Foldal > Szálláshely > Szálloda > Ibis Budapest Heroes Square

t: 3557

Ibis Budapest Heroes Square

Kpek:


Rszletek:

A teljes felújítás után az ibis Budapest Heroes Square a városközponttól 10 percre, a Városliget mellett, Budapest kultúrális központjában várja vendégeit légkondicionált szobáival. A szálloda harmonikus légkörét a város számos nevezetességének közelsége teszi teljessé. A Szépmûvészeti Múzeum, a Mûcsarnok, a Széchenyi fürdõ, az Állatkert és Botanikus Kert, a Vidámpark, a Városligeti tó, a mûjégálya és a Hõsök tere mind a szálloda közvetlen közelében helyezkednek el, de az Operaház is csak néhány metrómegállónyi távolságban található.
A szállodában 2 szobát mozgássérült vendégeink számára alakítottunk ki. A vendégek rendelkezésére áll egy mélygarázs és egy külsõ, zárt parkoló, valamint kényelmüket szolgálja a bár 24 órás nyitvatartása és a vezetéknélküli internetkapcsolat is. A szálloda szomszédságában több nagyhírû hagyományos éttermet találhatunk.

 

Gyermek kedvezmény: 12 év alatt ingyenes a szülõk mellett 2 ágyas szobában pótágyon. Csoport ár: szerzõdés szerint egyedien.


Tulajdonsgok:
Osztályba sorolás: ***
Szolgáltatások: 24 órás porta - Szauna - Masszázs - Garázs - Érték - és csomagmegõrzés - Szolárium - Saját parkoló - Konferencia rendezésére alkalmas helyszín - Étkezési lehetõség - Tv terem
Akadálymentesített: Igen

Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.020 s