Foldal > Vendéglátás > Étterem, vendéglõ > Palace Étterem

t: 5026

Palace Étterem

Kpek:Rszletek:

   Budapest leghangulatosabb zenés vacsorázóhelye!

Budapest belvárosában, a Rákóczi út és a Nagykörút keresztezõdésének közelében épült Palace étterem, a vele azonos elnevezésû hotel részeként 1911-ben fogadta elsõ vendégeit.
Megnyitása után nemcsak a külföldi szállóvendégeknek, de a színházi elõadások után vacsorázni vágyó elegáns nagyközönségnek is gyorsan kedvelt helyévé vált.
A sok évtizedes mûködés során elhasználódott, valamint a 90-es években bezárt étterem, a patinás szecessziós stíluselemek felújítása után 2002. augusztusától újra a régi pompájában, az eredeti funkciójában szolgál.
Az egyedi belsõépítészeti kialakítású Palace éttermében találkozik a 20. század eleji tradíció napjaink eleganciájával.
Az intarziás faborításnak, az aranyozott monumentális csillároknak és falikaroknak, stukkódíszítésnek és márványoszlopoknak köszönhetõ az étterem a boldog békeidõk Pestjének romantikáját õrzõ, egyedi, varázslatos hangulata.

Császár Tamás chéfünk, a hagyományok valamint a kreativitás mesterének ételkölteményeiben a tradícionális magyar gasztronómia mellett a nemzetközi divatkonyhák legfrissebb ízei ötvözõdnek. Az ínycsiklandozó, minden igényt kielégítõ á la carte és büféétkezések mellett, szezonális ajánlatokkal valamint az immár tradicionális Pannónia borszelekcióból kiválasztott italainkkal csalogatjuk vendégeinket.

Hogy ittléte ne csak a testnek, hanem a léleknek is felüdülést nyújtson, arról az esténként felcsendülõ lágy élõ zongoramuzsika gondoskodik.
Éttermünkben valamint különtermeinkben exkluzív környezetben bonyolíthatja le céges vagy családi étkezéseit, amelyhez a Palace hírnevéhez illõ királyi eleganciát, a legmodernebb technikai eszközöket valamint a legudvariasabb kiszolgálást nyújtjuk Önnek és kedves vendégeinek.

Reméljük, hogy minél elõbb visszatérõ vendégünkként, barátunkként köszönthetjük Önt!


Tulajdonsgok:
Kategória: I. kategória

Tovbbi informci:

Kapcsolatfelvtel Kapcsolatfelvtel


Krjk adja meg adatait s rja meg zenett.
A *-al megjellt rszek kitltse ktelez.

Nv*:
Telefon:
E-mail cm*:
Trgy*:
Fontossg:
Srgs tlagos Nem srgs
zenet*:
Ha ezt a szveget ltja engedlyezze a kpek megjelentst
rd ide mit ltsz a kpen:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.029 s