Foldal > Gyógy és wellness > Termálfürdõ > Termálfürdõ

t: 3567

Termálfürdõ

Kpek:


Rszletek:

   A Dél-Alföld területén egykoron elterülõ õsi Pannon-tenger örökségeként, ma gyógyhatású termálvízre épül Kistelek város turisztikai kínálatának új iránya.

A 2004-ben átadott, zárt légterû kisteleki termálfürdõ hévize, mintegy 2000 méter mélyrõl, 84 fokosan jön a felszínre.
A szakértõk megállapítása szerint a víz nátriumhidrogén-karbonátban, metakova- savban gazdag, igen lágy, fluoridos jellegû, mely kiválóan alkalmas elsõsorban ízületi- és mozgásszervi megbetegedések valamint nõgyógyászati panaszok kezelésére.
A termálvíz ezen jótékony hatásait kihasználva fürdõnk 2006-tól gyógyászati szolgáltatásokat (pl.: gyógy- és vízitorna, masszázskád) is kínál, melyeket az érdeklõdõk akár orvosi beutalóval, kedvezményesen is igénybe vehetnek.

A családias hangulatú fürdõnkben három medence várja vendégeinket.
Az uszodatérbe belépve a 34 C fokos vizû, három élményelemet kínáló ülõmedence látványa tárul elénk.
A 38 C fokos gyógyvízû termálmedencében felhevült test a kellemesen langyos hõmérsékletû, 50 négyzetméteres úszómedencében hûlhet le.
Aki még nagyobb forróságra vágyik, az a két szárazszauna egyikében hódolhat szenvedélyének.
A fürdõszint felett található galéria zárt bokszai gyógykezelésekkel, iszapkezeléssekkel, masszírozással várják a fürdõbe látogatókat.
Szolgáltatásaink így nem csak gyógyulásra, de betegségek megelõzésére, felüdülésre, ellazulásra, szórakozásra is alkalmas szolgáltatásokat kínálnak Önnek és családjának.


Tulajdonsgok:
Víz típusa: Termálvíz
Gyógyjavallatok: idült gyulladásos nõgyógyászati megbetegedések - Idült kopásos csont és izületi megbetegedések - Idült gyulladásos mozgásszervi megbetegedések

Tovbbi informci:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.015 s