Foldal > Sport és szabadidõ > Lovaglási lehetõség > Szil-Ko Lovasiskola

t: 4147

Szil-Ko Lovasiskola

Kpek:Rszletek:

Egyéb lovas szolgáltatások: versenyszervezés, szálláslehetõség.

A lovasiskolában több, mint egy hektáros területen, füves illetve homokos pályával, beépített akadályokkal rendelkezünk.  Az idõjárás  viszontagságaitól függetlenül a 20x6o m -es fedeles lovardában lehet hódolni a lovaglás örömeinek. Komplett akadályparkunk versenyek rendezéséhez nyújt biztosítékot.

Tereplovaglási lehetõségeink  ideálisak. Homokdûnék, puszták, rétek, erdõk, sziki tavak, csatornák, a Tisza mentén,  kétórás  lovaglástól, csillagtúrán át a hetes túrákig, bõ választási  lehetõséget kínálunk.

A balesetek megelõzése érdekében csak azok lovagolhatnak önállóan, akik vágtából meg tudják állítani a lovat. Az alapszint elérése futószáras oktatással történik. A Kovács  István által kidolgozott módszer segítségével a hagyományosnál sokkal gyorsabban és könnyebben jut el a kezdõ a vágtáig. A legügyesebbek már az elsõ alkalommal, de az átlag az ötödik-hatodik alkalommal  már örömmel vágtázik.

Intenzív, bentlakásos gyermek lovastáboraink kezdõ lovasai  - öt nap lovaglás után - a  péntek délutáni bemutatón mosolyogva integetnek vágta közben a szülõk felé. Azok is, akik itt simogattak lovat elõször életükben. A módszer segítségével  sokan tanultak meg lovagolni olyanok, akiket máshonnan eltanácsoltak ügyetlenségük, vagy félelmük miatt.
Ezzel a módszerrel a haladó, sõt professzionális lovasok is sokat javíthatnak lovaglási technikájukon, stílusukon.

Jól képzett lovainkon  amatõr és profi lovasok képzését, díjugrató-, military  versenyre  való szakszerû felkészítését is vállaljuk a klasszikus és legmodernebb módszerek  helyes alkalmazásával. Emellett 25 ló részére tudunk a képzés, vagy továbbképzés  idejére vendégboxot biztosítani.

A túrákra hintót, vadászhintót is tudunk indítani.

 

 


Tulajdonsgok:
Szolgáltatások: Lovastúra - Lovas oktatás - Lovagoltatás - Zuhanyzó - Vadászlovaglás - Lovassport - Lovas bemutató - Fogatozás - Öltözõ

Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.029 s