Főoldal > Gyógy és wellness > Termálfürdő > Újszegedi Termálfürdő

t: 2928

Újszegedi Termálfürdő

Képek:


Részletek:

   Az újszegedi Termálfürdő (6726 Szeged, Fürdő u. 1.) télen is fogadja a sportolni, pihenni vágyókat.

A fürdőegység egyedi, félgömb alakú kupolája alatt elhelyezkedő tágas medencetérben a gyógyulni vágyók 36-40 C-os termál - ülőmedencéket, a sportolni vágyók úszómedencét, a gyerekek és az úszni tanulók pedig melegvizes tanmedencét vehetnek igénybe.
A Szentgyörgyi kút (Dóra-kút) alkáli hidrogén-karbonátos gyógyvize reumás, ízületi és kopásos betegségek gyógyítására valamint balesetek utáni rehabilitációs kezelésekre kiválóan alkalmas. Ivókúraként gyomorbántalmak, fürdőkúraként pedig nőgyógyászati panaszok kezelésére használható.

A fedett fürdőben található gyógyászati részleg a kezelések alábbi választékát kínálja: gyógyúszás, gyógytorna, orvosi masszázs, szénsavfürdő, vízsugármasszázs.

Kellemes időtöltést, kikapcsolódást kínál a Fürdőkomplexum igényesen kialakított Wellness részlege.
A szaunázni vágyókat 12 fős modern finn szauna várja.
A korszerű, 56 csöves álló szoláriumunk segítségével az érzékeny bőrűek is barnulhatnak. Kétszemélyes infra kabinunk 40-60 C hőmérsékleten fejti ki ideális hatását, így nem terheli meg a szervezetet.
Gőzkabinunk egyidejűleg négy fő részére biztosít kellemes kikapcsolódást és regenerálódást. A kabin belső műanyag borítása a legmagasabb higiéniai követelményeknek is eleget tesz.

A sportolásban elfáradt vendégeinket széles étel és italválasztékkal várja a fürdő területén található büfé.


Tulajdonságok:
Víz típusa: Alkalikus
Gyógyjavallatok: Idült kopásos csont és izületi megbetegedések - idült gyulladásos nőgyógyászati megbetegedések - Baleseti utókezelés - Izomreumatizmus - Idült gyomor- bélrendszeri hurut - Gyomor és nyombélfekély inaktív stádiumai

További információ:


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.012 s