Foldal > Szálláshely > Wellness szálloda > Pólus Palace Thermal Golf Club Hotel

t: 4660

Pólus Palace Thermal Golf Club Hotel

Kpek:


Rszletek:

 

A Pólus Palace Thermal Golf Club Hotel***** Budapest legközelebbi és legattraktívabb golf-, wellness- és konferenciaszolgáltatásokat kínáló szállodája, mely nyugodt pihenést nyújt egy üde, fenyves erdõvel körülölelt dombvidéken, mindössze félórányira a belvárostól.

A gödi öt csillagos hotel egy igazán elragadó hely, ahol a kifinomult ízlés és a barátságos légkör tökéletes harmóniában ötvözõdik egymással - itt minden megtalálható, ami kényelmessé és tartalmassá teszi a kikapcsolódást szabadidõs és konferencia vendégek részére egyaránt.

Mindezek elismeréseként a Pólus Palace Thermal Golf Club hotel***** 2006-ban, 2007-ben és 2008-ban is elnyerte a World Travel Awards díjat, míg az Utazás 2007 kiállítás nyitónapján a Magyar Turizmus Minõségi Díj nyertesei között is képviseltette magát.


Tulajdonsgok:
Osztályba sorolás: *****
Szolgáltatások: Légkondicionálás - Internet-csatlakozási lehetõség - Wellness szolgáltatások - Egyéb sportolási lehetõség - Televízió - Szobaszervíz - Kölcsönzés, bérlési lehetõség - Fürdõszoba - Termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény - 24 órás porta - Telefon

Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.018 s