Főoldal > Sport és szabadidő > Lovaglási lehetőség > Szil-Ko Lovasiskola

t: 2710

Szil-Ko Lovasiskola

Képek:Részletek:

Egyéb lovas szolgáltatások: versenyszervezés, szálláslehetőség.

A lovasiskolában több, mint egy hektáros területen, füves illetve homokos pályával, beépített akadályokkal rendelkezünk.  Az időjárás  viszontagságaitól függetlenül a 20x6o m -es fedeles lovardában lehet hódolni a lovaglás örömeinek. Komplett akadályparkunk versenyek rendezéséhez nyújt biztosítékot.

Tereplovaglási lehetőségeink  ideálisak. Homokdűnék, puszták, rétek, erdők, sziki tavak, csatornák, a Tisza mentén,  kétórás  lovaglástól, csillagtúrán át a hetes túrákig, bő választási  lehetőséget kínálunk.

A balesetek megelőzése érdekében csak azok lovagolhatnak önállóan, akik vágtából meg tudják állítani a lovat. Az alapszint elérése futószáras oktatással történik. A Kovács  István által kidolgozott módszer segítségével a hagyományosnál sokkal gyorsabban és könnyebben jut el a kezdő a vágtáig. A legügyesebbek már az első alkalommal, de az átlag az ötödik-hatodik alkalommal  már örömmel vágtázik.

Intenzív, bentlakásos gyermek lovastáboraink kezdő lovasai  - öt nap lovaglás után - a  péntek délutáni bemutatón mosolyogva integetnek vágta közben a szülők felé. Azok is, akik itt simogattak lovat először életükben. A módszer segítségével  sokan tanultak meg lovagolni olyanok, akiket máshonnan eltanácsoltak ügyetlenségük, vagy félelmük miatt.
Ezzel a módszerrel a haladó, sőt professzionális lovasok is sokat javíthatnak lovaglási technikájukon, stílusukon.

Jól képzett lovainkon  amatőr és profi lovasok képzését, díjugrató-, military  versenyre  való szakszerű felkészítését is vállaljuk a klasszikus és legmodernebb módszerek  helyes alkalmazásával. Emellett 25 ló részére tudunk a képzés, vagy továbbképzés  idejére vendégboxot biztosítani.

A túrákra hintót, vadászhintót is tudunk indítani.

 

 


Tulajdonságok:
Szolgáltatások: Lovas oktatás - Lovagoltatás - Zuhanyzó - Vadászlovaglás - Lovassport - Lovas bemutató - Fogatozás - Öltöző - Lovastúra

További információ:

Kapcsolatfelvétel Kapcsolatfelvétel


Kérjük adja meg adatait és írja meg üzenetét.
A *-al megjelölt részek kitöltése kötelező.

Név*:
Telefon:
E-mail cím*:
Tárgy*:
Fontosság:
Sürgős Átlagos Nem sürgős
Üzenet*:
Ha ezt a szöveget látja engedélyezze a képek megjelenítését
Írd ide mit látsz a képen:


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.013 s