Foldal > Gyógy és wellness > Gyógyfürdõ > Igali Fürdõ

t: 6065

Igali Fürdõ

Kpek:Rszletek:

   Használják idült hörghurut, melléküreg-gyulladás, gyomor- és bélhurut, savtúltengés, gyomor- és nyombélfekély, valamint aranyér kezelésére is.
Ivókúraként anyagcserezavarok, emésztési rendellenességek, bélrenyheség, érsipolyos megbetegedések esetére ajánlják a szakemberek.
Jódtartalma miatt sebeket, érsipolyos bántalmakat gyógyít, brómtartalma az álmatlanságtól szenvedõkön segít, fluoridja pedig óvja a fogakat.

Az intézmény fejlõdése 2003-ban sem állt le, nyáron átadták a fedett fürdõt, ahol valamennyi egészségügyi szolgáltatást egy helyen élvezhetnek a vendégek.
Ezzel együtt már változatos fürdõzési és gyógyulási lehetõséget vehetnek igénybe az alábbi medencékben, amelybe a 76 Celsius fokos csodálatosan gyógyhatású, különbözõ hõfokra állított termálvizet töltenek:
- kettõ nyitott termálmedence (32-34 C)
- úszómedence (25 C)
- Castiglione medence (25 C)
- három gyermekfürdõzõ (30 C)

A fürdõ több szakembert, orvost, masszõrt, tornászt, két víz alatti masszázskezelõt alkalmaz, akik hasznos tanácsokkal látják el a gyógyulni, regenerálódni vágyókat.
Az évek során jelentõs számú egyéb szolgáltatást is igénybe vehetnek a látogatók: van tangentor, gyógytorna, gyógyfrissítõ és talpmasszázs, súlyfürdõ, pedikûr és manikûr.
Mindezek mellett számos sportolási lehetõség van: gyermekjátszóteret, kosárlabdapályát, építettek, de nem feledkeztek el az asztalitenisz és a labdarúgás szerelmeseirõl sem.

A gyógyvíz mellé az üzemeltetõk számos programot kínálnak:
kirándulási lehetõség nyílik, kulturális programokat rendeznek, különösen a nyári hónapokban.


Tulajdonsgok:
Víz típusa: Termálvíz - Jódos
Gyógyjavallatok: Fogínysorvadás - Baleseti utókezelés

Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.015 s