Főoldal > Gyógy és wellness > Termálfürdő > Termálfürdő

t: 2017

Termálfürdő

Képek:


Részletek:

   A Dél-Alföld területén egykoron elterülő ősi Pannon-tenger örökségeként, ma gyógyhatású termálvízre épül Kistelek város turisztikai kínálatának új iránya.

A 2004-ben átadott, zárt légterű kisteleki termálfürdő hévize, mintegy 2000 méter mélyről, 84 fokosan jön a felszínre.
A szakértők megállapítása szerint a víz nátriumhidrogén-karbonátban, metakova- savban gazdag, igen lágy, fluoridos jellegű, mely kiválóan alkalmas elsősorban ízületi- és mozgásszervi megbetegedések valamint nőgyógyászati panaszok kezelésére.
A termálvíz ezen jótékony hatásait kihasználva fürdőnk 2006-tól gyógyászati szolgáltatásokat (pl.: gyógy- és vízitorna, masszázskád) is kínál, melyeket az érdeklődők akár orvosi beutalóval, kedvezményesen is igénybe vehetnek.

A családias hangulatú fürdőnkben három medence várja vendégeinket.
Az uszodatérbe belépve a 34 C fokos vizű, három élményelemet kínáló ülőmedence látványa tárul elénk.
A 38 C fokos gyógyvízű termálmedencében felhevült test a kellemesen langyos hőmérsékletű, 50 négyzetméteres úszómedencében hűlhet le.
Aki még nagyobb forróságra vágyik, az a két szárazszauna egyikében hódolhat szenvedélyének.
A fürdőszint felett található galéria zárt bokszai gyógykezelésekkel, iszapkezeléssekkel, masszírozással várják a fürdőbe látogatókat.
Szolgáltatásaink így nem csak gyógyulásra, de betegségek megelőzésére, felüdülésre, ellazulásra, szórakozásra is alkalmas szolgáltatásokat kínálnak Önnek és családjának.


Tulajdonságok:
Víz típusa: Termálvíz
Gyógyjavallatok: idült gyulladásos nőgyógyászati megbetegedések - Idült kopásos csont és izületi megbetegedések - Idült gyulladásos mozgásszervi megbetegedések

További információ:


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.012 s