Főoldal > Szálláshely > Szálloda > Ibis Budapest Heroes Square

t: 1653

Ibis Budapest Heroes Square

Képek:


Részletek:

A teljes felújítás után az ibis Budapest Heroes Square a városközponttól 10 percre, a Városliget mellett, Budapest kultúrális központjában várja vendégeit légkondicionált szobáival. A szálloda harmonikus légkörét a város számos nevezetességének közelsége teszi teljessé. A Szépművészeti Múzeum, a Műcsarnok, a Széchenyi fürdő, az Állatkert és Botanikus Kert, a Vidámpark, a Városligeti tó, a műjégálya és a Hősök tere mind a szálloda közvetlen közelében helyezkednek el, de az Operaház is csak néhány metrómegállónyi távolságban található.
A szállodában 2 szobát mozgássérült vendégeink számára alakítottunk ki. A vendégek rendelkezésére áll egy mélygarázs és egy külső, zárt parkoló, valamint kényelmüket szolgálja a bár 24 órás nyitvatartása és a vezetéknélküli internetkapcsolat is. A szálloda szomszédságában több nagyhírű hagyományos éttermet találhatunk.

 

Gyermek kedvezmény: 12 év alatt ingyenes a szülők mellett 2 ágyas szobában pótágyon. Csoport ár: szerződés szerint egyedien.


Tulajdonságok:
Osztályba sorolás: ***
Szolgáltatások: Garázs - Érték - és csomagmegőrzés - Szolárium - Saját parkoló - Konferencia rendezésére alkalmas helyszín - Étkezési lehetőség - Tv terem - 24 órás porta - Szauna - Masszázs
Akadálymentesített: Igen

További információ:

Kapcsolatfelvétel Kapcsolatfelvétel


Kérjük adja meg adatait és írja meg üzenetét.
A *-al megjelölt részek kitöltése kötelező.

Név*:
Telefon:
E-mail cím*:
Tárgy*:
Fontosság:
Sürgős Átlagos Nem sürgős
Üzenet*:
Ha ezt a szöveget látja engedélyezze a képek megjelenítését
Írd ide mit látsz a képen:


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.013 s