Főoldal > Gyógy és wellness > Termálfürdő > Lipót Fürdő - Strand

t: 8703

Lipót Fürdő - Strand

Képek:Részletek:

   Lipót falu a csodálatos Szigetköz közepén, Győrtől 25 km, míg Mosonmagyaróvártól 18 km, az öreg Dunától 1 km-re található.
A termálfürdő a 65°C-os termálvizével évek óta a családok, pihenni vágyók kedvelt üdülőhelye.
A 3 hektár öntözött gyepfelületű, 2002-es évben teljesen felújított strand két termálmedencével, egy úszómedencével, 600 m2 élménymedencével, gyermekpancsolóval és gyermekmedencével gyönyörű szigettel, patakkal, vízimalommal (szauna) várja a vendégeket.

A termálfürdő Húsvéttól október 15-ig minden nap reggel 9-től este 20 óráig 1600 m2 vízfelülettel, 38, 32 és 25°C-os termálvizes medencével, víz alatti masszázzsal, nyakzuhannyal, látványelemmel bővített malomszaunával várja a vendégeket.

A termálfürdő étterme önkiszolgáló és éttermi rendszerben melegkonyhai ételekkel is, kellő hőmérsékletre lehűtött italokkal, valamint fagylalttal várja a vendégeket.

Az úszáson, fürdőzésen kívül röplabda és mini golfpálya áll a sportolni vágyók rendelkezésére, ezen kívül a gyönyörű gyepszőnyegen a futballozni vágyók is hódolhatnak sportjuknak.
A termálfürdőn kívül ideális kerékpározási lehetőségek találhatók, Szigetközben a vízisport kedvelői is csodálatos lehetőségeket találnak, a horgászási és a lovaglási lehetőség is adott.


Tulajdonságok:
Víz típusa: Termálvíz

További információ:

Kapcsolatfelvétel Kapcsolatfelvétel


Kérjük adja meg adatait és írja meg üzenetét.
A *-al megjelölt részek kitöltése kötelező.

Név*:
Telefon:
E-mail cím*:
Tárgy*:
Fontosság:
Sürgős Átlagos Nem sürgős
Üzenet*:
Ha ezt a szöveget látja engedélyezze a képek megjelenítését
Írd ide mit látsz a képen:


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.020 s