeihez tartozik a körcsarnok 1000 m2 -es, a ritmikus gimnasztika csarnok 1000 m2 -es, az asztalitenisz csarnok 500 m2 -es küzdõtérrel és az evezõs tanmedence.

A labdarúgó sportág kedvelõinek füves és salakos edzõpályák állnak rendelkezésre.
A mûanyag borítású atlétikai pálya nemzetközi versenyek lebonyolítására is alkalmas.
A szabadtéri pályák az edzések és versenyek után nyitott területként mûködnek, így a lakosság is hasznosan töltheti szabadidejét.

A létesítmények között gondozott park kínálja magát rekreációs tevékenységre és sportos játszótér nyújt lehetõséget a gyermekek biztonságos elhelyezésére.
A létesítményekben a labdasportok bajnoki mérkõzésein kívül lehetõség nyílik más sportágak, versenyek (küzdõsportok, látványsport, stb.) lebonyolítására, valamint kulturális rendezvények megtartására is. Üzletember-találkozók, koncertek, zenés estek, diplomaosztó ünnepségek, szépség-versenyek, mûsoros divatbemutatók, politikai nagygyûlések, kiállítások és vásárok, sörfesztiválok színesítik a rendezvénypalettát.
Népszerûek az RG csarnok sporttanfolyamai, ahol a fittness minden fajtája megjelenik a küzdõtéren.

A sportlétesítmények mellett a területen lévõ Matula Tanya szolgál kirándulás és hétvégi sporttevékenység céljára, valamint a horgászni vágyók hódolhatnak kedvtelésüknek. A szomszédban üzemel a jégcsarnok, a két panzió és étterem mellett tenisz pályák fallabda-pálya, uszoda és Wellness Life Centrum várja a látogatókat.


Tulajdonsgok:
Szolgáltatások: Öltözõ - Zuhanyzó - Mosdó / wc
Akadálymentesített: Részben

Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.022 s