Foldal > Szálláshely > Szálloda > Hotel Kálvária

t: 3778

Hotel Kálvária

Kpek:Rszletek:

A Hotel Kálvária sikertörténete 1998-ban egy 3*-os szálloda megnyitásával kezdõdött, majd 2002-ben a négycsillagos épületrész kialakításával és a szolgáltatási kör jelentõs bõvítésével folytatódott. Vendégeink visszajelzései és a Magyar Turizmus Minõségi Díj 2006-os elnyerése erõsítenek meg bennünket nap mint nap abban, hogy jó úton haladunk.

A 3*-os épületben kellemes színvilágú, barátságos szobákat kínálunk, míg a 4*-os szárnyban a színvonalasabb, elegánsabb szálláslehetõséget igénylõk részére is megfelelõ elhelyezést tudunk biztosítani.

Vendégeink kényelmét mágneskártyás beléptetõ-rendszer, egyedileg szabályozható hûtés-fûtés, színes tv, rádió, mini bár és szobaszéf; a fürdõszobában hajszárító és különbözõ bekészítések biztosítják. Újdonságként már nem csak a 4*-os, hanem a 3*-os épületben is ingyenes internet-használatot biztosítunk.


Tulajdonsgok:
Osztályba sorolás: ****
Szolgáltatások: Gyermekágy - 24 órás porta - Szauna - Mosatás, vegytisztítás - Konditerem - Étkezési lehetõség - Szolárium - Saját parkoló - Konferencia rendezésére alkalmas helyszín
Akadálymentesített: Igen

Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.017 s