Foldal > Sport és szabadidõ > Gokart > Padlógáz

t: 4548

Padlógáz

Kpek:Rszletek:

   Tulajdonképpen azzal kezdõdött az egész, hogy bele szerettünk a Forma 1-világába és már nem volt elég a TV elõtt szurkolni, hanem már érezni is akartuk a sebességet.
Ezért elkezdtünk Go-Kartozni ami évrõl-évre egyre jobban megfertõzött minket.
Az évek során észre kellett vennünk, hogy volt olyan pálya, ahol alapvetõ hiányosságokat fedeztünk fel és nem mindig azt kaptuk amit elvártunk.
Ezekbõl tanulva pontosan tudjuk, mik azok az alap dolgok, amit a hozzánk ellátogató go-kart rajongók elvárhatnak.
Hosszas tervezgetések után határoztuk el, hogy megalapítjuk a PADLOGÁZ GO-KART KLUB-ot, hogy legyen egy olyan hely Budapesten, ahol az amatõr go-kart versenyzõk közti külömbséget nem a go-kart milyensége, hanem a vezetõ tudása és tehetsége döntse el!
Ahol az új érdeklõdõket is már az elsõ pillanattól fogva figyelemmel és jó tanácsokkal fogadják és ugyanolyan biztonságban érezhetik magukat, mint a tapasztaltabbak.
A tervezgetések után jött a feketeleves, a pálya megépítése.
Amit esetleg a katonaságban elmulasztottunk volna, azt most kamatostul bepótoltuk ennek a 2000 nm.-es csarnoknak a felsikálásával és kitakarításával.
Akkor még nem gondoltuk, hogy ez csak a bemelegítés volt.
A következõ és legkomolyabb feladat a kb. 1800-2000db. gumiabroncs összecsavarozása és lefúrása, amire összesen 1 hetünk volt.
A boksz utca, kialakítása, a korlát és a padlószõnyeg rögzítése, a festés, villanyszerelés már csak desszert volt.
Kétheti pályaépítés után, 2002. November 30.-án megnyitottuk a PADLÓGÁZ GO-KART KLUB kapuit, egy 2000 négyzetméteres, fûtött csarnokban!

TERVEINK közt szerepel a 2000 nm.-es csarnok kibõvítése 3000 nm.-re és a csarnok elött egy szabadtéri go-kart pálya létrehozása is.
Ha eddig még nem volt lehetõséged kipróbálni ezt a sportot gyere el, vagy ha már ismered, teszteld le a pályánkat.


Tovbbi informci:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.015 s