Foldal > Gyógy és wellness > Termálfürdõ > Lipót Fürdõ - Strand

t: 9768

Lipót Fürdõ - Strand

Kpek:



Rszletek:

   Lipót falu a csodálatos Szigetköz közepén, Gyõrtõl 25 km, míg Mosonmagyaróvártól 18 km, az öreg Dunától 1 km-re található.
A termálfürdõ a 65°C-os termálvizével évek óta a családok, pihenni vágyók kedvelt üdülõhelye.
A 3 hektár öntözött gyepfelületû, 2002-es évben teljesen felújított strand két termálmedencével, egy úszómedencével, 600 m2 élménymedencével, gyermekpancsolóval és gyermekmedencével gyönyörû szigettel, patakkal, vízimalommal (szauna) várja a vendégeket.

A termálfürdõ Húsvéttól október 15-ig minden nap reggel 9-tõl este 20 óráig 1600 m2 vízfelülettel, 38, 32 és 25°C-os termálvizes medencével, víz alatti masszázzsal, nyakzuhannyal, látványelemmel bõvített malomszaunával várja a vendégeket.

A termálfürdõ étterme önkiszolgáló és éttermi rendszerben melegkonyhai ételekkel is, kellõ hõmérsékletre lehûtött italokkal, valamint fagylalttal várja a vendégeket.

Az úszáson, fürdõzésen kívül röplabda és mini golfpálya áll a sportolni vágyók rendelkezésére, ezen kívül a gyönyörû gyepszõnyegen a futballozni vágyók is hódolhatnak sportjuknak.
A termálfürdõn kívül ideális kerékpározási lehetõségek találhatók, Szigetközben a vízisport kedvelõi is csodálatos lehetõségeket találnak, a horgászási és a lovaglási lehetõség is adott.


Tulajdonsgok:
Víz típusa: Termálvíz

Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.016 s