Foldal > Gyógy és wellness > Termálfürdõ > Lenti Termálfürdõ és Szent György Energiapark

t: 6108

Lenti Termálfürdõ és Szent György Energiapark

Kpek:Rszletek:

   A Lenti termálfürdõ 5 szabadtéri, 3 fedett (gyermek-, úszó-, élmény- és gyógymedencékkel) és egy félig fedett hidro-masszázs élménymedencével valamint 8 ha zöldterülettel várja a pihenni és felüdülni vágyókat.

A fürdõ legnagyobb medencéje 1340m2 vízfelületû, melyben vadvízáram, nyakzuhany, masszázspadok és egy 74m hosszú ún. Anakonda csúszda nyújt páratlan élményeket.
(A csúszdás élménymedence május 31-augusztus 31. között üzemel!)

Az energiapark
A Szent György Energiapark olyan gyógyító erejû energiavonalak találkozási pontjaiban fekszik, ahol a vendégek a gyógyvíz és e különleges energetikájú hely együttes hatása miatt hatékonyabban tudnak pihenni, feltöltõdni, gyógyulni.
Bioenergetikus természetgyógyászok megállapították, hogy a fürdõ területén olyan gyógyító energiájú Szent György sugárzások találhatók, melyek csillag alakú rendszere a Föld energetikai hálózatának részét képezi.

Látnivalók
Lenti és a várost körülölelõ Kerka-völgye számos természeti és kulturális értéket kínál az idelátogatóknak.
A túrákat keresõknek 30 km kiépített kerékpárút valamint további 80 km kerékpározható útvonal, gyalogutak és Magyarország leghosszabb (32 km) erdei kisvasútja nyújt páratlan élményeket.
A hazai növényvilág gazdag tárházát mutatja be a Budafai Arborétum.
A térség kulturális értékei között említésre méltó Lentiben a XVII. sz.-i barokk stílusú rk. templom, a Faipari és Vasúttörténeti Múzeum, a Helyi Néprajzi Gyûjtemény valamint az egyedi építészetû szécsiszigeti templom. A helyi kézmûvesség értékei között említésre méltó a népi fazekasság és a hetési szõttes.


Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.022 s