Főoldal > Szálláshely > Panzió > Póni Fogadó

t: 2659

Póni Fogadó

Képek:Részletek:

2002-ben fogadónk létrehozásánál fő célunk volt, hogy olyan vendéglátási centrumot alkossunk, ahol a környék és a magyarság elfogadott és közkedvelt gasztronómiai fogásain túl kikapcsolódást, élményeket és kellemes emlékeket szerezzen a betérő vendég.

A környezet kiválasztását nagyban befolyásolta a pilisi panoráma, a dombok biztonsága és a zöldek buja színe. Fogadónk és környezete minden évszakban változatos és magával ragadó, emlékezetes hangulatot ébreszt az elsőként idelátogató és visszatérő vendégeinkben is.

A családosok kedvenc helye a másfél hektáros park, benne a játszótér az ingyenes hétvégi pónikocsikázással, lovaglással. Lehetőség van kemencés sültek készítésére is.

   
Az itt megélhető hangulat és élmény már érkezéskor kezdődik: a kis tóval, a fények csillogó játékával, a zöldek életerejével, a szökőkút és pónijaink mindenkit elbűvölő bájával.

A vendéglátás folytatódik az étkezéshez választható helyiségekkel, italokkal, előételekkel, az ajánlott vagy választott főétel elfogyasztásával. A desszerttel koronázódik meg az étkezés és elégedettség érzése.

Az étkezés utáni kikapcsolódást a parkban tett séta, a kilátóból elénk táruló hegyek látványa, merengés a kedvesünkkel, illetve a barátainkkal folytatott csevegés jelentheti.

Ha a hazatérés mellett döntenek, viszontlátással búcsúzunk, mert mindezt az Önök kedvéért alakítottuk ki. Örülünk, hogy vendégül láthattuk...

Tulajdonságok:
Szolgáltatások: Mosdó, wc - Játszótér - Fürdőszoba - Televízió - Lovaglási lehetőség - Hűtőszekrény - Étkezési lehetőség - Tv terem

További információ:

Kapcsolatfelvétel Kapcsolatfelvétel


Kérjük adja meg adatait és írja meg üzenetét.
A *-al megjelölt részek kitöltése kötelező.

Név*:
Telefon:
E-mail cím*:
Tárgy*:
Fontosság:
Sürgős Átlagos Nem sürgős
Üzenet*:
Ha ezt a szöveget látja engedélyezze a képek megjelenítését
Írd ide mit látsz a képen:


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.013 s