Főoldal > Sport és szabadidő > Gokart > Padlógáz

t: 2599

Padlógáz

Képek:Részletek:

   Tulajdonképpen azzal kezdődött az egész, hogy bele szerettünk a Forma 1-világába és már nem volt elég a TV előtt szurkolni, hanem már érezni is akartuk a sebességet.
Ezért elkezdtünk Go-Kartozni ami évről-évre egyre jobban megfertőzött minket.
Az évek során észre kellett vennünk, hogy volt olyan pálya, ahol alapvető hiányosságokat fedeztünk fel és nem mindig azt kaptuk amit elvártunk.
Ezekből tanulva pontosan tudjuk, mik azok az alap dolgok, amit a hozzánk ellátogató go-kart rajongók elvárhatnak.
Hosszas tervezgetések után határoztuk el, hogy megalapítjuk a PADLOGÁZ GO-KART KLUB-ot, hogy legyen egy olyan hely Budapesten, ahol az amatőr go-kart versenyzők közti külömbséget nem a go-kart milyensége, hanem a vezető tudása és tehetsége döntse el!
Ahol az új érdeklődőket is már az első pillanattól fogva figyelemmel és jó tanácsokkal fogadják és ugyanolyan biztonságban érezhetik magukat, mint a tapasztaltabbak.
A tervezgetések után jött a feketeleves, a pálya megépítése.
Amit esetleg a katonaságban elmulasztottunk volna, azt most kamatostul bepótoltuk ennek a 2000 nm.-es csarnoknak a felsikálásával és kitakarításával.
Akkor még nem gondoltuk, hogy ez csak a bemelegítés volt.
A következő és legkomolyabb feladat a kb. 1800-2000db. gumiabroncs összecsavarozása és lefúrása, amire összesen 1 hetünk volt.
A boksz utca, kialakítása, a korlát és a padlószőnyeg rögzítése, a festés, villanyszerelés már csak desszert volt.
Kétheti pályaépítés után, 2002. November 30.-án megnyitottuk a PADLÓGÁZ GO-KART KLUB kapuit, egy 2000 négyzetméteres, fűtött csarnokban!

TERVEINK közt szerepel a 2000 nm.-es csarnok kibővítése 3000 nm.-re és a csarnok elött egy szabadtéri go-kart pálya létrehozása is.
Ha eddig még nem volt lehetőséged kipróbálni ezt a sportot gyere el, vagy ha már ismered, teszteld le a pályánkat.


További információ:


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.012 s