Foldal > Gyógy és wellness > Termálfürdõ > Újszegedi Termálfürdõ

t: 4684

Újszegedi Termálfürdõ

Kpek:


Rszletek:

   Az újszegedi Termálfürdõ (6726 Szeged, Fürdõ u. 1.) télen is fogadja a sportolni, pihenni vágyókat.

A fürdõegység egyedi, félgömb alakú kupolája alatt elhelyezkedõ tágas medencetérben a gyógyulni vágyók 36-40 C-os termál - ülõmedencéket, a sportolni vágyók úszómedencét, a gyerekek és az úszni tanulók pedig melegvizes tanmedencét vehetnek igénybe.
A Szentgyörgyi kút (Dóra-kút) alkáli hidrogén-karbonátos gyógyvize reumás, ízületi és kopásos betegségek gyógyítására valamint balesetek utáni rehabilitációs kezelésekre kiválóan alkalmas. Ivókúraként gyomorbántalmak, fürdõkúraként pedig nõgyógyászati panaszok kezelésére használható.

A fedett fürdõben található gyógyászati részleg a kezelések alábbi választékát kínálja: gyógyúszás, gyógytorna, orvosi masszázs, szénsavfürdõ, vízsugármasszázs.

Kellemes idõtöltést, kikapcsolódást kínál a Fürdõkomplexum igényesen kialakított Wellness részlege.
A szaunázni vágyókat 12 fõs modern finn szauna várja.
A korszerû, 56 csöves álló szoláriumunk segítségével az érzékeny bõrûek is barnulhatnak. Kétszemélyes infra kabinunk 40-60 C hõmérsékleten fejti ki ideális hatását, így nem terheli meg a szervezetet.
Gõzkabinunk egyidejûleg négy fõ részére biztosít kellemes kikapcsolódást és regenerálódást. A kabin belsõ mûanyag borítása a legmagasabb higiéniai követelményeknek is eleget tesz.

A sportolásban elfáradt vendégeinket széles étel és italválasztékkal várja a fürdõ területén található büfé.


Tulajdonsgok:
Víz típusa: Alkalikus
Gyógyjavallatok: Izomreumatizmus - Idült gyomor- bélrendszeri hurut - Gyomor és nyombélfekély inaktív stádiumai - Idült kopásos csont és izületi megbetegedések - idült gyulladásos nõgyógyászati megbetegedések - Baleseti utókezelés

Tovbbi informci:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.014 s